- Konu Sahibi handan1976
tmm canım sagol aklıma takılan birşey olursa sana sorarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iğneye başladıktan sonra zaman çok çabuk geçiyor kızlarrrr.benimde yarın yumurtalarım toplanacak.kendimi olayların akışına bırakmış bekliyorum.
Bolşanslar Elifözge benim de yarın yumurtalar toplanıyor. Vakit nasıl geçiyor anlayamıyorsun.
Herkese merhaba, ve şimdiden iyi şanslar... bizim tedavi bitti bugün transfer işlemi yapıldı şimdi önümüzde bitmek bilmeyecek bir oniki gün var:) Kadıköy Şifa hastanesinde tedavimizi gerçekleştiriyoruz. Dr. Engin Enginsu takip ediyor. Mükemmel bir insan. Rabia Hemşire de öyle. Güler yüzleri, samimiyetleri ve iyi niyetleri yetti valla. Üç embriyo transfer ettiler. Üçü de çok kaliteli dediler ama kader, biz elimizden geleni yaptık eşimizle ve ekiple gerisi Allahın bileceği iş tabi. Herşeyin hayırlısı olsun.
hayırlı uğurlu olsun canım.inşallah hamilesindir.sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.
Herkese merhaba, ve şimdiden iyi şanslar... bizim tedavi bitti bugün transfer işlemi yapıldı şimdi önümüzde bitmek bilmeyecek bir oniki gün var:) Kadıköy Şifa hastanesinde tedavimizi gerçekleştiriyoruz. Dr. Engin Enginsu takip ediyor. Mükemmel bir insan. Rabia Hemşire de öyle. Güler yüzleri, samimiyetleri ve iyi niyetleri yetti valla. Üç embriyo transfer ettiler. Üçü de çok kaliteli dediler ama kader, biz elimizden geleni yaptık eşimizle ve ekiple gerisi Allahın bileceği iş tabi. Herşeyin hayırlısı olsun.
teşekkürler handan. ama işte bu bekleme süresi yokmu insana kurdeşen döktürüyo:) rahat olmaya düşünmemeye çalışıyorum ama çok zor. benim ilk denemem, 30 yaşındayım fsh çok yüksek dedi doktorlar 10 du başladık tedaviye apar topar. hala şaşkınım..
slm kızlar cmt yumurtalar toplandı.15 yumurtam toplandı.11 kaliteliymiş.4ü çok kaliteliymiş.4 taneden 1 tanesi gelişmiş.buna açıkçası biraz üzüldüm.embriyolog hiç tutturamadıklarımızda var dedi.tabi çok şükrediyorum en azında o 1 tanesi 1.kaliteymiş.
sebep ne olabilir dedim spermler çok azdı dedi.başka ne sebepler olabilir kızlar bilginiz varmı bu konuda.
yarın transferim olacak.endişelenmekten kendimi alıkoyamıyorum.
yalnız şunu çok iyi anladım.yumurtam toplandıktan sonra doktor çok güzel çok büyük yumurtalar falan diyordu.ama bu işte her an herşey olabilir.bu sürecin her aşaması çok çetrefilli.sonucu alana kadar endişe duymamak,merak etmemek imkansız.
yani sonuçta 11 kalitliden 1 tanesi mi gelişmiş fisfisfis çok az değil mi ? hangi merkeze gidiyorsun sorabilir miyim ? spermler 11 tane olsa yeter çünkü artık hemen tüm merkezler durum ne olursa olsun mikro enjekjiyon yapıyor. sperm çok azdı ne demek ameliyatla 3-5 tane zar zor bulunanlar ne yapsın o zaman?
kızlar selam benim trasferimin 8. günü.bu cuma sonucu öğrenicez.çok heyecanlıyım.
elifözge bir başlık vardı tek yumurta ile hamile kalanlar diye bir dolu arkadaş vardı. inşallah olur. olmazsa da hiç kendini üzme maşallah senin yumurtalarının durumu iyi. sperm de olsun da az olsun zayıf olsun yeterki merkez ve labaratuar iyi olsun. eğer gerekirse bundan sonraki merkezi çok iyi araştırır labaratuarı gelişmiş bir yer seçersiniz. mutlaka olur. içinizi ferah tutun kaydirigubbakcemile3