- Konu Sahibi handan1976
-
ilk denemem cnm.özel umut tüp bebek merkezi.dr.enver kurt.4nisan transfer 19 nisan test günü cnm.hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Kızlar benide ekleyin listeye bende uzun protokol devam ediyorum beylikdüzü medicana doktorum aysun güney 2. denemem ilk denemem başarılıydı fakat bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim kısmetse pazartesi yada salı opu işlemi olucak herkesin tedavisi hayırlı olsun allah herkesa sağlıklı bebişlerle sevindirsin
angell nasıl gidiyor canım adet olmadım ben halen acaba kaçıncı iğnede olurum sen oldun mu
egeli valla ne meraksızsın ya yarın idrar testi yapsana ya ben bile şimdi çok meraklandım valla belkide hamişşindir :CüvCüv: hihoyyytyapmadım kız valla nasıl tutuom kendimi bende inanamiommm :)))))))))))
yok canım benimde tahminime göre ayın5 de olmam gerekiyo ama tık yok bende halen
sende bendensin özgecim benimde ilk denemm ve sonucum cuma belli olucak allahın izniyleeee kız inş hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt
inş heğimiz hamileyizdirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :Saruboceq:
merhaba kızlar içimizde cogunuz tevayiye başlamış bulunuyorsunuz ben bu konuyu açmış biri olarak henüz bir tedaviye başlayamadım 4 gözle bende başlamak için bekliyorum:a015:
cnm hakkında en iyisi olur inşallah.hepimiz bir gün anne oluruz da bütün bu sıkıntılarımızı unuturuz.benimde ctesi transfer nasıl geçer ondan sonra 2 hafta bilmiyorum.bende hiç test yapmıcam diyorum kendi kendime söz verdim.ama ne kadar sadık kalırım bilmiyorum.off ya bu beklemeler ne zor oluyor.bir taraftan hayat devam ediyor.günler geçiyor ama sanki bize hiç geçmiyor.hayırlı haberlerini bekliyorum cnm......
merhaba kızlar içimizde cogunuz tevayiye başlamış bulunuyorsunuz ben bu konuyu açmış biri olarak henüz bir tedaviye başlayamadım 4 gözle bende başlamak için bekliyorum:a015:
ay canım ya başlarsın allah hayırlısını versin bide bakmışsın bu günler çoookk geride kalmış.handancım ne durumdasın hormon hapı kullanıyodun dimi?:teselli:
ii yaptın kız umarım tedavin kısa ve başarılı olurrr.ben inaniorum senin bebiş gelicekkk bakk :CüvCüv:
egelii gerçekten egelimisin? bende egeliyim gıı yarınmı test sonucun hadi göselll heberlerini bekliyoz canımsositososito
egei canım agzından bal damlıyor valla inşl canım benimde içimde öyle bir his var ama bakalım hayırlısı kendimi çokta kaptırmak istemiyorum pozitif olursa çok yıkılırımkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?