- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Bedim karın ağrılarım başladı adet geliyorUmudu kesmemek lazım şahsımca..
Bugün iğne sonrası 15. Gün, aynı zamanda dün regl günümdü bugün hala olamadım ama benim testte dün Negatif ti.
Kafalar karışık, beklicez napalım
Benimde çok agrim var .Belim acayip bir agri sanirim bende adet olacağım.Bedim karın ağrılarım başladı adet geliyor
Benimde bugun igneden sonraki 3. Gun. Sali guju igne oldu. 2 gundur sol kasigimda agri var ve dunden beri de akintim var ama neler oluyor bi fikrim yokKızlar bugün 11. Gün klomen + çatlatma iğnesi + progestan kullanıyorum fitil olarak .. sizde durumlar nasıl bir belirti yada gebe kalan var mı
Bende ilk günler bas ağrısı halsizlik ve bel ağrısı yapmıştı baya ..Benimde bugun igneden sonraki 3. Gun. Sali guju igne oldu. 2 gundur sol kasigimda agri var ve dunden beri de akintim var ama neler oluyor bi fikrim yok
Insallah hamileyizdirrrBende ilk günler bas ağrısı halsizlik ve bel ağrısı yapmıştı baya ..
Benimde 11.gün canim 13 nisanda vuruldum.Adet olacak gibi kasık agrim ve göğüslerim agirmaya basladi.Ve testim negatifKızlar bugün 11. Gün klomen + çatlatma iğnesi + progestan kullanıyorum fitil olarak .. sizde durumlar nasıl bir belirti yada gebe kalan var mı
İğneden sonraki 16. Günüm aynı regl belirtileri bende de var fakat hala olamadım. Geçen ay mesela iğneden tam 14 gün sonra ve regl günümde olmuştum. Şimdi elim kolum bağlı bekliyorum ya olucam ya kan testi vercem net bir bilgi için.Benimde 11.gün canim 13 nisanda vuruldum.Adet olacak gibi kasık agrim ve göğüslerim agirmaya basladi.Ve testim negatifZaten ben adet olunca göğüslerim ağrıyor sen hic test yaptin mi
Belirsizlik bizi mahvediyor yaİğneden sonraki 16. Günüm aynı regl belirtileri bende de var fakat hala olamadım. Geçen ay mesela iğneden tam 14 gün sonra ve regl günümde olmuştum. Şimdi elim kolum bağlı bekliyorum ya olucam ya kan testi vercem net bir bilgi için.
Progestanım bitti kendimi boşlukta hissediyorumKızlar bugün 11. Gün klomen + çatlatma iğnesi + progestan kullanıyorum fitil olarak .. sizde durumlar nasıl bir belirti yada gebe kalan var mı
Peki kaçıncı gündesin cnm ve kaçıncı günde kullandınProgestanım bitti kendimi boşlukta hissediyorumçok bağlayıcı bir ilaç nedense bana göre
Yok cnm yapmadım daha erken zaten sende yapma 14. Günü bekle derimBenimde 11.gün canim 13 nisanda vuruldum.Adet olacak gibi kasık agrim ve göğüslerim agirmaya basladi.Ve testim negatifZaten ben adet olunca göğüslerim ağrıyor sen hic test yaptin mi
Ayni gunde igne olmuşuz.bende hic bir belirti yok.bence test yapmak icin daha erken ben hala yapmadim.14cu gunumde yapmayi dusunuyorum.Benimde 11.gün canim 13 nisanda vuruldum.Adet olacak gibi kasık agrim ve göğüslerim agirmaya basladi.Ve testim negatifZaten ben adet olunca göğüslerim ağrıyor sen hic test yaptin mi
Yok cnm yapmadım daha erken zaten sende yapma 14. Günü bekle derim
sadece bel ağrım var hafif göğüs hassasiyeti bide .. arada kasık batması da var ..
ümidim yok zaten de bakalım
Kizlar ayni günde olmuşuz beraber bekleyelim ama ne bileyim ya silikte olsa cikmaz miydiAyni gunde igne olmuşuz.bende hic bir belirti yok.bence test yapmak icin daha erken ben hala yapmadim.14cu gunumde yapmayi dusunuyorum.
Ignenin etkisi yeni kecmiw ola bilir diye dusunuyorum .hamilelikte varsa eger (inşAllah vardir) 11gune cikmiyor diyorlar .Kizlar ayni günde olmuşuz beraber bekleyelim ama ne bileyim ya silikte olsa cikmaz miydi
Aynen kuzum bekleyelim bakalım siz göbekten mi oldunuz bide kac yumurta gelişmişti acabaKizlar ayni günde olmuşuz beraber bekleyelim ama ne bileyim ya silikte olsa cikmaz miydi
Bekle canım daha erken .. 14. Gün test yapmak en iyisiPazartesi cizgi beliydi carsamba sonradan aşırı silik cizgi cikti bugun hic yok
Göbekten oldum.Biri 25mm biri 22.Benimde 5. Günü aşırı agrkm oldu.Dunde aynisi oldu uykudan uyandim agrisina.doktorum normal diyor bilmiyorum.Bugjn göğüs agrim var yanlardan vuruyor.Baska bisey yokAynen kuzum bekleyelim bakalım siz göbekten mi oldunuz bide kac yumurta gelişmişti acaba
ben göbekten oldum ve 2 yumurta gelişmişti ilk3 gün iğne bende halsizlik baş ve bel ağrısı yaptı baya .. sizde nasıl geçti
Maşallah cnm aslında bende de biri 22 biri 18 di sanırım .. ağrılar normal evet bakalım inş tutar bende ümitsizim eşim oruç tutma dedi belli olana kadar ama. Tutuyorum nolur nolmaz .. folik asit olarakta inofolic kullanıyorumGöbekten oldum.Biri 25mm biri 22.Benimde 5. Günü aşırı agrkm oldu.Dunde aynisi oldu uykudan uyandim agrisina.doktorum normal diyor bilmiyorum.Bugjn göğüs agrim var yanlardan vuruyor.Baska bisey yok
.Hem olsun istiyorum hem umutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?