- Konu Sahibi handan1976
saolasınnnnnnnnn canımmmmmmmmmm :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm.
size kaç gündür yazamadım. bir yandan kız kardeşimin düğün telaşı var çünkü...şimdi ne durumdayım anlatayım.perşembe günü yumurtalarım toplandı.bu defa 10 tane toplandı 9 tanesi döllendi.doktorrda çok şaşırdı sanıırım daha fazla bekliyordu.çünki geçen defa 16 tane toplamıştı.9 döllenen yumutadan dün sabah 8.00 de 4 tane transfe edildi.bugün 1.günüm ayın 17 si büyük gün.diliyorum herşey yolunda giderr.lütfen dua edin..ben hepimize ediyorrum.
canım çoook teşşekkürlerrr :)))
birde benimde kistim var ama yinede dr um deniyelim dedi ve tuttuuu :)))
canım benimm iim hamilelikte ii gidio iştee ağrılarım yine devam edioo çarşamba günü 2. testim war.bakalım ne çıkıcak... bu arada allahım sanada nasip edicek hayırlısıyla bak görürüsünnn hihoyyyt
selam kızlar bende ilk kez tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğnemi yaptım. inşallah hayırlı uğurlu haberler paylaşırız burdan. desteklerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var
selam kızlar bende ilk kez tüp bebek tedavisine başladım dün ilk iğnemi yaptım. inşallah hayırlı uğurlu haberler paylaşırız burdan. desteklerinize ve fikirlerinize ihtiyacım var
hadi hayırlısı tatlımmm umarım herşey yolunda giderrr :))
sagol canım inşl bir aksilik çıkmazsa gecen ayda çok ümitlenerek gitmiştim 1 ay sarktı bu ay herşey normal olurda haplarıma başlalrım senin nasıl gidiyor kese görmeye nezaman gidiyorsun