- Konu Sahibi handan1976
-
Merhaba arkadaşlar
Bizimde 4 nisan cumartesi günü yumurtalar toplanacak ve salı günü transfer olacak.Bu ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlıyım.Herşey normal gidiyo şuan inşallah bir sorun çıkmaz.Allah herkese anne olmayı nasip etsin.Hepimiz için dua ediyorum.İNŞALLAH POZİTİFİ GÖRÜRÜZ.
Merhaba arkadaşlar
Bizimde 4 nisan cumartesi günü yumurtalar toplanacak ve salı günü transfer olacak.Bu ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlıyım.Herşey normal gidiyo şuan inşallah bir sorun çıkmaz.Allah herkese anne olmayı nasip etsin.Hepimiz için dua ediyorum.İNŞALLAH POZİTİFİ GÖRÜRÜZ.
ışte nisanın hamile adayları...:)inşallah bu bahar hepimiz ağaçlar gibi tomurcuklanırız..baharın bereketi üzerinize olsun..(xolix06) a.s.
1-Handan1976 .........1.deneme ..........Bursa acıbadem dr Şahin Zeteroğlu
2-doğa87................ 2. deneme
3-S&G..............
4-xolix06................2.deneme
5-angel08...........3.deneme transfer nisan: Anatolia tüp bbk mrkz. dr Hakan Yaralı
6-nargile...........
7-ada67..............3.deneme
8-teacherrose......1.deneme............ FERTıCENTER tüp bebk mrkz. dr. ALı Rüştü Ergür
9-oferta..............2.deneme
10-gül@end........ 3. deneme................. Bahçelievler medicana dr. Süha Sönmez
11-özgezümra ......
12-birgülT............3.deneme..............Prof.Dr. Engin Oral işlemler internationalda olacak
13-türksoyu.........1.deneme
14-thirdeyes.........1.deneme...........Beylikdüzü Medicana dr. Selman Laçin ...
15-fonita..............3.deneme
16manolya41.......2.deneme
17-keykey...........2.deneme
18-denizbulut......1.deneme
19-sena81............2.deneme
20-çaykolik.........
21-elsinore.........2.deneme
22-papatyam82.....1.deneme
23-NıL.............1.deneme............. ıST.Şafak hastanesi dr. Rehahattin yücel.07 nisan da transfer
24-onur........2.deneme..........Beylikdüzü Medicana dr. Aysun Güney
25-deha34......3.deneme.....transfer.........07 nisan......sonuç..........
26-egeliii.......1.deneme............izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr. Kağan Bozkurt....sonuç....
27-efa..........mayısta deneyecek
Kızlar benide ekleyin listeye bende uzun protokol devam ediyorum beylikdüzü medicana doktorum aysun güney 2. denemem ilk denemem başarılıydı fakat bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim kısmetse pazartesi yada salı opu işlemi olucak herkesin tedavisi hayırlı olsun allah herkesa sağlıklı bebişlerle sevindirsin
hanımlar listemiz bu:mymeka:
merhaba kızlar
bugün son kez lucrin ve bu akşam 23:30 da pregnil vurdurucam.kısmetse perşembe 10:30 gibi yumoşlar toplanacak.Bakalım yumoşlar kaliteli minnoşlara dönüşecekmi..varan 1 bitiyor sıra 2 basamaktayım..çok dua edin nolur ben size ediyorum zaten..[/QUOT
hayırlısı olsun canım hadi bakalım ilk mutlu haberi sen vericeksin inşallah perşembe akşamı da yumurta toplamanın nasıl geçtiğini anlatırsın hayırlısıyla sağlıklı ve kaliteli olsunlar inşallah kendine iyi bak aman bizi burda unutma haberlerini bekliyoruz ..
benide ekletin listeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt
ilk tüp bebek denemem.izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr um kağan bozkurt
veeee testimee son 2 gün kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııı hihoyyyt hihoyyyt
yumurta toplama islemine neredeyse aglayarak giden birinden dinlemek istermisin arkadasim
yumurta toplama isleminde korkulacak hicbirsey yok arkadasim
masaya yatiriyorlar,oksijeni agzina ve kolunuda igneyi verdiklerinde
sen gozunu actiginda :1shok:bittimi gercekten diye etrafinda kim varsa ona sorarsin ben oyle olmustum nasil bayildigimi bile hatirlamiyorum
daha sonra biraz agri oluyor esin yaninda :1hug:doktor geliyor seni kontrol ediyor yani guvendesin Allahin izniyle ama agri kesicileri alinca geciyor zaten bana bir suru agri kesici vermislerdi hastaneden cikinca bir kere kullanmistim
canım hiç korkulcak birşey yok genel anastezi veriyolar beni yatırdılar narkoz doktorum iyi uykılar dedi başım dönüyo dedim gitmişim ve uyandığımda aynen şöyle dedim benim yumurtalarımı almadınızmı neden hiç ağrım yok gerçekten çok şaşırdım bukadar kolay olcağını giç tahmin etmezdim o yüzden rahat ol canım oka.s.
hayırlı haberlerini bekliyoruzz egelii aayy şimdi ne kadar heyecanlısındır sen değilmi allahım inşallah pozitif sonucunu haykırırsın buradan cuma günümü test günün ? 12. günün mü canım ?
ayy tatlım sorma valla dokuz doğuruommmm hihoyyyt
cuma günü 13.günüm olucak ağrılarım kramplarım arttı ama...
hayırlısı artık...
hayırlı olsun egelii. inşallah mutlu haberleri alırsın.allah yardımcın olsun.
pozitif düşün pozitif olsun..sonuç pozitif olacak allahın izniyle..
allah hepimizin yardımcısı olsun..
ÖZGE canım tedavin hayırlı olur inşl dua ederiz tabi
özgecim kaçıncı denemen oluyo bide merkezini ve tohturunuda yaz canımcım listeye ekleyim:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?