Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle kıskanıyorlardır. boyun kaç canım. Bence kilo alma hamile kalınca zaten alıcaksın boşver. Oh ne güzel yaz da geldi incecik şeyler giyince göbeğin çıkmayacak benim öylemi karnımı içime çekmekten bir hal oluyorum :)))
boyum 1.65 kilo 50 ayol yaa bütün işlerim duruyo bi de bugun doktora gitcemm bakalım ne diycek bilmiyorumkismile biraz netin başından kalkamda yatağımı olsun toplayam mirmirmirmir hiç işim yok gibi oturuyom
hoşbulduk canım
kız sinem nasıl alıyon öle kilo sölede bende alıyım 50 kiloyum senelerdir alamıyom bi kilo bile offf baanee bende kilo almak istiyomm cokacimcoook
Darısı senin başına kuzeninede sen gösterirsin inşallah tez zamanda canım
elfkaya sen nereye gidiyon doktora
ben doktora gölcüğe gidiyorum zaten o yüzden üşeniyorum yaa ama doktorumdan çok memnunum yoksa asla katlanılmaz o yola
ne para dayanıyor ne de güç [/QUOTE
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama önemli olan doktorunu sevmen ve ona inanman. Araban vardır umarım yoksa gerçekten zordur.
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama önemli olan doktorunu sevmen ve ona inanman. Araban vardır umarım yoksa gerçekten zordur.
evet oralar felaket oluyor ama burda trafik yok allahtan körfez izmit derken gölcüğe varıyom bide trafik olsa 4 saaten aşaa gidemem herhalde anca böle olmam lazım yetişebilmem için :))