Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi doktor bu canım özeldemi yoksa hastanedemi?neresindeymiş gölcüğün?ya ordaki doktoru biri önerdi doktorumda iyi gebzede o kadar doktora gittim hiçbirinin sonu gelmedi pek memnun kalmadım o yüzden o yol zahmetini çekiyorum şimdi doktorumdan çok memnunum vereliniortak
hayalbaz benim bu ay 1 yumurtam olustu doktorum asılama olur dedi yaptık bakalım.nasip,yarına kadar olmazsam yarın kan tahlili yaptırıcam.inşallah ilk denemende tutarkızlar ben salı günü yumurta takibine gidicem de kaö tane yumurta oluşmuşsa iyi sayılıyoben ilk defa aşılama olcam inşallah aksilik çıkmazsa
hayalbaz benim bu ay 1 yumurtam olustu doktorum asılama olur dedi yaptık bakalım.nasip,yarına kadar olmazsam yarın kan tahlili yaptırıcam.inşallah ilk denemende tutar
dün e2 ve ultrasonum vardı 2 yumurtam olmuş yarın tekrar ultrasona gidecem muhtemelen perşembe aşılaman olur dedi doktorum
inşallah güzel sonuçlar alırsın hemde ikiz:CüvCüv::CüvCüv:
ne zamandan beri bebek düşünüyosun ben hiç korunmadım olmadı 3 yıllık evliyim olmuyo
evet ilkti tutmadı ikinciyi düşünüyorum yarın dr umu arıcam tedaviye devam
birinci aşılamaya başlarken rahattım ama bu negatif olursa çok kötü olurum heralde
etkilenmem diyodum ama bu olay beni cok yıktı hala toparlanamadım eşim yanımda
olsaydı atlatırdım ama o bana destek cıkmadı öyle yanii