Sorununu kendi başına halletsin,sana yansıtmasın o zaman. Sen psikolog musun? Psikiyatrist misin? Sorunu olan doktora gitsin. Hala ne yapsam,etsem diye kararsızlık yaşıyorsun ya sanada inanamıyorum yani. Rabbim ne güzel erkenden göstermiş sana her şeyi. Belanı mı arıyorsun? Aklını peynir ekmekle mi yedin? Bak bunların hepsi bahane. BA-HA-NE Seven insan,değer veren insan bir öyle bir böyle olmaz. Delikanlı gibi evet ben istiyorum der,istediği şeyin de sonuna kadar gider. Evlenince düzelir falan sanma sakın. 2 katı daha beter olur her şey. Bütün hayatını böyle git gelleri olan,çocuk gibi pofpoflanacak,şımarık,ne istediğini bilmeyen biriyle geçirmek istiyosan buyur evlen. Ek olarak adam saygısız. Hem ailene hem de yaptığı bu hareketlerle sana karşı saygısız olduğunu göstermiş gayet. Oyuncak etmiş daha işin başında her şeyi. Evlenince kocam çok ilgisiz,çok saygısız diye hayıflanma sakın. Bile bile lades demiş olacaksın çünkü her şeye. Yatıp kalkıp şükret her şeyi görmüşsün şimdiden. Umarım gerekli derside çıkarırsın.