- Konu Sahibi handan1976
kızlar ben bugün doktora gittim ve göbekten iğneme başladım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin tedaviside istediğimiz gibi sonuç versin hayırlısıyla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben bugün doktora gittim ve göbekten iğneme başladım Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin tedaviside istediğimiz gibi sonuç versin hayırlısıyla inşallah
hayırlısı handan cım bende mayısa kaldım beraber başlar beraber güzel sonuçlar alma dileğiyle
handancım hakkında hayırlısı olsun hem ne demişler geç olsun güç olmasın ...ha bir ay önce ha bir ay sonra ne olacakki...allahım hayırlı zamanda sağlıklı bebişler versin hepimize inşallah ...olumsuz düşünme hiç bir zaman ,sana daha öncede bahsetmiştim ben yaptırdım kist patlatma olayını biraz canın acıcak ama çok zor bir durum değil ...
benimde bugün 8. günüm tedavimde kan tahlili yaptı doktor progesteronum yüksek çıkmış yarın bir daha yapalım tahlil dedi yarın sabah gitcem tekrar bu sanırım kötü bir şey bilgisi olan var mııı ??? tedaviyi ertelicekmii ??? bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmisiniz acabaaa ??????????????
tedavin hayırlı olsun canım inşl güzel sonuclar alırsın
canım inşl sonucunda iyi olur
iğneye başladıktan sonra zaman çok çabuk geçiyor kızlarrrr.benimde yarın yumurtalarım toplanacak.kendimi olayların akışına bırakmış bekliyorum.
lansor sağol canım evt iyi oldu bilgilerin.henüz başlamadıgım için merak ediyorum neler yapılacak neler kullanılacak