- 11 Mart 2010
- 646
- 1
çok sevindim hayırlı olsun inşallah pozitifide görürsün
inşalllllaaaahhh
şükür biri geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sevindim hayırlı olsun inşallah pozitifide görürsün
kaçında tahlil yapıcaksın
26 sında yapılacak :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Mutluuuuuuuuuu çok heyecanlandım kızzzz inşallahhhhhhh pozitif olur sonuçç kaç embriyo kondu nasıl hissediyon kendini anlatsana
Canım çok sevindim :))) İnşallah güzel haberler vermek nasip olur. Bir hafta sonra inşallahhh bayram havası olur burda...kızlllaaaarrrr dün tüpümü taktırdım
Sakın ama sakın belirtilere takılma. Hiç birşey olmayabilir çok şeyde olabilir o kadar kişiden kişiye değişiyorki. O yüzden kendini çok fazla dinleme canım.inşallaaaahhhhh pozitifolur tek embriyo yaaa adet ağrısı gibi ağrılarım var karın ve kasık ağrısı ama belim ağrımıyo
mesela sabahları uyanınca hiç ağrım olmuyordu aaahhh tutmadı moduna giriyordum ama bu sabah acayip bi ağrı ile uyandım
senin nasıldı bekleme sürecin hatırlıyormusun ağrın olmuşmuydu. beratımız nasıl
godes
ben seni çok özledim bi resmin bilem yok
Canım hatırlamammı yaa ne güzel bir gündü. Daha dün gibi yaa zaman nasıl cabuk geçiyor.evet mutlu belirtiler çok farklı oluyo kişiden kişiye değşiyo
ben adet olcak gibiydim test yaptırmadan godes i aradım ben gidiyorm test yaptırmaya kesin tutmadı die ağlaya ağlaya hatırlıyonmu abla :)
sonra pozitifi görünce ilk o öğrenmişti telefonda ahhh ne günlerdi
sakın moralini bozma
Resim facebook özelinize yolanmıştır canımmmmgodes
ben seni çok özledim bi resmin bilem yok
Resim facebook özelinize yolanmıştır canımmmm. Çok fazla face falan koymak istemiyom ne bilim insanlar yanlış bişey düşünmesin bak hamile kaldı hiç foto koymazken şimdi koyuyorlar demesin diye biraz cinsim galiba ahahahaevett godescim yaa hamile halini göremiycekmiyiz faceye koymadın bari bi şekilde göster bize naslı bıdığı
Mutluuuu canım son 4 gün :))) Nasılsın bilgi ver bize....
Canım hatırlamammı yaa ne güzel bir gündü. Daha dün gibi yaa zaman nasıl cabuk geçiyor.
Resim facebook özelinize yolanmıştır canımmmm
Resim facebook özelinize yolanmıştır canımmmm. Çok fazla face falan koymak istemiyom ne bilim insanlar yanlış bişey düşünmesin bak hamile kaldı hiç foto koymazken şimdi koyuyorlar demesin diye biraz cinsim galiba ahahaha
Ya öyleymiş o kadarcıkmı kalmış ben hala anlamış değilim:))) heyecan yok canımcım. Belki son günlere yakın olur...seninde son 108 günün canımmm sende heyecan varmı bilgi ver bize
sağol canım yaaa çok yakıştığı söylenemz ama ne yapalım idare ediyoz artık :))gördüm çok yakışmış hamilelik maşallah size
hem belki birgün sen ben elif ve isteyende olursa birgün çocuklarımızla bir yerlerde kahve içer eğleniriz nasıl ama sizcede süper olmazmı
Canım o regli ağrısı tutunma belirtiside olabilir çünkü regli belirtileriyle hamililek belirtileri aynı. Son 2 gün offf heyecan yaptım bende.çokheyecanlıyım yaaaa bazen adet ağrılarım oluyo telaşlanıyorum korkuyorum adet olucam diye