nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar

Merhaba arkadaşlar

Bizimde 4 nisan cumartesi günü yumurtalar toplanacak ve salı günü transfer olacak.Bu ilk tüp bebek denememiz çok heyecanlıyım.Herşey normal gidiyo şuan inşallah bir sorun çıkmaz.Allah herkese anne olmayı nasip etsin.Hepimiz için dua ediyorum.ıNŞALLAH POZıTıFı GÖRÜRÜZ.

hayırlısı olsun canım allah sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin sana ve hepimize.detaylı bilgi verirsen (merkezin doktorun)senide listeye eklerima.s.

nil tatlım hayırlı olsun şimdiden..umarım allah gönlüne göre verir.benimde ,lk denemem ve sonuç bekliorum...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıNŞALLAH olumlu olur egeliii.Gerçi bana seninki tuttu gibi geliyor.
Ben ıST.Şafak hastanesinde doktorumda Rehahattin yücel.07 nisan da transfer olucak.Bu arada liste nerde tutuluyor.

liste nerde tutuluoo bende bilmiom ama benimki tuttuysaaa seninki hayli hali tutmuşturrr tatlım kaydirigubbakcemile5

hanımlar listemiz bu:mymeka:

Son düzenleme:
Kızlar benide ekleyin listeye bende uzun protokol devam ediyorum beylikdüzü medicana doktorum aysun güney 2. denemem ilk denemem başarılıydı fakat bebeğimin kalbi durduğu için kaybettim kısmetse pazartesi yada salı opu işlemi olucak herkesin tedavisi hayırlı olsun allah herkesa sağlıklı bebişlerle sevindirsin

hayırlı olsun nil..
bende aynı şekilde cmt yumurta toplanacak transfer günü pzt yada salı
benim 3.denemem. Alah yardımcımız olsun..İnşallah yarabbim..Herkesin dualarına ihtiyacım var..

hanımlar listemiz bu:mymeka:

benide ekletin listeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hihoyyyt

ilk tüp bebek denemem.izmir özel ege tüp bebek merkezi.Dr um kağan bozkurt

veeee testimee son 2 gün kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııı hihoyyyt hihoyyyt

hayırlı haberlerini bekliyoruzz egelii aayy şimdi ne kadar heyecanlısındır sen değilmi allahım inşallah pozitif sonucunu haykırırsın buradan cuma günümü test günün ? 12. günün mü canım ?

sağol canım uyuduktan sonra korkmam bende herhalde ama bende çok ağlak bir insan olduğum için kesin senin gibi ağlayarak girerim ...rahim fimimide anesteziyle çektirmiştim ordan hatırlıyorum uyku çook güzeldi ama uyanınca adet sancısı gibi sancım olmuştu bu olayda aynı onun gibi olcak galiba bekliyoruz bakalım...

sağol canım uyuyup uyanıcaz yani ....seninde iyi geçtiğine çok sevindim inşallah bundan sonraki aşamalarında böyle su geçip gider ve mutlu haberlerini burdan alırız...

hayırlı haberlerini bekliyoruzz egelii aayy şimdi ne kadar heyecanlısındır sen değilmi allahım inşallah pozitif sonucunu haykırırsın buradan cuma günümü test günün ? 12. günün mü canım ?

ayy tatlım sorma valla dokuz doğuruommmm hihoyyyt

cuma günü 13.günüm olucak ağrılarım kramplarım arttı ama...

hayırlısı artık...

ayy tatlım sorma valla dokuz doğuruommmm hihoyyyt

cuma günü 13.günüm olucak ağrılarım kramplarım arttı ama...

hayırlısı artık...

hayırlı olsun egelii. inşallah mutlu haberleri alırsın.allah yardımcın olsun.
pozitif düşün pozitif olsun..sonuç pozitif olacak allahın izniyle..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

hayırlı olsun egelii. inşallah mutlu haberleri alırsın.allah yardımcın olsun.
pozitif düşün pozitif olsun..sonuç pozitif olacak allahın izniyle..
allah hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım sağol.inş herşey hepimiz için hayırlı :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…