nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

kızlar ben bugün doktora gittim ve göbekten iğneme başladım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin tedaviside istediğimiz gibi sonuç versin hayırlısıyla inşallah

kızlar haftaya yumurtalarım toplanacak puregonda bugün 9.iğnemi vuracağım.sizdede oluyormu kasıklarımda bir ağrı var.birde ortalama kaç yumurta toplanıyor.bu konularda bilgisi olan arkadaşlardan cvp bekliyorum

teşekkürederim tüm tedavi görenlerin tedavisi hayırlı olur inşallah benim tedavimde hayırlı olur inşallah

sağolasın canım inşl bunda da bir hayır vardır 3 aydır git gel yaptım dok önümüzdeki ay adetin 2 günü gel başlayalım dedi hormon tahlilim güzel çıkmış.inşl seninde bir sorun yoktur tadavine devam edersin

teşekkürler sen nasılsın handan1976 allaha şükürler olsunki benimki şimdilik iyi giyor biraz başım agrıyor ama oda iğnelerden galiba

tedavisi başlayanlarrrrrrrr hepinize hayırlı olsunnnnn inş.bu ay güzelll sonuçlar alırıssss :CüvCüv::teytey:hepiciğinizi öptümmmmmmmmmmmmmŞeniz

iğneye başladıktan sonra zaman çok çabuk geçiyor kızlarrrr.benimde yarın yumurtalarım toplanacak.kendimi olayların akışına bırakmış bekliyorum.

merhabalar kızlar sormak istedigim tadavide 2 ilaçmı kullanılıyor hangisi igne hangisi hap ve kısa protokol nekadar sürüyor

tedavide iki ayrı igne kullanılıyor canım bunun yanında folik asit ve aspirin kullanıyorsun.yumurta toplamadan önce antibiyotik yükleniyor ve transferden sonra folik asit ve aspirinin yanına progestoron içeren fitil veya igne ekleniyor.kısa protokol adetinle beraber başlıyor ve en az 9 en fazla 17 gün içinde transferin bitmiş oluyor.umarım yeterince açıklayıcı olmuştur canım.şimdiden hayırlı olsun tedavin.

lansor sağol canım evt iyi oldu bilgilerin.henüz başlamadıgım için merak ediyorum neler yapılacak neler kullanılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…