- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- Konu Sahibi Siyahhhinci
İnşallah canımm rabbim hepimize nasip etsin inşallahYa var gibi testleriniz gittikce koyulasmis gebelikte gittikce koyulasr cunku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımm rabbim hepimize nasip etsin inşallahYa var gibi testleriniz gittikce koyulasmis gebelikte gittikce koyulasr cunku
Amin insallah isteyen herkese nasip olsun bence bi hamiş haberi daha gelmis gorunuyor saglikli ve hayirli olsun insallahİnşallah canımm rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Ay canimm insaAllah bizde hamiş oluruz.Benimde 1 hafta oldu bugün testim cok silik.Benimki igne etkisi kesin 10.gün birdaha yapicamBenim 12 13.gunler neredeyse yok gibiydi zar zor flasa tutup goruyodum ama 14.gun sabah yaptim ve koyulasti tam koyu olan testim 14.gun testi digerleri onceki gunler 12 13
Canim benim onceki ignemde 11.gun tamamen negatifti ama bu defa 10.gunden itibaren hergun silikti 14.gun tamamen koyulasti 1 hafta icin cok erken negatiflesip 14.gunde pozitiflesen de oluyo bende 11 gunden itibaren test yapabilirsin evde insallah tutmusturAy canimm insaAllah bizde hamiş oluruz.Benimde 1 hafta oldu bugün testim cok silik.Benimki igne etkisi kesin 10.gün birdaha yapicam
Ay insaAllah canim ya dua et hamilelerin duasi kabul olurCanim benim onceki ignemde 11.gun tamamen negatifti ama bu defa 10.gunden itibaren hergun silikti 14.gun tamamen koyulasti 1 hafta icin cok erken negatiflesip 14.gunde pozitiflesen de oluyo bende 11 gunden itibaren test yapabilirsin evde insallah tutmustur
Yaa insallah duam seninle insallah tutmustur guzel haberler verirsjnAy insaAllah canim ya dua et hamilelerin duasi kabul olur
Eşime az once test pozitif çıktı ama demeden sarildi gercekten mi filan dedi.Ya dedim o yalanci pozitiflik inanmiyor.Igne etkisi bir hafta mi surer diyor.Adamin gözleri parladi resmenYaa insallah duam seninle insallah tutmustur guzel haberler verirsjn
Ya kiyamam insallah pozitifi gercktn gorursun ve mutlu haberi verirsin cok uzuldum simdiEşime az once test pozitif çıktı ama demeden sarildi gercekten mi filan dedi.Ya dedim o yalanci pozitiflik inanmiyor.Igne etkisi bir hafta mi surer diyor.Adamin gözleri parladi resmen
InsaAllah kuzum ya.Esimden bu tepkiyi beklemiyordum meğer adam ne çok istiyormusda bana belli etmiyormuşYa kiyamam insallah pozitifi gercktn gorursun ve mutlu haberi verirsin cok uzuldum simdi
Merhaba canim .saglikla bebegini kucagina alasin InşAllah .sende belirtiler varmiydi ?varsa ne zamandan baslamisdiCanim benim onceki ignemde 11.gun tamamen negatifti ama bu defa 10.gunden itibaren hergun silikti 14.gun tamamen koyulasti 1 hafta icin cok erken negatiflesip 14.gunde pozitiflesen de oluyo bende 11 gunden itibaren test yapabilirsin evde insallah tutmustur
InsaAllah canim.hangi gun vuruldun igneyi.Belirti arama igne hamile gibi hissettiriyor valla.Sonra cok üzülüyoruz.Merhaba kizlar.bende de igne olali 6gun gecti.Beklemedeyim .InşAllah hepimize nasip olsun bu ay
Erzurumlu musun 25 var diye sordumMerhaba canim .saglikla bebegini kucagina alasin InşAllah .sende belirtiler varmiydi ?varsa ne zamandan baslamisdi
Ben 2tane igne oldum 13nisanda ve 15nisanda.igneden dolayi bile belirti olmadi bendeInsaAllah canim.hangi gun vuruldun igneyi.Belirti arama igne hamile gibi hissettiriyor valla.Sonra cok üzülüyoruz.
Hayir ben Azerbaycandan yaziyorum.Erzurumlu musun 25 var diye sordum
Belki gercekten bu haberi vericksn test zamanina daha varInsaAllah kuzum ya.Esimden bu tepkiyi beklemiyordum meğer adam ne çok istiyormusda bana belli etmiyormuş
Merhaba canım acıkcasi aylardr aradgm belirtilerin hic biri olmadi sadece gogus agrisi coo az vardi ama o da adetle ayni belirtilerdi akinti idrar koyulugu kasik agrisi vs hicbiri oomadi sadece testte cikiyodu pozitifligi 9.haftamdaym hala bi belirtim yok bi farkli geldi belirtisizde gebe olunuyomushamile degilken bile daha cok belirtim vardiMerhaba canim .saglikla bebegini kucagina alasin InşAllah .sende belirtiler varmiydi ?varsa ne zamandan baslamisdi
Çok tesekkur ederim canim darisi basina insallahMerhaba canim .saglikla bebegini kucagina alasin InşAllah .sende belirtiler varmiydi ?varsa ne zamandan baslamisdi
Bende belirti arayip duruyorum ama yok.siz böyle deyince umutlandimMerhaba canım acıkcasi aylardr aradgm belirtilerin hic biri olmadi sadece gogus agrisi coo az vardi ama o da adetle ayni belirtilerdi akinti idrar koyulugu kasik agrisi vs hicbiri oomadi sadece testte cikiyodu pozitifligi 9.haftamdaym hala bi belirtim yok bi farkli geldi belirtisizde gebe olunuyomushamile degilken bile daha cok belirtim vardi
InşAllahÇok tesekkur ederim canim darisi basina insallah