• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

merhabalar,handancım..ben de şahin bey'in hastasıyım.2 nisan da transfer oldu.test günümü bekliyorum..şahin bey gerçekten konusunda uzman bir doktor..sonucunu da telefon açarak söyleyebilirsin..seve seve cevap verecektir...sen daha tedaviye başlamadan demoralize olursan senin için bu süreç bitmek bilmeyecektir.bence biraz daha rahat ol...

merhabalar,handancım..ben de şahin bey'in hastasıyım.2 nisan da transfer oldu.test günümü bekliyorum..şahin bey gerçekten konusunda uzman bir doktor..sonucunu da telefon açarak söyleyebilirsin..seve seve cevap verecektir...sen daha tedaviye başlamadan demoralize olursan senin için bu süreç bitmek bilmeyecektir.bence biraz daha rahat ol...

merhaba bende henüz tedaviye başlamadım kistim var onu alacak önce hormon tahlili istedi onu yaptırdım henüz gösteremedim şehir dışına çıkmış ancak pazartesi senin test günün ne zaman.bende hayırlısıyla tedavime bir başlayabilsem senin kısamı uzunmu protokolün benim kısa olacak sanırım.ben çok heyecanlıyım bir an önce başlasam hormon sonuclarım güzel gibi başlarız sanırım en kısa zaman içinde

günaydınnnnn günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım nisan aynın hamişleri gününüz inşl bugünkü hava gibi güzel aydınlık olur

merhaba arkadaşlar bende tedaviye bugün LUCRIN kullanarak başladım.uzun protokol uygulanıyor.:a015::a015:inşallah hakkımızda hayırlısı olur.biran önce özlemimiz sona ererde bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba bende henüz tedaviye başlamadım kistim var onu alacak önce hormon tahlili istedi onu yaptırdım henüz gösteremedim şehir dışına çıkmış ancak pazartesi senin test günün ne zaman.bende hayırlısıyla tedavime bir başlayabilsem senin kısamı uzunmu protokolün benim kısa olacak sanırım.ben çok heyecanlıyım bir an önce başlasam hormon sonuclarım güzel gibi başlarız sanırım en kısa zaman içinde

handancım slm nasılsın bendede kist vardıı ama dr um almayı gerek görmedii önemli değil bu dedi ve şuanda biliosun hamileyim... acaba seninkidee alınmasa olurmukiii????

EGELİ çok teşekkür ederim.a.sbebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: darısı tüm istiyenlerin başına...........

slm kızlar naıslsınız.bu arada benim yumoşlar cuma günü toplandı.ama anlamadığım şeyler var.dün 11 adet toplandı denmişti.bugün bilgi vermek için aradılar.8 adet olgun yumurta vardı.4ü döllendi.pazartesi trasfere gelin diye.aklım karıştı.döllenen yumurta sayısı azmı sizce.birde 30 yaşın altına 2 adet trasfer yapılacak diye bir kanun varmı?benim ilk denememde 3 trasfer yapılmıştı.olmadı.şimdi 2 trasfer olursa şansın düşermi acaba?
öptüm hepinizi kendinize iyi bakın.

herkeze iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar bende bugün dok gittim dok bana kist oldugunu söyledi ve onu igneyle alalım dedi veb bugün hormon tahlili yaptırdım yarın sonucumu alacagım sorun olmazsa tedaviye başlayacagız benim fhs yüksek çıkıyor dok bana yumurta nakli olsa iyi olur dedi off off tutmazsa cok yıkılırım gercekten.dok avantajımın yaşımın genç olmasının bir avantaj oldugunu söylüyor herşeyin hayırlısı inşl tutar bugün dok gidince sanki hayallerim suya düştü artık pozitif düşünemiyorum.senağlama

handancım hiiç bozma moralini biz burda ne mucizeler duyduk hem bizde yumurta varda noluyoki olmayınca olmuyo iştee...bilmiyomusun insanlarda hiiç sperm yokken bile hamile kalanlar var allahım ol derse olur ama bizler elimizden geleni yapıcaz pes etmek yookk...moral bozmak yok..benimde vardı öyle sıvı kist galiba değilmi..benimde patlatıldı biraz canın acıyo ama geçiyo gidiyo işte insan herşeyi unutuyo hiiç canını sıkma sen inşallah allahın izniyle hepimiz şişircez göbişleri kısa zamanda ...:CüvCüv:

merhaba kızlar bende bir kaç gündür bakamadım foruma geçen hafta çook kötüydümde adet oldum ya bi karnıma iğne bi kalçama iğne bide sigarada içmiyom artık sinirlerim tepemde depresyonun dibine vurmuştum ama bir iki gündür iyiyim çok şükür..uzun protokole başlamıştımya decapeptyl le devam ediyorum bide menogon a başladım işte bugün 6.günüm dün doktora gittim daha folikül yok dedi 2 toz 1 su yapıyoduk şimdide 3 toz 2 su ya başladık pazartesi gitcem kontrole bakalım artık hayırlısı hepimiz için...

slm handan bana göre normal hormon değerlerin dr la irtibata geçemedinmi kist için ne önerdi bendede basit kist çıktı istersen içini boşaltalım başlayalım dedi yok dedim bir ay daha geç olsun d.k hapı kullanıyorum şimdi mayısa kaldım anlıcan kafan takma canım stres yapma şimdiden inş her şey güzel olacak

ah canım keşke gecseyddi zaten 1 ay kist için bekledik ama hala orda dok 1 ay daha beklesek o yine orda kalır dedi yada alalım tedaviye başlayalım dedi.hormon degerlerime gelince fsh normal gibi görünüyor ama E 2 YÜKSEK onuda başka bir sitedeki dok sordum onun yüksek olması yumurtalıklarımın az ve kalitesiz olduguna işaretmiş. artık yarın kendi dok götürecegim bakalım o nediyecek bende fsh düşük çıktı diye seviniyordum

merhaba kızlar bende bir kaç gündür bakamadım foruma geçen hafta çook kötüydümde adet oldum ya bi karnıma iğne bi kalçama iğne bide sigarada içmiyom artık sinirlerim tepemde depresyonun dibine vurmuştum ama bir iki gündür iyiyim çok şükür..uzun protokole başlamıştımya decapeptyl le devam ediyorum bide menogon a başladım işte bugün 6.günüm dün doktora gittim daha folikül yok dedi 2 toz 1 su yapıyoduk şimdide 3 toz 2 su ya başladık pazartesi gitcem kontrole bakalım artık hayırlısı hepimiz için...

tedavin hayırlısıyla sonuclanır inşl canım sigarayı bırakmışsın çok iyi olmuş tebrik ediyorum inşl bir daha başlamasın sırnaşık şey

Merhaba arkadaşlar, sizin gruba katılmak harika, neden mi? 7 senelik evliyim 34 yaşındayım. Eşimle bu sene başında tüp bebek yapmaya karar verdik ben hep sizi takip ediyordum. Eşimle bazı tüpbebek merkezleriyle öngörüşme sonunda Bursa Acıbadem'de tüp bebek yaptırmaya karar verdik.Doç.Dr.Şahin Zeteroğlu doktorumuz, harika bir insan. Sıcak ve sempatik bir yaklaşımın arkasından uzmanlığı hemen göze çarpıyordu. Nasıl bir tedavi olacağım hakkında bilgiler verdikten sonra muayene oldum. 1999 yılında kist ameliyatı olmuştum. Ameliyat sonrası ultrsonda sol overimin küçük olduğu söylenmişti fakat şimdiye kadar sol yumurtalığımı gören olmadı. Şahin hocam tedavim esnasında sol overden yumurta oluşumunu sağladı. Uygulamış olduğu tedaviden böyle harika bir sonuç almak mükemmel, inanılmaz bir olaydı bizim için. 23 Martta transferim oldu. 4 Nisan beklediğimiz o büyük gün geldi, heyecanla sonuç bekliyorduk ki tedavimin başlangıcından itibaren hissettiğim tek bir şey vardı o da hocamın bana sağlamış olduğu güven duygusuyla herşey pozitif olacağı duygusuydu ve sonucumda pozitif" oldu. Benle beraber 6 kişiydik ve o gün hocamın üstün başarısı da belli oldu:" 5 Pozitif sonuç" Şimdi 16 Nisanı bekliyoruz 3 embriyo transferinden kaç tane kuzularımın bizimle bu güzel hayatı paylaşacağını öğreneceğiz. sabırsızlıkla bekliyorum. Allah bebek isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin. Tüp bebek yaptıran herkesin benim gibi sonuçlarının pozitif olmasını Allah'tan diliyorum. Ben sizleri takip ederken umutluydum şimdi sıra umut bekleyenin umudu olmak dileğiyle...

Umarım hepimiz için hayırlısı olur.Hepimiz birbirimize dua edelim.Biraz önce geldim doktordan ve adetimin 2. günü başlıyoruz.Eşimde kromozom transkolasyonu çıktı PGT yapılacak.Aranızda pgt yaptıracak varmı?

nargile slm canım nasılsın bizede pgt yapılacak ben iğnelere başladım adet olmayı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

nargile slm canım nasılsın bizede pgt yapılacak ben iğnelere başladım adet olmayı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun

Slm canım...Bendaha merkeze karar veremedim...Genartı çok istedim ama yol problem olur diye cesaretim çok...İstambulda arıyorum şimdi...İnşallah Mayısta başlarız bizde...Umarım muradına kavuşursun canım...Sizdeki problem ne pgt neden önerildi ....Sonuçlarından beni haberdar et canım olur mu...

Back