- Konu Sahibi handan1976
-
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum varbu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler
tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inş handan cım bende senin gibi bekliyorum sorunumuz hemen hemen aynı fsh zaman geçti gün yaklaştı bakalım ne olcak liste yapan arkadaşım benim 3. tüp denemem bahçelievler medicana dr. süha sönmez inş güzel hayırlı sonuçlarla
sağol canım inşallah bu sene bizim şanslı senemiz olur.hepimiz güzel haberler veririz birbirimizehayırlı olsun canım..inşallah..:CüvCüv:
angel çok daha güzel olmuş canım..ama ben yazdığımın üstüne tekrar nası ekleme yaıcağımı ve renki yazmayı beceremedim canımdenedim ama olmadı.kopyala yapıştır yapabiliom sadecesırnaşık şeysen bu listeyi geliştirebilirmisin canım:1hu
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum varbu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler
keykeycim mrb cnm bende mayısta 3.denememe başlıcam inşallah şimdiden vitamin ve bebek aspirinine başladım sen nerde tedavi görüyosun
akasya canım benim merak ettigim senden cok yumurta toplandıya agrın falan oldumu bazı arkadaşlarda agrı oluyormuş çok yumurta toplanınca
akasyacım gerçekten maşallah sana allahım nazarlardan saklasınumarım bundan sonrada herşey yolunda gider ama herhalde arkadaşın dediği gibi embriyo kalitesine göre sayıya karar veriyorlar yani kişisel bir durum bu ...neyse canım hayırlı olsun tekrar...
yumurta toplama işlemin nasıl geçti bize biraz anlatırmısın o süreci biz daha ilk aşamalardayızda merak ediyoruz , korkuyoruzzz
ANGELL08 bu arada BENİMDE merkezim FERTİCENTER VE DOKTORUMDA : ALİ RÜŞTÜ ERGÜR bilgilerimi eklersiniz listeye ...herkese kolay gelsin...
akasyacım gerçekten maşallah sana allahım nazarlardan saklasınumarım bundan sonrada herşey yolunda gider ama herhalde arkadaşın dediği gibi embriyo kalitesine göre sayıya karar veriyorlar yani kişisel bir durum bu ...neyse canım hayırlı olsun tekrar...
yumurta toplama işlemin nasıl geçti bize biraz anlatırmısın o süreci biz daha ilk aşamalardayızda merak ediyoruz , korkuyoruzzz
ANGELL08 bu arada BENİMDE merkezim FERTİCENTER VE DOKTORUMDA : ALİ RÜŞTÜ ERGÜR bilgilerimi eklersiniz listeye ...herkese kolay gelsin...
sağol canım inşallah bu sene bizim şanslı senemiz olur.hepimiz güzel haberler veririz birbirimize
canım liste için elimden geleni yapmaya çalışırım ama sağlık söz konusu olduğunda çok fazla bişey yapamayabilirim.transfer sonrası bilgisayar başında çok fazla durmak istemiyorum bu bana zarar verebilir.sende biliyosunki çok dikkatli davranmak zorundayız
canım merkezini, doktorunu ve transfer ayını yazmamışsın :sm_confused:
güncell.....ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06)a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-efa..........mayısta deneyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?