- Konu Sahibi handan1976
-
başınız sağolsun rabbim sabır versinslm kızlar nezamandır giremedim buraya eşimin babası(kayınpederim) vefat etti! evde olamıcam o nedenle buaralar listeyi güncelleyemicem :çok üzgünüm: acımız çok büyük.iyi akşamlarsenağlama
merhabalar,handancım..ben de şahin bey'in hastasıyım.2 nisan da transfer oldu.test günümü bekliyorum..şahin bey gerçekten konusunda uzman bir doktor..sonucunu da telefon açarak söyleyebilirsin..seve seve cevap verecektir...sen daha tedaviye başlamadan demoralize olursan senin için bu süreç bitmek bilmeyecektir.bence biraz daha rahat ol...
merhaba bende henüz tedaviye başlamadım kistim var onu alacak önce hormon tahlili istedi onu yaptırdım henüz gösteremedim şehir dışına çıkmış ancak pazartesi senin test günün ne zaman.bende hayırlısıyla tedavime bir başlayabilsem senin kısamı uzunmu protokolün benim kısa olacak sanırım.ben çok heyecanlıyım bir an önce başlasam hormon sonuclarım güzel gibi başlarız sanırım en kısa zaman içinde
herkeze iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar bende bugün dok gittim dok bana kist oldugunu söyledi ve onu igneyle alalım dedi veb bugün hormon tahlili yaptırdım yarın sonucumu alacagım sorun olmazsa tedaviye başlayacagız benim fhs yüksek çıkıyor dok bana yumurta nakli olsa iyi olur dedi off off tutmazsa cok yıkılırım gercekten.dok avantajımın yaşımın genç olmasının bir avantaj oldugunu söylüyor herşeyin hayırlısı inşl tutar bugün dok gidince sanki hayallerim suya düştü artık pozitif düşünemiyorum.senağlama
handancım slm nasılsın bendede kist vardıı ama dr um almayı gerek görmedii önemli değil bu dedi ve şuanda biliosun hamileyim... acaba seninkidee alınmasa olurmukiii????
merhaba kızlar bende bir kaç gündür bakamadım foruma geçen hafta çook kötüydümde adet oldum ya bi karnıma iğne bi kalçama iğne bide sigarada içmiyom artık sinirlerim tepemde depresyonun dibine vurmuştum ama bir iki gündür iyiyim çok şükür..uzun protokole başlamıştımya decapeptyl le devam ediyorum bide menogon a başladım işte bugün 6.günüm dün doktora gittim daha folikül yok dedi 2 toz 1 su yapıyoduk şimdide 3 toz 2 su ya başladık pazartesi gitcem kontrole bakalım artık hayırlısı hepimiz için...
slm kızlar nezamandır giremedim buraya eşimin babası(kayınpederim) vefat etti! evde olamıcam o nedenle buaralar listeyi güncelleyemicem :çok üzgünüm: acımız çok büyük.iyi akşamlarsenağlama
Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Hepimiz birbirimize dua edelim.Biraz önce geldim doktordan ve adetimin 2. günü başlıyoruz.Eşimde kromozom transkolasyonu çıktı PGT yapılacak.Aranızda pgt yaptıracak varmı?
nargile slm canım nasılsın bizede pgt yapılacak ben iğnelere başladım adet olmayı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?