• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

slm arkadaşlar bende bu ay tüp bebek denemesi yapıyorum.genel olarak hepimizinki aynı zamanlara denk geliyor.umarım hepimizde buradan birbirimize güzel haberler veririz.
bende decapeptly iğnesiyle başladım 12. günden sonra bu iğnenin yanına puregon eklendi.bugün 3.iğnemi vuracağım ve yarın yumurtaların kontrolü için doktora gideceğim.
gelişmelerden birbirimizi haberdar edelim.

selam kızlar
yarın yumurtalarım toplanıyor.bu 2. denemem olmasına rağmen daha heyecanlıyım.lütfen benim için dua edin.

Ben de tedavimin 5.günümdeyim. Micro doz protokolü uygulanıyor. Lucrin iğnesiyle başladım, 3.gün Gonal F de eklendi. Cumartesi kontrole gideceğim. Herkes için hakkında hayırlısını diliyorum. Sabır sabır sabır...Bize en çok lazım olan şey bu

herkeze günaydın arkadaşlar hormon sonuclarımı aldım ( fsh 9,0 ) ( lh 3,9 ) ( E2 92,1 ) sizce sonuclarım iyimi kötümü?

benim pek bilgim yok ama senin için araştırdım bi bak istersen inş.işine yarar
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-sonu231lar305m305-yorumlarm305s305n305z.html

sagol arkadaşım zahmet olmuş sanada benimde bana normal gibi geliyor benim 4 ay öncesine kadar 60 çıkmıştı hayit suyu içmiştim sanırım o düşürmüş 9 bana çok iyi geldi 60 tan sonra :) tabi tam olarakta bilmiyorum dok göstermem lazım ama ikisini kıyaslarsam süper ya :teytey::teytey:

süperrr arkadaşımm hayırlı olsun demekki bitkilerin mucizesi şaheneee ...inşallah emeklerinin karşılığı boş çıkmaz.:nazar::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::enbuyukkk:

sagol canım ya valla bakınca önce bende cok şaşırdım cünkü yumurta cok önemli hamilelik için gerci çokta kaliteli degildir ama yinede güzel

zaten önemli olan yumarta bi kadında kalitelimi diye düşünme bile tedavine başla hayırlısıyla doktor yönlendirir zaten gerçi sen daha iyi bilirsin ama bunalrı düşünüpte üzülme bakalım zaman neler getirecek bi mucize neden olmasın..bence kürlerine devam et yumarta sayısı artıtırma kalitesi vs...hayırlı olsun şimiden..

dok hala gösteremedim canım şehir dışına konferansa gitti ancak pazartesi gösterebilecegim banada iyi gibi geldi ama tam bu konuda pek bir bilgim yok iyimi gercekten

Back