- Konu Sahibi handan1976
-
Kızlar Günaydın,
Ben yarın başlıyorum kısmetse iğnelerine. Lucinle başlıcam uzun protokol. Sanırım aynı zamanlarda başlıcaz. Hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Beni de listeye ekler misiniz?
slm angell08 senle aynı başlamışız canım tedavini takip edeceğim canım
tedavisi baslayanlar hayirli olsun insallah gunleriniz su gibi akar gider
Allah hepimizin yardimcisi olsun
amin canım inşallah bu bahar bizim baharımız olsun ...ellerine sağlık liste süperr olmuşş..
xolix06 listeye beni yazmışın denme sayısı eksik 1. olacak ve tutacak inşallah benim önümde fazla süre kalmadı da
inşallah tutacak canım.zaten anket sonuçlarına falan baktığında genelde ilkinde tutuyor.ben inanıyorumm..:CüvCüv:böle göbüşün olacak.
kızlarben bu sabah lucrine başladım.haydi hayırlısı inşallah hepimizin kocaman kocaman göbüşleri olurr :teytey::teytey:
aynı sorun ben de var. ben de inşallah mayısta başlıyacağım. Doktorlar sağlıklı bir çocuğumun olma şansının %30 olduğunu söylüyorlar
xolix canım listemizi böyle yapsak nasıl olur?ben böyle bir örnek yaptım.tedavi merkezimizi doktorumuzu yazsak daha detaylı bir liste oluştursak mı:uhm:KIZLAAAAR...BU SAYFA BAYA Bİ DOLMUŞ ŞAKA MAKA..
AMA Bİ LİSTEMİZ YOK DAHA..
OZAMAN HERKEZE TEDAWİLERİNDE HAYIRLI OSSUN DER BAŞARILAR DİLERİİİM
işte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..
1-Handan1976 .........1.deneme
2-doğa87........... 2. deneme
3-S&G
4-xolix06............2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme
9-oferta.......2.deneme
10-gül@end
11-özgezümra
12-birgülT
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut.......1.deneme
19-sena81.........2.deneme
20-çaykolik
21-efa..........mayısta deneyecek
kızlar herkeze hayırlı olsuuuuunnn..bende sabırsızlanıyorum artık.biran ewwel başlasakkk.
bencede iyi fikir benimde ( nisan 1 deneme bursa acıbadem dok şahin zeteroğlu)xolix canım listemizi böyle yapsak nasıl olur?ben böyle bir örnek yaptım.tedavi merkezimizi doktorumuzu yazsak daha detaylı bir liste oluştursak mı:uhm:
xolix canım listemizi böyle yapsak nasıl olur?ben böyle bir örnek yaptım.tedavi merkezimizi doktorumuzu yazsak daha detaylı bir liste oluştursak mı:uhm:
arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum varbu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?