- 18 Aralık 2008
- 1.781
- 4
burdayım olmazmıyım hiç. Nasılsın canım
iyi digelim iyi olalım suan ıyıyımde dün bır karnım agrıdı anlatamamm tamam dedim regl olcam sıcak su termusu koydum düzeldi hayırlısıyla cumartesı bi gelse:ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayım olmazmıyım hiç. Nasılsın canım
İyiyim güne bugün pozitif başladım. Ama bir sebebi yok :)) (sıyırdım galiba)
iyi digelim iyi olalım suan ıyıyımde dün bır karnım agrıdı anlatamamm tamam dedim regl olcam sıcak su termusu koydum düzeldi hayırlısıyla cumartesı bi gelse:ecrin_bebek:
bende öyle düşünüyom bu olamssa tüp bebek bu aşılamam bana 900 liraya maal oldumböyle ugraşacama tüp bebek yaptırırm ya onada saglıklı bulmuyolar dısarda döllendigi için cocouklar agresif olyomuş nesedek döllleyen şahısın nasla felakmı oku desek :Saruboceq:
selammmm ben geldimmm aklinialirimsmile sinem napan kız adet olmadın demi
godes yazdıklarını gördüm çok haklısın pozitif düşünmeye devam hep beraber hamile kalacaz bak görürsünüz demedi demeyin olumunekankayizsmile
inşallah olmazsın canım bu arada hala yemeye devam mı cokacimcoook
iştahın nasıl
özel muayhane şişlide[/QUOTE
Bende leventte özel muayhaneye gidiyorum. DOktorla alakası varmı acaba tutup tutmamasının gerçi ben çok güveniyorum doktoruma ama gene soru işareti oluyor
elfkaya hoşgeldin
hoşbulduk canım
kız sinem nasıl alıyon öle kilo sölede bende alıyım 50 kiloyum senelerdir alamıyom bi kilo bile offf baanee bende kilo almak istiyomm cokacimcoook