Evet tüm dersleri çıkardım bir daha olmayanı oldurmaya çalışmam ve sınırlarımın ihlal edildiği yerde kalmam aşırı sinirlenince bir keresinde gerizekalı da dedi buna rağmen kaldığım İçin pişmanım tek pişmanlığım kalmamam gereken yerde kalmak olduSorununu kendi başına halletsin,sana yansıtmasın o zaman. Sen psikolog musun? Psikiyatrist misin? Sorunu olan doktora gitsin. Hala ne yapsam,etsem diye kararsızlık yaşıyorsun ya sanada inanamıyorum yani. Rabbim ne güzel erkenden göstermiş sana her şeyi. Belanı mı arıyorsun? Aklını peynir ekmekle mi yedin? Bak bunların hepsi bahane. BA-HA-NE Seven insan,değer veren insan bir öyle bir böyle olmaz. Delikanlı gibi evet ben istiyorum der,istediği şeyin de sonuna kadar gider. Evlenince düzelir falan sanma sakın. 2 katı daha beter olur her şey. Bütün hayatını böyle git gelleri olan,çocuk gibi pofpoflanacak,şımarık,ne istediğini bilmeyen biriyle geçirmek istiyosan buyur evlen. Ek olarak adam saygısız. Hem ailene hem de yaptığı bu hareketlerle sana karşı saygısız olduğunu göstermiş gayet. Oyuncak etmiş daha işin başında her şeyi. Evlenince kocam çok ilgisiz,çok saygısız diye hayıflanma sakın. Bile bile lades demiş olacaksın çünkü her şeye. Yatıp kalkıp şükret her şeyi görmüşsün şimdiden. Umarım gerekli derside çıkarırsın.
Sizin adınıza üzüldüm bile bile lades yaptınız yani evlilikte ne yaptı bu adam size boşanma raddesine geldinizZamaninda ben de karsi tarafin dengesiz davranislardan oturu nisan atmistim. Sonra kandirilip yine de herseyi sineye cekip evlendim. Daha fazlasi ile karsilasip nihayetinde bosandim. Yani diyecegim su ki kararsizlik, tutarsizlik, istikrarsizlik varsa evlenilmemeli.
Offff çolukla çocukla mı uğraşacaktınız.Valla ne kaliteli adamlar ne kaliteli aileleri var.Kalite öyle en iyi okullardan mezun çok zengin şu bu vs..ile de olmuyor.Adam Anadolu’ nun bir yerinde yaşamış büyümüş oluyor da en nezaketli en sevgi dolu insan o oluyor.Bu kişiyle olmadığınız bence anlattıklarınıza bakarak iyi olmuş.Daha niceleri çıkar karşınıza hiç umursamayın.Bir de ilk kez bir erkeğin kayınvalidesine taktığına şahit oldum annem müdahale etmediği halde ilerde annen müdahale edecek biz de mutsuz olacağız diyordu kendi annesi ise herşeye karışan bir tip soğuk nevale ve oğlunu bir güzel doldurdu bunu da biliyorum oğlu bana ilerde çocuğa iyi bakabileceksin değil mi diye sordu daha ortada evlilik yok bir şey yok düğüne iki ay kalmış hiçbir şey yok bir düğün yeri var bana bunu soruyor orda iyice emin oldum annesinin doldurduğundan annesi nişandan sonra da ortalığı karıştırdı ve annemi bir kez aramadı ona rağmen ailem hep sen en doğru kararı verirsin dediler ben zaten istemiyordum ve birşey olsun öyle bir laf etsin ki kestirip atayım dedim ve oldu sağlık raporu almaya gelemedi o an ayrılarak en doğru kararı vereceğini anladım ve hemen babam arayarak bitirdik bu işi şu an kafamı karıştırmak ve ikna etmek için uğraşıyor ama nafile ben üzüldüğüm zaman umursamayan beni bu derece defalarca inciten biriyle evleneceğime bekar kalır hayatı yaşarım evlilik doğru kişi ile olursa güzel yoksa anlamsız bir imza
Ay yok kangren olan kolu kesip atmak lazımÇeşitli bahanelerle devam ettiren kadınlardan sonra konun çok iyi geldi bana. Çok doğru bi karar vermişsin. Seni manipüle etmesine sakın izin verme.
Olur :)Böyle biriyle asla mutlu olamazsınız. Kesinlikle nişanı atarak doğru bir karar vermişsiniz. Sakın dönmeyin olur mu ?
Benim de umudum o :) güzel şeyler cesur kararlardan sonra gelirmiş kararsız birinden kurtuldum bence hak ediyorum doğru kişiyi doğru zamanda :)Offff çolukla çocukla mı uğraşacaktınız.Valla ne kaliteli adamlar ne kaliteli aileleri var.Kalite öyle en iyi okullardan mezun çok zengin şu bu vs..ile de olmuyor.Adam Anadolu’ nun bir yerinde yaşamış büyümüş oluyor da en nezaketli en sevgi dolu insan o oluyor.Bu kişiyle olmadığınız bence anlattıklarınıza bakarak iyi olmuş.Daha niceleri çıkar karşınıza hiç umursamayın.
Yapilmamasi gereken ne varsa yaptilar ailesi ile birlikte. Birbirini seven, sayan, deger veren 1 ciftin yasamasi gerekenlerin hicbirini yasamadim. Yasatilmadim. Simdiki aklimla dusununce keske o zaman cesaret edip de tekrardan affedip evlenmeseydim. Belki simdi bu kadar tukenmis hissetmezdim.Sizin adınıza üzüldüm bile bile lades yaptınız yani evlilikte ne yaptı bu adam size boşanma raddesine geldiniz
Sonuç olarak şu an cesur bir karar verdiniz belki şu dakikadan itibaren sizi çok güzel günler bekliyordur ben bu sağlık raporu olayından önce bile yaşadıklarımdan o kadar mutsuzdum ki dedim ki kendime bak sana Allah resmen el uzatıyor seni bir dk yanlız bırakmadı hep seni bu adamın yaptıkları ile sınadı bu iş hayırsız bu adam sana travma yaşatacak deyip bu sinyalleri görmezden gelemedim bazen gerçekten sinyaller çok net oluyor başından beri netti aslında bu adam bana nişandan sonra hazırlıklara başlayalım dediğimde bu sefer doğru sıralama ile olsun önce teklif edeyim dedi ya ona rağmen devam ettim manipülasyonlarına kandım ama neyse ki zararın neresinden dönersen kardır , yani kararsız biri çok yorucu net istemiyorum diyen biri gerçekten çok daha kolay dedim bitir yoksa evliliğin mutsuz olacak ya da kalacaksın nikah masasında cesur bir karar aldım ulaşmaya çalışıyor her yerden engelledim bazı şeyleri görmek gerekYapilmamasi gereken ne varsa yaptilar ailesi ile birlikte. Birbirini seven, sayan, deger veren 1 ciftin yasamasi gerekenlerin hicbirini yasamadim. Yasatilmadim. Simdiki aklimla dusununce keske o zaman cesaret edip de tekrardan affedip evlenmeseydim. Belki simdi bu kadar tukenmis hissetmezdim.
Bizde de kac kere nikah gunu iptal edilip tekrar saglik raporu vs alindi. Istikrarsizlikla evlilik yurumuyor. Sonu husran.Sonuç olarak şu an cesur bir karar verdiniz belki şu dakikadan itibaren sizi çok güzel günler bekliyordur ben bu sağlık raporu olayından önce bile yaşadıklarımdan o kadar mutsuzdum ki dedim ki kendime bak sana Allah resmen el uzatıyor seni bir dk yanlız bırakmadı hep seni bu adamın yaptıkları ile sınadı bu iş hayırsız bu adam sana travma yaşatacak deyip bu sinyalleri görmezden gelemedim bazen gerçekten sinyaller çok net oluyor başından beri netti aslında bu adam bana nişandan sonra hazırlıklara başlayalım dediğimde bu sefer doğru sıralama ile olsun önce teklif edeyim dedi ya ona rağmen devam ettim manipülasyonlarına kandım ama neyse ki zararın neresinden dönersen kardır , yani kararsız biri çok yorucu net istemiyorum diyen biri gerçekten çok daha kolay dedim bitir yoksa evliliğin mutsuz olacak ya da kalacaksın nikah masasında cesur bir karar aldım ulaşmaya çalışıyor her yerden engelledim bazı şeyleri görmek gerek
Kesinlikle güzel bir süreç olmazsa evlilik öncesi evlilik sonrası da öyle devam ederBizde de kac kere nikah gunu iptal edilip tekrar saglik raporu vs alindi. Istikrarsizlikla evlilik yurumuyor. Sonu husran.
Erkek arkadaşım beni böyle yıllarca oyaladı ne ayrılıyor ne evleniyor, istemeye gelicez diyor sonra bahane uyduruyor. Annem öldü bile dedi en son.. şizofren olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.. kişilik bozukluğu vardır hastadır bir şeydir ayrıl kurtul.. şimdiki eşimle görüşmeye başladığımı bildiği halde beni aramaya devam etmişti zor ikna oldu. Evlilik konusunda azıcık bile soğuk duran biriyle işiniz olmasın kendini bilen biri değildir..Merhaba üç buçuk yıllık bir ilişkim var evlilik sürecine çok zor girdik nişanlanırken kararsızdı teklif ederken kararsızdı düğün tarihi alındı hala kararsızım kafayı yiyeceğim tarzı şeyler söylerken bir yandan da diğer süreçlerde olduğu gibi kaybetmemek için gitmeme de izin vermedi ne zaman ayrıldım o zaman kafasına dank etti harekete geçti bu süreçte bana defalarca bahaneler buldu anneme taktı ve beni çok yordu üzdü ayrıldığımda ise kaybetme korkusu yaşayıp gitmemi istemedi manipülasyonlara beni ikna etti ama düğün yeri tutulmasına rağmen yaşadığı kararsızlık benim bu evlilikte mutlu olmayacağımı gösteriyor en son olarak sağlık raporu almadan önce beni aradı ve kararsızım kafayı yiyeceğim dedi sağlık raporu da almaya gelmedi ve hali ile çok korkuyorum çevremde herkes mutsuz olacağımı doğru kişi olmadığını söylüyor ve bana senin davranışlarından da kaynaklanıyor dedi kendisi fakat madem öyle Kişiler değişmez buna rağmen neden düğün yeri tutuldu dediğimde birşey demiyor susuyor çok yoruldum ve tükendim ve hayırsız olduğunu düşünüyorum düğüne iki aydan az bir süre var evlenmek istemiyorum ama doğru karar mı bilmiyorum bana her konuda güvenen ailem artık açıkça istemiyoruz ama sen bilirsin diyor ve nişandan Sonra aileler arasında hiç iletişim de olmadı aileme de saygısızlık yapıyor lütfen evlenmek istemiyorum sizce doğru karar mı ona sorduğumda sorun sen değilsin ben sürekli düşünerek seni de kendimi de yordum benim mücadelem kendimle gibi cevaplar verdi ben doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum evlenince böyle depresif ve sürekli kararsız olan biri beni mutsuz ederdi sizce
Çok güzel cevap :)Kafayı yiyecek ne varmış? Otursun şimdi yesin kendi kendine kafasını.Ben de eşimle evlenme kararı verirken çok kararsızdım onu seviyordum ama acabalarım vardı.Sonra sağdan soldan duydum ki herkes bekarlıktan evliliğe geçerken böyle küçük çaplı korkular yaşıyormuş.He dedim tamam bu korku öyle bir korku değil.Siz bence en doğru kararı vermişsiniz korkuyorum emin değilim diye sağlık raporu bile almaya gitmeyen adam gitsin kendine ruh sağlığı raporu alsın.Bundan sonraki hayatında lazım olur.
Yok artık annem öldü diyecek kadar ruh hastasıymışErkek arkadaşım beni böyle yıllarca oyaladı ne ayrılıyor ne evleniyor, istemeye gelicez diyor sonra bahane uyduruyor. Annem öldü bile dedi en son.. şizofren olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.. kişilik bozukluğu vardır hastadır bir şeydir ayrıl kurtul.. şimdiki eşimle görüşmeye başladığımı bildiği halde beni aramaya devam etmişti zor ikna oldu. Evlilik konusunda azıcık bile soğuk duran biriyle işiniz olmasın kendini bilen biri değildir..
Sizin için de zor olmuştur teklif edip ertesi hafta ne evliliği demek nedir ya peki şimdi hayatınıza doğru kişi girdi mi ?30 yaslarındaymıssınız bir kaç yıl sonranızdan bildiriyorum bu kararsızlıkları hep devam ediyor. Bir kaç yıl önce evlilik teklif edip (bayaa yüzük, mum ışığı romantik ortam) ertesi hafta ne evliliği ne çocugu diye terkedip giden adam yıllar sonra aynı kararsızlıkla döndü. Sonra yine gittierken kurtarmışsınız boş verin. Tek başınıza her seye kosturduktan sonra yemişim o evliliği karşımdaki duvar bu tiplerden valla daha sıcak geliyo. Issız adamın anadolu versiyonu bunlar.
Yüzüne bile bakma. Sana mücadelende kolaylıklar dilerim de git ve bir oh çek ömrünü harcanmaktan kurtarmış olursun. Umarım karşına kararlı insanlar çıkar, çıkacaktır da