- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Bence sorun değildir işacın bi etkisidirOzele gdiom sozde ama numarasi yok istemdm oda vermedi npcm bilmiom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence sorun değildir işacın bi etkisidirOzele gdiom sozde ama numarasi yok istemdm oda vermedi npcm bilmiom
Karın ağrısı var hafif çok hafif dün biraz göğüslerim şişti oda çok hafif yani aslında belirti yok bile denebilirBelirti yokmu
Olabilir ve ben cok asiri strestliyim esimdrn solayi surekli kavga edyrzBence sorun değildir işacın bi etkisidir
Bu dönemde stres yapmamaya calış canımOlabilir ve ben cok asiri strestliyim esimdrn solayi surekli kavga edyrz
Canım tekrarladın mı testi sen yoksa adeti bekliyomusunBence sorun değildir işacın bi etkisidir
Canım bugün dışarı cıkamadım için test alamadım yarın sabah yapıcam tekrar. Perşembe adet olmazsm kan tahlili yaptırıcamCanım tekrarladın mı testi sen yoksa adeti bekliyomusun
Anldım erken gebelikte kaçıncı günde belli olduCanım bugün dışarı cıkamadım için test alamadım yarın sabah yapıcam tekrar. Perşembe adet olmazsm kan tahlili yaptırıcam
12. Günde tabi eğer doğruysaAnldım erken gebelikte kaçıncı günde belli oldu
Elmde dglBu dönemde stres yapmamaya calış canım
Haklısın zorrElmde dgl
Esimle sorunlarim var ve buda etkliyr bu donmdeHaklısın zorr
Hoşgeldin aramıza İnşllah canım benim bugün iğnenin 10. Günü ve göğüslerim iyice acımaya başladı ya adet geliyor yada güzel haberle Sende değişiklikler var miBende 13 nisanda olsum .Ovulasyon testim ilk gune göre bugun çok silik.sanirim ignenin etkisi geçiyor. Çarşamba günü tekrar yapacagim .InsaAllah hepimiz bu ay hamiş oluruz
Bende gogus agrisi yok.Olmasinda göğüslerim agirinca adet oluyorum . Benim cuma günü asiri bir agrim oldu afedersin iliskiden sonra acillik oldum diyebilirim.Aglatan bir agriydi hemen doktorumu aradim normal dedi. Simdi de ara ara kasık ağrım oluyir o kadar. Az once test yaptim etkisi devam ediyor mu diye çok aşırı silik çizgi var. Çarşamba tekrar edecegim.sen hic yaptin mi test.Benim önceki ignede10.günü sifirdi betam.Hoşgeldin aramıza İnşllah canım benim bugün iğnenin 10. Günü ve göğüslerim iyice acımaya başladı ya adet geliyor yada güzel haberle Sende değişiklikler var mi
Kacinci günü igneninkızlar üsttekini iki gün önce yaptım alttakiler bu sabah
Bugün tam 14.günKacinci günü ignenin
Kuzum sen Allahin izniyle hamilesin.Yani insaallah öyledir. Çünkü benim onceki ignemde 10.gün beta sifirdi.Ve hic cizgi bile cikmiyordu.Bugün tam 14.gün
İnşallah öyledir canım bende bilemiyorum ama bende 11. Gün yaptıgımda hiç çıkmamakştı çizgiKuzum sen Allahin izniyle hamilesin.Yani insaallah öyledir. Çünkü benim onceki ignemde 10.gün beta sifirdi.Ve hic cizgi bile cikmiyordu.
Hemen kan testi ver.Bizide bilgilendir.Belirtin var mi.İnşallah öyledir canım bende bilemiyorum ama bende 11. Gün yaptıgımda hiç çıkmamakştı çizgi