- Konu Sahibi Siyahhhinci
-
Ins hamilesindirYa canım bu sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Resimdekinden biraz daha net gerçekteEki Görüntüle 2621500
İnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbimIns hamilesindir
Amin ins cnmİnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Kan testi yaptırırsan haber ver muhakakİnşallah canım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin rabbim
Tamam canım inşallah güzel haberler veririz birbirimizeKan testi yaptırırsan haber ver muhakak☺
InsallhTamam canım inşallah güzel haberler veririz birbirimize
Belirti yokmuMerhaba Kızlar gelişmeler nasıl benim bugün iğnenin 10. İlişkinin 9. Günü maalesef negatifi gözüküyor ama adeti bekliyorum
ins olmazsn adet ya bnmde ilacim bugun bityr ama akintim var ikigu dr neden oluyr anlamadimKızlar sanki adet olcakmısm gibi karnım ağrıyor adete 4 gün var
Ne ilacı kullnmıştın canımins olmazsn adet ya bnmde ilacim bugun bityr ama akintim var ikigu dr neden oluyr anlamadim
KlomenNe ilacı kullnmıştın canım
İlacın etkisi olabilir cnaım benmde olmuştuKlomen
Iyi biseymi acaba dr bisey dedimi bu konuda sanaİlacın etkisi olabilir cnaım benmde olmuştu
Bişey dememişti zaten iğeyi olduktan sonra artıyo akıntılar falan yumurta çatladığı içinIyi biseymi acaba dr bisey dedimi bu konuda sana
Canim bn daha igne olmadi ilac kullndmBişey dememişti zaten iğeyi olduktan sonra artıyo akıntılar falan yumurta çatladığı için
Igneden anra olurda ilactaykn olurmuHımm bilemiyorum ki o zaman
Doktoruna arayıp soramaz mısınIgneden anra olurda ilactaykn olurmu
Ozele gdiom sozde ama numarasi yok istemdm oda vermedi npcm bilmiomDoktoruna arayıp soramaz mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?