• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var:emir_bebek:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler

akasya sana kocaman bir :nazar:maşallah diliyorum canım nazara gelme diye 19 tane süper ya allah nazardan saklasın bizide haber ver sonuç ne olacak

tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inş handan cım bende senin gibi bekliyorum sorunumuz hemen hemen aynı fsh zaman geçti gün yaklaştı bakalım ne olcak liste yapan arkadaşım benim 3. tüp denemem bahçelievler medicana dr. süha sönmez inş güzel hayırlı sonuçlarla

tedaviye başlayan arkadaşlar hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsınız inş handan cım bende senin gibi bekliyorum sorunumuz hemen hemen aynı fsh zaman geçti gün yaklaştı bakalım ne olcak liste yapan arkadaşım benim 3. tüp denemem bahçelievler medicana dr. süha sönmez inş güzel hayırlı sonuçlarla

evet canım tedavilerimizden birbirimize haberdar edelim senidemi adetinin 2 günü cagırdılar

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......
12-birgülT............
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik
21-efa..........mayısta deneyecek

Son düzenleme:
Anjel
evet canim nisanin 12 gibi basliyacagim tahminen benimki kisa protokol oluyor
insallah bu sefer bebeklerimize kavusuruz
bende cok hayal ederim hamile kiyafetlerini nasil alsam diye bebegimin odasini kiyafetlerini
insallah hepimizin hayalleri hayirlisiyla gerceklesir

keykeycim mrb cnm bende mayısta 3.denememe başlıcam inşallah şimdiden vitamin ve bebek aspirinine başladım sen nerde tedavi görüyosun

hayırlı olsun canım..inşallah..:CüvCüv:
sağol canım inşallah bu sene bizim şanslı senemiz olur.hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

angel çok daha güzel olmuş canım..ama ben yazdığımın üstüne tekrar nası ekleme yaıcağımı ve renki yazmayı beceremedim canım :utangac:denedim ama olmadı.kopyala yapıştır yapabiliom sadecesırnaşık şeysen bu listeyi geliştirebilirmisin canım:1hu

canım liste için elimden geleni yapmaya çalışırım ama sağlık söz konusu olduğunda çok fazla bişey yapamayabilirim.transfer sonrası bilgisayar başında çok fazla durmak istemiyorum bu bana zarar verebilir.sende biliyosunki çok dikkatli davranmak zorundayız
canım merkezini, doktorunu ve transfer ayını yazmamışsın :sm_confused:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum var:emir_bebek:bu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler

akasyacım gerçekten maşallah sana allahım nazarlardan saklasın :nazar: umarım bundan sonrada herşey yolunda gider ama herhalde arkadaşın dediği gibi embriyo kalitesine göre sayıya karar veriyorlar yani kişisel bir durum bu ...neyse canım hayırlı olsun tekrar...
yumurta toplama işlemin nasıl geçti bize biraz anlatırmısın o süreci biz daha ilk aşamalardayızda merak ediyoruz , korkuyoruzzz

ANGELL08 bu arada BENİMDE merkezim FERTİCENTER VE DOKTORUMDA : ALİ RÜŞTÜ ERGÜR bilgilerimi eklersiniz listeye ...herkese kolay gelsin...

akasya canım benim merak ettigim senden cok yumurta toplandıya agrın falan oldumu bazı arkadaşlarda agrı oluyormuş çok yumurta toplanınca

keykeycim mrb cnm bende mayısta 3.denememe başlıcam inşallah şimdiden vitamin ve bebek aspirinine başladım sen nerde tedavi görüyosun

canim ben fransa da yasiyorum tedavim burda ki bir hastanede yapiliyor
bana tedavi oncesi hic birsey vermiyorlar
benim gibi olanlara verilmesi gerekirmis ben dogal adet goremiyorum canim
off hic icim rahat degil arkadaslar tedaviye surda ne keldi ama benim doktorum cok ilgisiz gibi ya en son gittigimizde dedimki benim tedavi oncesi ve sonrasi bazi ilaclar almam gerekiyormus dedim doktor da bana sana gerek yoktu diyor
ben israr etmesem transferden sonra fitilden baska hicbirsey vermiyecek
ben inancimi yitiriyorum olmayacak gozuyle tedaviye baslamak mantiklimi sizce

akasya canım benim merak ettigim senden cok yumurta toplandıya agrın falan oldumu bazı arkadaşlarda agrı oluyormuş çok yumurta toplanınca

canım şöyle diyeyim benim ablamda mikro yaptırdı aramızda 3 gün var o benden 3 gün önce ondan 6 yumurta topladılar yaşıda 40 pek fazla ağrısı olmadı benden 27 tane toplamalarına rağmen inan öyle aşırı bir arım olmadı sadece 2 gün biraz kasıklarım ağırdı tabi ama dayanılmıcak bir ağrı deyil tabi ama benim tek zorlandığım taraf şu oldu ben yumurta toplama işleminden beri kabızım şişlik oldu bende o yuzden arkadaşım sana ve tüm arkadaşlara şunu tazsiye ederimki işlemden sonra kesinlikle kuru yiyeceklerden uzak durun ve bol bol su tüketin gerçi doktorunuz mutlaka uyarıcaktır ama ben 5 ci gün üzerine bugün çıktım tuvalete ama gerçekyen çok zorlandım kabızlık kadar kötü bişe yokmuş bunu anladım unutma sulu yicekler bol sebze tüketimi ve mol sıvı tüketimi bunlara dikkat edersen bu sürecin çok rahat geçer canım kendine dikkat et gribe yakalanma sakın en önemli zaman senin şuandaki durumun a.s.

akasyacım gerçekten maşallah sana allahım nazarlardan saklasın :nazar: umarım bundan sonrada herşey yolunda gider ama herhalde arkadaşın dediği gibi embriyo kalitesine göre sayıya karar veriyorlar yani kişisel bir durum bu ...neyse canım hayırlı olsun tekrar...
yumurta toplama işlemin nasıl geçti bize biraz anlatırmısın o süreci biz daha ilk aşamalardayızda merak ediyoruz , korkuyoruzzz

ANGELL08 bu arada BENİMDE merkezim FERTİCENTER VE DOKTORUMDA : ALİ RÜŞTÜ ERGÜR bilgilerimi eklersiniz listeye ...herkese kolay gelsin...

canım hiç korkulcak birşey yok genel anastezi veriyolar beni yatırdılar narkoz doktorum iyi uykılar dedi başım dönüyo dedim gitmişim ve uyandığımda aynen şöyle dedim benim yumurtalarımı almadınızmı neden hiç ağrım yok gerçekten çok şaşırdım bukadar kolay olcağını giç tahmin etmezdim o yüzden rahat ol canım oka.s.

yumurta toplama islemine neredeyse aglayarak giden birinden dinlemek istermisin arkadasim
yumurta toplama isleminde korkulacak hicbirsey yok arkadasim
masaya yatiriyorlar,oksijeni agzina ve kolunuda igneyi verdiklerinde
sen gozunu actiginda :1shok:bittimi gercekten diye etrafinda kim varsa ona sorarsin ben oyle olmustum nasil bayildigimi bile hatirlamiyorum
daha sonra biraz agri oluyor esin yaninda :1hug:doktor geliyor seni kontrol ediyor yani guvendesin Allahin izniyle ama agri kesicileri alinca geciyor zaten bana bir suru agri kesici vermislerdi hastaneden cikinca bir kere kullanmistim

sağol canım inşallah bu sene bizim şanslı senemiz olur.hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

canım liste için elimden geleni yapmaya çalışırım ama sağlık söz konusu olduğunda çok fazla bişey yapamayabilirim.transfer sonrası bilgisayar başında çok fazla durmak istemiyorum bu bana zarar verebilir.sende biliyosunki çok dikkatli davranmak zorundayız
canım merkezini, doktorunu ve transfer ayını yazmamışsın :sm_confused:

canım ben karar veremedim daha merkeze.bugün tekrar anatolia ve gen art la görüşmeye gidicem.

teacherrose sağol canım seninde tedavin hayırlı olsun. bende cumartesi iğnelerime başladım. Acımıyor ama yine heyecanlanıyorum. Lucinle başladım bugün 3. gün olucak. Birbirimizi takip edelim.

herkeze merhaba nisan ayının hamiş adayları nasılsınız bakalım ben 2 gündür pek giremiyorum misafirim geldi o yüzden ama yazılarınızı okumaya calışıyorum tedavisi başlayan arkadaşlara başarılar diyorum zahmatsizce inşl biter agrısız sızısız en önemliside POZıTıF olarak bitmesini gönülden istiyorum gendinize lütfen cici bakın

ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06)a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-efa..........mayısta deneyecek
güncell.....

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..Acıbadem/Kadıköy'de yapılacak tekrar..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötü bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..

Back