• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Ben geçen yıl Mart'tan beri deniyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra doktora gitmeye karar verdim canım o zamana kadar ovulasyon testi hiç kulllanmadim bu ay kullandım ve tabiki doktorumunda etkisi var çünkü yumurtam fazla ve şansım yuksekti
Ovulasyon testini bu sitede öğrendim bilseydim daha önce kesinlikle kullanirdim

Ben geçen yıl Mart'tan beri deniyorum Kasım'da kimyasal gebelik yaşadım ondan sonra doktora gitmeye karar verdim canım o zamana kadar ovulasyon testi hiç kulllanmadim bu ay kullandım ve tabiki doktorumunda etkisi var çünkü yumurtam fazla ve şansım yuksekti

26 yaşıma gircem Mart ayında 🥰1.5 yıllık evliyim sorun yok sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin🥰
Bende Mart'ta 27 olucam 7 yıllık evliyim 🥰

İnşallah en kısa sürede hamile kalırsınız 🥰
Burda bahsetmiştim 6 yaşında 1 kızım var 2 yıl öncede bir kaybim oldu 22 haftalıktı ondan sonra toparlanamadim tekrar hamilelik istedim ama olmadı bir türlü 4 5 aydır tedaviyle geçti daha öncesi de var tabi inşallah tekrar o duyguyu yaşarım bende özledim🥰

Burda bahsetmiştim 6 yaşında 1 kızım var 2 yıl öncede bir kaybim oldu 22 haftalıktı ondan sonra toparlanamadim tekrar hamilelik istedim ama olmadı bir türlü 4 5 aydır tedaviyle geçti daha öncesi de var tabi inşallah tekrar o duyguyu yaşarım bende özledim🥰
Kaybınız için üzgünüm inşallah en kısa sürede tekrar o duyguyu yaşarsınız 🥰

Yani doğrumu bilmiyorum ama ben denedim burda bir kaç kişi öyle yazmısti bende denemekten zarar gelmez dedim
Benim doktorum ayaklar havaya değil capraz üst üste kalça altına yastık Uzan demişti

Benim doktorum ayaklar havaya değil capraz üst üste kalça altına yastık Uzan demişti
Bak önce böyle yaptım tabi altımda yine yastık vardı bu hareketten sonra yüzüstü yattim

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-04-23-38-06-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2025-02-04-23-38-06-56_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 4
Back