Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar. Uzun zamandır gelemedim. Benim minik kuzum tam 26 günlük oldu. Çok şükür herşey yolunda bir yaramazlık yok. Artık iyice alıştık birbirimize. Çok cimcime bir kızım var. ALlahım isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Hepinizi kocaman öpüyorum.
Canım benim çok teşekkürler. Ara ara eklerim facebooka teyzesi :))canım maşallah çok tatlı mira ismi gibi ömrüde güzel olsun yeni resimlerde bekleriz
Çok teşekkürler canım...godesim hayırlı olsun sanada Allah analı babalı büyütsün....
Yerim kız seni ben kafanı yorma nasıl olmuşsa olmuş işte :)))) kuzumun geleçeği varmış gelmiş işte.. Öpüyom sizi.canlarrrrr kusura bakmayın bayadır giremiyorum bişeler de sormuşsunuz giremesem de terketmem buraları asla nolur hiçbiriniz gitmeyin tamamen az da olsa gelin...şimdi gelelim bomba meseleye 12 haftalık olduk bile:)nası oldu derseniz valla bende anlamadım:))))) ciddiyim..ilki 3.aşılamada olmuştu..ne incir suları,soğan suları içtim rahim filmleri çektirdim...günü gününe yumurta takipleri gün aşırı ilşki vs hiç biri kar etmemişti..bundaysa kızlar inanın hala düşünüyorum nası oldu die ...kayınvalidemler bikaç aydır bendeler bendeler o yüzden cinsel hayat felç durumda..o ay da adetimin hemen arkasından 8. gün ve 10. gün oldu ilişki..daha da sıfıra sıfır nerdeyse yüzünü görmedim:)işte nası olduysa olmuş:)allah verince evet oluyomuş biliyoruz tabi ama bu kadar yakından hissetmek enteresan... en garip olan da aaaaaa bende kendi kendine hamile kalabiliyomuşu duygusu....idrar testini atmadım hala...ilkini bile saklamamıştım:)inşşşşşşş ikinciler sizi de hiç uğraştırmaz canlarım:)
yavrulaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrr nerelerdesinizzzz????ya kızlar 28 haftalık oldum yaaa şaka mı bu yaaaaaaaaa:)))))çok şükür rabbime..ramazanlar nası geçiyo bakalım ....inşallah ramazan bitmeden mesajımı gören olur:)))
iklim can öğrendin mi cinsiyet
kızlar nerdesiniz amma endişe dolu bimutlyulukmuş sütüm yetiyormu diye çok merak ediyorum günde 2 kerede mama takviye ediyorum dr kilo alımı çok ii dedi ama insan yinede merak ediyorrrr
Mutlucum canım Allah analı babalı büyütsün inşallah. Herkesde oluyor sütüm yetiyormu düşüncesi ama emin ol yetiyordur kilo alımıda iyiyse :))) Maşallah siz
İKLİM HAYALBAZ yerim sizin göbişlerinizi ben :)sizlerede maşallah
Bize gelince biz çok iyiyiz herşey yolunda büyüyor miniğim 6 aylık olacak nerdeyse.
Şİmdi size asıl bombam geliyo hamişlerimiz 3 lendi. Maşşalahı var grubumuzun.
Evet açıklıyorum ELİFİM Hamileeeeeeeeeeeeee.
Allahım isteyen herkese taddırsın bu duyguyu inşallah.