nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

merhabalar aramıza h.g bende şahin beyin hastasıyım gerci henüz detaviye başyalamadık bir tane kistim var onu alacak önce hormon tahlili yaptırdım yarın onu göstermeye gidecegimbakalım ne diyecek yarın hayırlısı.seninde tedavin hayırlı olsun canım:enbuyukkk:

bende çok merak ediyorum bu sorduğun soruların cevabını.ben 27 yaşndayım sen kaç yaşındasın cnm.banada 2 adet transfer yapılırsa şansım düşermiş gibi geliyordu.en son hastaneye gittiğimde bir kadın gördüm üçüz hamileymiş.bünyesi kaldırmıyormuş sürekli bayılıyordu resmen ruh gibiydi.sonra dedim neyse doktora kendimi teslim edeyim muhakkak tecrubesiyle en doğru kararı verir.

günaydın canım bizdede aynı problem var eşimde translakasyon var onun için pgd yapılacak bende istanbulda tedavi görüyorum adet olup gidecem istanbula benim 3 negatif denemm var ve kendileğinden 3 sefer hamile kaldım birinde kürtaj diğer ikisindede düşük yaşadım maalesef bu seferki tedavim çok farklı kullandığım ilaçlarda dahil bakalım sonuç nasıl olacak haber ederim canım inşş sonuç pozitif olur öyle düşünmek istiyorum:CüvCüv:

kızlar sizlerede günaydın nasılsınz bugün izmirde çokkk güzel hava var insanın içi açılıyo valla kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar tüp bebek aşamalarında nelere dikkat ediyorsunuz.yiyecek-içecek konusunda özellikle dikkat ettiğiniz şeyler varmı?bu konuyu çok merak ediyorum.

merhabalar kızlar nasılsınız bakalım aman benim canım sıkılıyor. tedavime hala başlayamadım hep aksilikler giriyor ya bugün dok gidecektim doluymuş yarın gel dedi perşembe günü tahlil sonuçlarımı aldık dok götürecektim dok bursa dışınakonferansa gitti tüp bebek tedavisine başlayamadım bende kist varmış o alınacak offf offffffff ben nezaman başlayacagım ya valla artık aksilik istemiyorum

artik bende basliyorum ikinci tup bebek tedavisine
ne olursunuz benim icinde dua edin kizlar
bugun adet oldum iki gun sonra ignelere basliyacagim bir aksilik olmazsa
Allah bu yolda ugrasanlarin yardimcisi olsun

keykey hayırlı olsun sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. ben de bugün başladım. bahçecide . ilk iğnemi yaptım. umarım ikimiz için de hayırlı olur. tüm bebek isteyenlerin de duaları kabul olur :CüvCüv:

artik bende basliyorum ikinci tup bebek tedavisine
ne olursunuz benim icinde dua edin kizlar
bugun adet oldum iki gun sonra ignelere basliyacagim bir aksilik olmazsa
Allah bu yolda ugrasanlarin yardimcisi olsun

canım tedavin hayırlı olsun rabbim inşl hakında hayırlısını versin

insallah canim ikimizde ve isteyen herkez kavussun
bu yaramazlarin hasretleri cok zor

dogru soyluyorsun canim bizi bizden baska kim anlar
evleneli uc yil olacak temmuzda benim sorunum belli oldugu icin evlendikten sonra baslamistik
genc kizken hep doktora gitmekten bunalmistim neredeyse 7 yildir ugrasiyorum
artik bende anne olabilecegim diyebilmek istiyorum ne olursunuz dualarinizi eksik etmeyin
sizden rica ediyorum

bende evleneli henüz 9 ay oldu eşim ve ben çoçukları cok seviyoruz ve oçugumuz olsun diyorduk ama olmadı bende de erken menapoz dendi şimdi bakalım hormon testi yaptırdım yarın dok götürecegim kısmet rabbim veririse verecek allahım sanada banada hayırlı saglıklı evlat versin tüm isteyenlere verir inşallah

İnşallah hakkında hayırlısı canım...

merhaba kıssslarrr.ocak ayında ilk tüp bebek tedavimi oldum.şubattaysa dış gebelik oluştuğu için ameliyat olmak zorunda kaldım.biz senin rahmine işlem uygulamadık o yüzden adet olur olmaz yeni tedavine başlayabilirsin dondurulmuşlarınla deyince doktorum çok sevindim.ama iki ay boyunca birtürlü adet olamadım tam neden olmuyorum diye k.doğum uzmanına gitmeye karar verdiğimdeyse (yani dün) adet oldum.şimdi birazdan yola çıkacağım istanbula gitmek için.yeni umutlar için.ne olur banada dua edin kızlar. ben artık mayısta mı haziranda mı başlarım acaba diye kuruntulanırken birdenbire tedavim başlıyor çok heyecanlıyım.çok korkuyorum.allah bu yola çıkan herkeze biran evvel o güzel bebişleri gönderir inşallah

kızlar benim tadavim mayıs ayına kaldı 3 aydır bir türlü başlayammadım

handancım hakkında hayırlısı olsun hem ne demişler geç olsun güç olmasın ...ha bir ay önce ha bir ay sonra ne olacakki...allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin hepimize inşallah ...olumsuz düşünme hiç bir zaman ,sana daha öncede bahsetmiştim ben yaptırdım kist patlatma olayını biraz canın acıcak ama çok zor bir durum değil ...
benimde bugün 8. günüm tedavimde kan tahlili yaptı doktor progesteronum yüksek çıkmış yarın bir daha yapalım tahlil dedi yarın sabah gitcem tekrar bu sanırım kötü bir şey bilgisi olan var mııı ??? tedaviyi ertelicekmii ??? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmisiniz acabaaa ??????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…