nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar Günaydın,
Ben yarın başlıyorum kısmetse iğnelerine. Lucinle başlıcam uzun protokol. Sanırım aynı zamanlarda başlıcaz. Hepimizin tedavisi hayırlı olsun. Beni de listeye ekler misiniz?

canımm benimde uzun protokol ama bana lucrin vermedi ben decapeptyl kullanıyorum ...allah allah çook ilginç yaa benden başka hiç kimse kullanmamış decapeptyl i herhalde sen hiç duydunmu bu ilacı birde canım sizin sorun neydi bende pko varda ondanmı bu ilacı kullanıyorum acaba ?? bu konuda bilgisi olan varmııı ???

senacım seninde tedavin hayırlı olsun ...sanırım bende 5 nisanda adet olucam ama benim uzun protokol başladım iğnelere yani ...biz gene hayal kurmaya devam edelim şansımıza bu yazda şu bol robadan t-shirtler modaymışş ben geçen yaz almıştım bi kaç tane ama giyemedim insanlar soracak diyee senağlamaama biz yazın o kadar şişmeyiz herhalde eylül ekim gibi başlarız artık tombikleşmeye cokacimcoook hem çok istersek allahım verir inşallah

inşallah bu bahr hamşler çoğalır canım ben inanıyorum bu sefer olcak inşallah

inşallahh bende inanıyorum evt pozitif olalım ki herşey yolunda gitsin dimi yerimsenibenya ben oyuncaklar aldım dayanamayıp olsun napıyım şimdilik ben oynuyom arada. bebeğimin oyuncakları diye seviyorum oyuncaklarıgamyoncuiremsuhihoyyyt

aynı sorun ben de var. ben de inşallah mayısta başlıyacağım. Doktorlar sağlıklı bir çocuğumun olma şansının %30 olduğunu söylüyorlar

aynı sorun ben de var. ben de inşallah mayısta başlıyacağım. Doktorlar sağlıklı bir çocuğumun olma şansının %30 olduğunu söylüyorlar

hoşgeldin sen de canım.hiç olumsuz düşünme.sapasağlam bebişlerin olur allahın izniyle..

KIZLAAAAR...BU SAYFA BAYA Bı DOLMUŞ ŞAKA MAKA..
AMA Bı LıSTEMıZ YOK DAHA..
OZAMAN HERKEZE TEDAWıLERıNDE HAYIRLI OSSUN DER BAŞARILAR DıLERıııM
işte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..

1-Handan1976 .........1.deneme
2-doğa87........... 2. deneme
3-S&G
4-xolix06............2.deneme
5-angel08...........3.deneme
6-nargile
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme
9-oferta.......2.deneme
10-gül@end
11-özgezümra
12-birgülT
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut.......1.deneme
19-sena81.........2.deneme
20-çaykolik
21-efa..........mayısta deneyecek

kızlar herkeze hayırlı olsuuuuunnn..bende sabırsızlanıyorum artık.biran ewwel başlasakkk.

hadi bakalim kizlar bu bahar insallah sizlere sansli gelir ve bebislerinizi kucaginiza alirsiniz
dualarimdasiniz belli olmaz bu listenin sonuna yetisirim belkide

xolix canım listemizi böyle yapsak nasıl olur?ben böyle bir örnek yaptım.tedavi merkezimizi doktorumuzu yazsak daha detaylı bir liste oluştursak mı:uhm:

arkadaşlar herkese iyi akşamlar diliyorum ben durumumdan haberdar etmek istiyorum sizi 1 haftadır yoktum topikte geçen perşembe yumurtalarım toplandı 27 tane yumurta toplandı 19 tanesi döllendi 19 tane yavrum varbu salı günü transferim olcak kaçtane koyacakları hakkında bilgi vermediler 25 yaşındayım sizce kaçtane koyarlar bana tahminen cevap yazarsanız sevinirim herkeze kucak dolusu sevgiler

xolix canım listemizi böyle yapsak nasıl olur?ben böyle bir örnek yaptım.tedavi merkezimizi doktorumuzu yazsak daha detaylı bir liste oluştursak mı:uhm:

angel çok daha güzel olmuş canım..ama ben yazdığımın üstüne tekrar nası ekleme yaıcağımı ve renki yazmayı beceremedim canım denedim ama olmadı.kopyala yapıştır yapabiliom sadecesırnaşık şeysen bu listeyi geliştirebilirmisin canım:1hu

akasya canım seni hatırlıyorum sanki.daha öncede deneme yapmıştın değil mi?öncelikler tedawin hayırlı olsun canım.maşallah nekadar çok yumurtan döllenmiş.süper harika.yumurta kalitesi artırıcı bişey kullandınmı canım merak ettim.bence şansın çok yüksek canım..tabi allahım bilir en iyisini.eğer olmasa bile dondurursun diğerlerini.transfer sayısını embrio kalitesine göre belirlerler.mesela benim 1.kalite embriom olmadığı için 4 tane transfer ettiler.ama hepsi 1. kalite ve 8. hücreli ise genelde 3 yada 2 transfer ediolar canım.bence şansın yüksek yaşında çok genç.allahın izniyle bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar innnşalllah canım benim..:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…