• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..Acıbadem/Kadıköy'de yapılacak tekrar..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötü bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..

merhaba canım seninde tedavin başarılı ve hayırlı olur inşallah.maşallah:nazar: sen sonuna yaklaşmışsın senide listeye ekledim, transfer tarihin belli olsun daha detaylı eklerim. hadi bakalım ilk hamişimiz sen olucaksın inşallah

merhaba canım seninde tedavin başarılı ve hayırlı olur inşallah.maşallah:nazar: sen sonuna yaklaşmışsın senide listeye ekledim, transfer tarihin belli olsun daha detaylı eklerim. hadi bakalım ilk hamişimiz sen olucaksın inşallah

ay sağol cnm ya inşallah..cumartesi toplanırsa 6 nisan gibi de transfer olur diye düşünüyorum..kesinleştiğinde bildiririm umarım liste uğurlu gelir hepimize :))

merhaba arkadaşlar,

bugün konrtole gittim. perşembe günü benim yumurcaklar toplanıyor. gelişimine göre 3 gün yada 5.gün blastokist tarsfer yapılacak. lütfen çok dua edin çok hitiyacım. var. Ben zaten hepimize hep dua ediyorum..

sevgiyle kalın

kızlar bu listeye eklemeyi bilmiyorum. Benim doktorum Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak. Beni de eklermisiniz?

kızlar bu listeye eklemeyi bilmiyorum. Benim doktorum Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak. Beni de eklermisiniz?

Prof.Dr. Engin Oral halen international da çalışıyor mu? International in ekibi değişti ismail çepni geldi diye biliyorum ? fisfisfis

Uzun protokolde ki arkadaşlardan yardım istiyorum. Size ilaç hakkında bilgi verirken ilişki yasak ve ağır iş yapmıcaksınız dedimi doktor yada hemşire.

herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..Acıbadem/Kadıköy'de yapılacak tekrar..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötü bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..[/QUOT

masallah baya yumosun var insallah hepsi sagliklidir
bugunler cabuk geciyor su transfer sonrasida tez gecer insallah
insallah herkez bebegine kavusur

BirgülT daha 3. iğnemi vuruldum. Uzun protokol. Bana hemşire sadece iğneyi nasıl vuracağımı gösterdi başka bişey demedi. Şimdi aynı hastanede tedavi olduğumuz arkadaşım kısa protokol bana yasakladılar dedi.benimde kafam karıştı.

Uzun protokolde ki arkadaşlardan yardım istiyorum. Size ilaç hakkında bilgi verirken ilişki yasak ve ağır iş yapmıcaksınız dedimi doktor yada hemşire.

canım ben böle bişey hiç duymadım.sadece lucrin kullanımını tarif ediyolar adetin ikinci yada üçüncü günü gelin diyolar.bana hiç böyle bişey demediler ilişki yasak vs.alla alla sen nerden çıkardın peki sana böylemi dendi eğer öyle bişey varsa bizede açıkla canım nedenmiş:uhm::1rolleyes:

aynı hastanede tedavi gören bir arkadaşla tanıştım o kısa protokol o söyledi banada bununla ilgili bişey denmeyince merak ettim. Aradım hemşireyi ama hastaları dolaşmaya çıkmışlar ulaşamadım. sağolun en azından demekki öyle bişey olsa size de denirdi.

Merhaba arkadaŞlar.aŞılamada devlet ılaÇları Ödemıyor mu?buĞÜn bıze Öyle dedıler hastanede.cepten ÖdeyeceĞız Şımdı ılaÇları

arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum kısa protokolde yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor ve transverden sonrada nekadar zaman sonra hamile oldugunu ögrenebiliyorsun kusuruma bakmayın ben bu konuda biraz cahilimde ilk denemem

olur canım evet ikinci günü gidicem tekrarlancak hormon tahlilim hayırlısıyla iyi çıkarsa başlancak

gül bende gecen ay gittim ve doktorum muayeneden sonra uygun bulmadı ve bana hormon hapı verdi ve adetinin 2 günü tekrar gel dedi inşl bu ay herşey normaldır de tedaviye başlarım sen hangi hormon hapı kullanıyorsun.

arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum kısa protokolde yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor ve transverden sonrada nekadar zaman sonra hamile oldugunu ögrenebiliyorsun kusuruma bakmayın ben bu konuda biraz cahilimde ilk denemem

selam ben de buradan okuduklarimdan biliyorum benim de ilk denemem olacak kısa protokolde tedaviye adetin 2-3. günü başlanıyor ve yumurtalarin durumuna göre 9-14. gün arası gibi toplanıyor. toplandıktan sonra da genelde 3-5 gün sonra transfer yapılıyor. hasta gençse preimplantasyon genetik tanı falan yapılmayacaksa sanırım daha çok 3. gün transfer yapılıyor. bundan sonra 10. veya 12. gün de kandan test yapılıyor. 2 gün sonra oranın düzgün artıp artmadığını kontrol için test tekrar ediliyor

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım bugün anlaşılan herkezin işi var yada havayı güzel buldunuz diye gezmeye gittiniz acıkcası bende gittim hava burda harika ve sıcacık insanın içini ısıtıyor özlemişim yazı

Back