- 10 Aralık 2009
- 4.284
- 6
- 35
tamam canım. Umarım güzel haberle gelirsin. Şansın bol olsun
sağol canım ii bakın kendinizee senağlama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım. Umarım güzel haberle gelirsin. Şansın bol olsun
doktora gitmeyede iş yapmayada üşeniyomm sositososito
sinem kız kaynananla altlı üstlü oturuyon demi sen ayyy ne kaa kötü benimkiler taa sinop ta allahtan uzak yoksa kafayı yerdim hee
godes sen yalnızmısın CADIARZU
evet canım altlı ustlu kızı 3 aydır işe gireli ben yardım ediyorum oda hepten kendını koyu verdı istiyokı agzına suyu ben dokum hosst dedım tabı ıcımden aşılama olalı yapmıyorum evimde yapmıyorumda napıyım yapsın 52 yaşında gorsen 70 yasında dersın bıde kılolu agır hareket edıyo supurge sesı gelıyo evini süpürüyo heralde aman banane supursun babane valla annem de yanlız onuın canı yok mu uyuz oluyorum ona
kızlar kuzenim 40 kg hamile kaldı 55 dogum yaptı suan 45 kg ohh valla bende 100 bulurum valla
eşim calışmama izin vermiyo godescım elifkaya nicin dr gıtıt merak ettm
kızlaa ezan okundu namazımı kılım hem benım hemde sizin için duar edıyım sonrada arkadas cagırdı ona gıdım sonra tekrardan buluşuruz inşallah kocaman opüldünüz
Evet her ay benimde 1000 lira civarında tutuyor. Bu benim 3. aşılamam 3000 gitti en azında tüp bebek yaptırırım tutma olasılığıda çok. Tüp bebek agresif oluyorlar diye bişey duymadım hiç. Araştırmak lazım. Bence yetiştirmeyle alakalı bişey bana çok mantılı gelmedi canım
ya arkadaşlar ben şeyi anlamadım neden aşılamnız 1000 lira tutuyo ben 120 lira muayene ücreti ödedim.bi de aşılama yapılırken 250 lira ödicem aşılama ücreti olarak sizinki niye pahalı ben klomen kullanıyorum iğne yapılınca mı daha pahalı oluyoCADIARZU
kızlar ben çapaya gidiyorum hiç para ödemedim iğneler dışında
kızlar ben çapaya gidiyorum hiç para ödemedim iğneler dışında
iklimcim iğneli olunca kaç tane işne oluyo bide kalçadan mı oluyo bide iğneler pahalı mı...amma çok bide dedim yav..son bide senin aşılaman ne zaman
Canım ben özel muayene gidiyorum. 200 muayne ücreti+200 aşılama bedeli iğneler 7x58: 406+210 tl spermyıkama benim masrafımda bunlar. senin nasıl o kadar az anlamadım :)
hmm bana sperm yıkamadan bahsetmediler ne kadar tutacak dedim niye onun parasını sölemediler yaaa.alla alla anlamadım o da baya iyi paraymış
iklimcim iğneli olunca kaç tane işne oluyo bide kalçadan mı oluyo bide iğneler pahalı mı...amma çok bide dedim yav..son bide senin aşılaman ne zaman