- 18 Aralık 2008
- 1.781
- 4
kızlaaaaaaaaarrrr ben geldım aptal bacınız geldı ben bayadır telden gırıyodum olmuyodu kk bi degişiklik var cözemiyorum dıyodum kendı kendıme teldende nete gırdıgım için laptopu acıp bakmayada usnıyodum sude saolsun hal bırakmadı bana suan aklıma vurdunuz gırıyım dedımson sayfay okumak bana yettı iklşm hayalbaz elifcim sızı kutluyorum cesaretınizede hayranım suan sudeye kardes usunemıyorum ama korunmuyorum olmuoyda ama sızın adınıza cok sevındım allah tamamını erdırsın zamanıda gelınce rabbım bana versın
bana gelınce kızım 15 aylık oldu dunya tatlısı herkez kızımı konusuyo guzellıgını ama tezeleri kızım tembel cıktı hala yuruyemedı 3 adım atıp dusuyo cesareti yok saglık osun onun sucu yok hıc kucaktan indirmedik tezeleri bi sımarık bı sımarık anlatama sacları yıkanırken beline geliyo havalı kızım kokusum benım bu arada sokak kzı eve gırmıyo ve istahsız benim yazıcaklarım bukadar birazda yazdıklarınızı okumak istiyorum hepinizi optum godes hayalba ziklim mutlu elif diger kızlar muck size
bana gelınce kızım 15 aylık oldu dunya tatlısı herkez kızımı konusuyo guzellıgını ama tezeleri kızım tembel cıktı hala yuruyemedı 3 adım atıp dusuyo cesareti yok saglık osun onun sucu yok hıc kucaktan indirmedik tezeleri bi sımarık bı sımarık anlatama sacları yıkanırken beline geliyo havalı kızım kokusum benım bu arada sokak kzı eve gırmıyo ve istahsız benim yazıcaklarım bukadar birazda yazdıklarınızı okumak istiyorum hepinizi optum godes hayalba ziklim mutlu elif diger kızlar muck size