• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

merhaba kızlar

bugün son kez lucrin ve bu akşam 23:30 da pregnil vurdurucam.kısmetse perşembe 10:30 gibi yumoşlar toplanacak.Bakalım yumoşlar kaliteli minnoşlara dönüşecekmi..varan 1 bitiyor sıra 2 basamaktayım..çok dua edin nolur ben size ediyorum zaten..

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.

1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-efa..........mayısta deneyecek

Son düzenleme:
selam ben de buradan okuduklarimdan biliyorum benim de ilk denemem olacak kısa protokolde tedaviye adetin 2-3. günü başlanıyor ve yumurtalarin durumuna göre 9-14. gün arası gibi toplanıyor. toplandıktan sonra da genelde 3-5 gün sonra transfer yapılıyor. hasta gençse preimplantasyon genetik tanı falan yapılmayacaksa sanırım daha çok 3. gün transfer yapılıyor. bundan sonra 10. veya 12. gün de kandan test yapılıyor. 2 gün sonra oranın düzgün artıp artmadığını kontrol için test tekrar ediliyor

benim bu 2. denemem.ilki uzun protokoldü.bu kısa olacak.ben adetin 1. günü ilaca başladım.yarın 3. günüm ve doktora gidicem.bakalım hayırlısı.

birde biz ilk denemede ilacı göbekten vurmuştuk.şimdiki kağıtta koldan diyordu.biz yine göbekten vuruyoruz.umarım bir fark yoktur.bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

merhaba kızlar

bugün son kez lucrin ve bu akşam 23:30 da pregnil vurdurucam.kısmetse perşembe 10:30 gibi yumoşlar toplanacak.Bakalım yumoşlar kaliteli minnoşlara dönüşecekmi..varan 1 bitiyor sıra 2 basamaktayım..çok dua edin nolur ben size ediyorum zaten..
hayırlısı olsun ilk hamişimiz sen olcen inş yolu yarılamışsın :nazar: dualarımız seninle canım

BirgülT daha 3. iğnemi vuruldum. Uzun protokol. Bana hemşire sadece iğneyi nasıl vuracağımı gösterdi başka bişey demedi. Şimdi aynı hastanede tedavi olduğumuz arkadaşım kısa protokol bana yasakladılar dedi.benimde kafam karıştı.
evet canım ilaçlara başladığımızdan itibaren ilişki yasak benim önceki denemelerimde yasak denmişti yinede dr una danış istersen

Merhaba arkadaŞlar.aŞılamada devlet İlaÇları Ödemİyor mu?buĞÜn bİze Öyle dedİler hastanede.cepten ÖdeyeceĞİz Şİmdİ İlaÇları
neden ki prosüdüre uygun değilmisiniz yani yaş evlilik yılı vs gibi ben en son geçen yıl ağustos ayında aşılama oldum ve ödedi hatta elimde son aşılamadan ilaçlar kaldı

merhaba kızlar

hayırlısı canım gönlümüz tabiki en iyisini ister dua ederimtabi etmemzmiyim

merhaba kızlar

insallah canim yumoslarin hepsi embriyoya donusur
dualarimizin seninle

arkadaslar size birsey sorucam
ben bazen hapsurdugum zaman sol yumurtaliklarim sanki yerinden oynuyor
sizde de oluyormu bu tip seyler
benimkide herzaman degil arada sirada

birde biz ilk denemede ilacı göbekten vurmuştuk.şimdiki kağıtta koldan diyordu.biz yine göbekten vuruyoruz.umarım bir fark yoktur.bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

hayirli olsun canim tedavin
bence iki taraftanda vurabilirsin bir sey farketmez diye biliyorum

kızlar hepinize merhaba 30 martta son kontrolüm vardı.e2 p4 vb gibi tahliller yapıldı.sonuç iyi rahim duvarı kalınlığı 8mm.herşey yolunda dedi doktorum.4 nisan ctesi günü saat 11de ( nasip olursa )2ad.dondurulmuş blast embriyo transferim var.şu saatten sonra tek ihtiyacım ve tek ihtiyacımız dua.bol bol dua edelim kızlar biz elimizden geleni yaptık rabbim hayırlı sonuçlara kavuşturur inşallah.

merhaba özgezümracım hadi inşallah herşey yolunda gider de bahar ayının ilk hamilelerinden biride sen olursun :CüvCüv:

senacım merhaba sen konyada hangi hastaneye gidiyorsun bende nisan da başlıcam tedaviye kararsızım burayada euro fertil açılmış bide kızılay has. tüp bebek bölümünü açmış daha görüşmedim bu hafta ikisiylede görüşecegim sen selçukluyamı gidiyorsun nasıl memnun kaldınmı birbirimize yazalım fikirlerimizi paylaşalım senin tedavin ne aşamada işallah güzel sonuçlar alırsın

kızlar hepinize merhaba 30 martta son kontrolüm vardı.e2 p4 vb gibi tahliller yapıldı.sonuç iyi rahim duvarı kalınlığı 8mm.herşey yolunda dedi doktorum.4 nisan ctesi günü saat 11de ( nasip olursa )2ad.dondurulmuş blast embriyo transferim var.şu saatten sonra tek ihtiyacım ve tek ihtiyacımız dua.bol bol dua edelim kızlar biz elimizden geleni yaptık rabbim hayırlı sonuçlara kavuşturur inşallah.

ÖZGE canım tedavin hayırlı olur inşl dua ederiz tabi

Back