- 11 Ağustos 2009
- 8.018
- 6
sen herşeyi özle yaptırmış galiba üniversite hastanesi sperm yıkama ve muayene kan tahlili hepsi ücretsiz..tedabide sadece hastane ve iğne katkı payı ödeniyor..nerdeyse raporlu tüp bebek parası ödemişsin..
Malesef öyle oldu ama. Benim için gittiğim doktor çok önemli ve sonsuz güvenmem gerekiyor. Ben çok uzun araştırmalar sonucu doktoruma gitmeye karar verdim. O yüzden o kadar para vermeyide göze alıyorum. İstediğim anda doktoruma ulaşmak istediğimde çat kapı gidebilmek,istediğimde randevu almak gibi bir çok rahatlığı var tabi.
Sonucta ben hiç üniversite hastanesine gitmedim. Prosedür nasıl işliyor bilmiyorum naısl randevu alınır her istediğinde doktora ulaşabilinirmi yada istediğin zaman randevu alınırmı. Saat problemi varmı ???????????? yanıtlarsan sevinirim
benim raporum daha yeni çıktı
tüp bebeği özel hastanede yaptırdım senin gibi düşündüm 6000 lira verdim..
sonra üniversite hastanesinde rapor çıktı
ege üniversitesi ve türkiyenin ilk tüp bebek merkezi
24 saat değil ama mesai saatinde her zaman ulaşabiliyorum
ayrıca doğum yapmadığımız içinde 24 saatte ulaşmaya gerek yok öyle değil mi...
ayrıca ben 1000 tl çok derken yapılan işlemlerie ücret verilmesini garipsemiştim yani sperm yıkama muayene tabii herşey özel muayenehane ya da hastanede yapılırsa o kadar tutabilir..önemli olan sonuç tabi maddi manevi yıpratıcı bir süreç