- 22 Nisan 2020
- 119
- 49
- 48
- 29
- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Dayanamayıp test yapanlar el kaldırsınİğneden sonraki gün sayılıyor canım yani 14 ünde adet olanlar yada pozitifi görenler bu şekilde saymışlar benim adete 5 gün kaldı yarın 14. Gün. Bakalım ne olacakNegatif pozitife çok zor döner ama bekliyorum bir umut
Kuzum insaAllah hamilesindir.Cok iyi anliyorum .Hic kolay değil beklemekDayanamayıp test yapanlar el kaldırsınhala regl olmadım ama test negatif çıktı
Akıntı oldu evet ama kullandığım progestana istinaden büyük ihtimalle benim ki oda fitil olarak kullanımı olduğu içinKuzum insaAllah hamilesindir.Cok iyi anliyorum .Hic kolay değil beklemekBenimde akintim yoğunlaşmaya başladı. 9 gundur ilk defa bugün akintim basladi cok afedersin beyaz kesik kesik böyle. Sende de oldu mu.
Banada doktorum estrofem verdi.Bakıyorum bu hapi tüp bebek yaptiranlar hep kıllanmış.Akıntı oldu evet ama kullandığım progestana istinaden büyük ihtimalle benim ki oda fitil olarak kullanımı olduğu için
Kaçıncı günündüDayanamayıp test yapanlar el kaldırsın 🖐hala regl olmadım ama test negatif çıktı
14Kaçıncı günündü
Benimde sabah 14 olacak bakalım sonuç ne olacak
Ee son gelişmeler nedir hanımlar :)Benimde sabah 14 olacak bakalım sonuç ne olacak
Benim ignenin ustunden 2 gun gecti sadece ama sol kasigimda baya agri var normalmi bilemedim.Ee son gelişmeler nedir hanımlar :)
Normal canım yumurtan çatlıyor. Baya çekeceksin o ağıtlarıBenim ignenin ustunden 2 gun gecti sadece ama sol kasigimda baya agri var normalmi bilemedim.
Inşallah hamilesindir canim.Benim 10.gün ama dayanamiyorum surekli test yapmak istiyorumBugün 14. Gün ve kocaman bir negatifyine ikinci çizgiyi göremedik be şimdi adete kaldı 4 gün onu bekliyorum
Gercekten beklemek cok zor ya benim de 6 ay oldu. Bu ayda olmazsa benim icin baya hayal kirikligi olucak. Ben daha ikinci gunden test yapasim var sen iyi dayanmissinInşallah hamilesindir canim.Benim 10.gün ama dayanamiyorum surekli test yapmak istiyorum
2 senedir negatifi gormektenGercekten beklemek cok zor ya benim de 6 ay oldu. Bu ayda olmazsa benim icin baya hayal kirikligi olucak. Ben daha ikinci gunden test yapasim var sen iyi dayanmissin
Insallah canim allah kimseye aratmasin2 senedir negatifi gormektenBugün yaptim zaten negatifti cumartesi tekrar yapacagim insaAllah hamileyimdir ya.Esim çok hevesli bu ay.Hamileymisim gibi davraniyor
İğne belli bir süre kasık ağrısı yapmakta maalesefBenim ignenin ustunden 2 gun gecti sadece ama sol kasigimda baya agri var normalmi bilemedim.
Ben de 10. Günden beri negatif sanmıyorum benim bundan sonra pozitif olacağını ama adeti bekliyorum işte2 senedir negatifi gormektenBugün yaptim zaten negatifti cumartesi tekrar yapacagim insaAllah hamileyimdir ya.Esim çok hevesli bu ay.Hamileymisim gibi davraniyor
Umudu kesmemek lazım şahsımca..Bugün 14. Gün ve kocaman bir negatifyine ikinci çizgiyi göremedik be şimdi adete kaldı 4 gün onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?