- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Belirti yok yani adetime 3 gün var ama akrnım agrıyo gibi adet olmazsam eğer öyle yaptırıcam kan testiHemen kan testi ver.Bizide bilgilendir.Belirtin var mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti yok yani adetime 3 gün var ama akrnım agrıyo gibi adet olmazsam eğer öyle yaptırıcam kan testiHemen kan testi ver.Bizide bilgilendir.Belirtin var mi.
Hayirlisi olsun canim. bende az once yaptin .Gecen hafta bugün igne vurulmustum.Asiri silik cikti zor gorunuyor igne etkisi aziliyor heralde.Belirti yok yani adetime 3 gün var ama akrnım agrıyo gibi adet olmazsam eğer öyle yaptırıcam kan testi
Hayırlısı olsun canım bakalım inşallah öyledirHayirlisi olsun canim. bende az once yaptin .Gecen hafta bugün igne vurulmustum.Asiri silik cikti zor gorunuyor igne etkisi aziliyor heralde.
Tabi ki geçen ay gergin yaptın tam 10. Günde iğnenin etkisi gitti bu ay tam 7. Günde iğnenin etkisi gitti. Bugün 10. Gün ve yine negatif kan testi yaptırmayacağım bu ay boşuna idrarda çıkarsa yaptırırımBende gogus agrisi yok.Olmasinda göğüslerim agirinca adet oluyorum . Benim cuma günü asiri bir agrim oldu afedersin iliskiden sonra acillik oldum diyebilirim.Aglatan bir agriydi hemen doktorumu aradim normal dedi. Simdi de ara ara kasık ağrım oluyir o kadar. Az once test yaptim etkisi devam ediyor mu diye çok aşırı silik çizgi var. Çarşamba tekrar edecegim.sen hic yaptin mi test.Benim önceki ignede10.günü sifirdi betam.
Canım inşllah hamilesin gerçek anlamda nagtiften sonra pozitif olmuyor hamile değilsen seni görünce umutlanıyorum benimde negatif bugün 10. Gün belki 2 3 gün soruna pozitife döner gerçi baya moralim bozuldu negatifi görünce ama kısmet yapacak birey yokHayırlısı olsun canım bakalım inşallah öyledir
Bu arada normal gebelik testin de de çıkmış galiba son yaptığın erken gebelik değil dimiCanım inşllah hamilesin gerçek anlamda nagtiften sonra pozitif olmuyor hamile değilsen seni görünce umutlanıyorum benimde negatif bugün 10. Gün belki 2 3 gün soruna pozitife döner gerçi baya moralim bozuldu negatifi görünce ama kısmet yapacak birey yok
Igneden 14 gun gectikten sonra test yapın benceyok adete 6gün var
Sizin öyle mi çıktı 14 gün öncesinde test yapmışmıydınızIgneden 14 gun gectikten sonra test yapın bence
Benimde 12.gun boyleydi ama 14.gun tam koyulastiYa canım bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Resimdekinden biraz daha net gerçekteEki Görüntüle 2621500
10.gün falan test yaptınız mı pekiBenimde 12.gun boyleydi ama 14.gun tam koyulasti
Benim 12 13.gunler neredeyse yok gibiydi zar zor flasa tutup goruyodum ama 14.gun sabah yaptim ve koyulasti tam koyu olan testim 14.gun testi digerleri onceki gunler 12 13Sizin öyle mi çıktı 14 gün öncesinde test yapmışmıydınız
10.gunki testim yok gibiydi o yuzden cekmedim sadece bildigim sey gittikce koyulasti10.gün falan test yaptınız mı peki
Yani gittikce koyulasti demek istedim10.gün falan test yaptınız mı peki
Hergun yapinca bi onceki gunden koyu oldu bu da 12.gunden sonra olmaya basladi10.gün falan test yaptınız mı peki
Bugün iğneyi olalı 14 gün olduIgneden 14 gun gectikten sonra test yapın bence
Canım benim 11. Gün hiç çıkmadı normal tezt yapmıştım. 12. Gün üsttekini yaptım silik çıktı erken gebelik testi. Bugünde hem normal hem erken yaptım bi tık daha net cıktı inşallah vardır hepimizdeCanım inşllah hamilesin gerçek anlamda nagtiften sonra pozitif olmuyor hamile değilsen seni görünce umutlanıyorum benimde negatif bugün 10. Gün belki 2 3 gün soruna pozitife döner gerçi baya moralim bozuldu negatifi görünce ama kısmet yapacak birey yok
Testinize baktim da son attiginiz 14.gunku testiniz miydiBugün iğneyi olalı 14 gün oldu
Evet bugün 14. GünTestinize baktim da son attiginiz 14.gunku testiniz miydi
Bence kan verseniz bile cikar tutmus gibi gorunuyokızlar üsttekini iki gün önce yaptım alttakiler bu sabah
Ya var gibi testleriniz gittikce koyulasmis gebelikte gittikce koyulasr cunkuEvet bugün 14. Gün