- Konu Sahibi handan1976
-
hayırlı olsun arkadaşım.umarım tedavin kısa ve başarılı olur...:)
herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..Acıbadem/Kadıköy'de yapılacak tekrar..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötü bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..
merhaba canım seninde tedavin başarılı ve hayırlı olur inşallah.maşallahsen sonuna yaklaşmışsın senide listeye ekledim, transfer tarihin belli olsun daha detaylı eklerim. hadi bakalım ilk hamişimiz sen olucaksın inşallah
kızlar bu listeye eklemeyi bilmiyorum. Benim doktorum Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak. Beni de eklermisiniz?
herkese merhaba arkadaşlar..tedavileriniz hayırlı olsun..benim de cumartesi yumurtalarım toplanacak büyük ihtimalle..benim bu 2.denemem..Acıbadem/Kadıköy'de yapılacak tekrar..en az 15 tane toplarız dediler..bakalım bu sefer olacak diye düşünüyorum..biliyorum ki olumlu düşünmek çok önemli..kötü bişey aklıma bile gelmiyor..hayırlısı ne ise o olsun..umarım hepimiz güzel haberlerimizi paylaşırız burada..[/QUOT
masallah baya yumosun var insallah hepsi sagliklidir
bugunler cabuk geciyor su transfer sonrasida tez gecer insallah
insallah herkez bebegine kavusur
Uzun protokolde ki arkadaşlardan yardım istiyorum. Size ilaç hakkında bilgi verirken ilişki yasak ve ağır iş yapmıcaksınız dedimi doktor yada hemşire.
olur canım evet ikinci günü gidicem tekrarlancak hormon tahlilim hayırlısıyla iyi çıkarsa başlancakevet canım tedavilerimizden birbirimize haberdar edelim senidemi adetinin 2 günü cagırdılar
olur canım evet ikinci günü gidicem tekrarlancak hormon tahlilim hayırlısıyla iyi çıkarsa başlancak
arkadaşlar birşey ögrenmek istiyorum kısa protokolde yumurta toplandıktan kaç gün sonra transfer oluyor ve transverden sonrada nekadar zaman sonra hamile oldugunu ögrenebiliyorsun kusuruma bakmayın ben bu konuda biraz cahilimde ilk denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?