Nişan atmak istiyorum

Bence konu sahibi bir çok şeyi icinde tutmuş tutmuş bardak dolmuş taşmış artık tahammül edemiyor yani..

Ben ev ile düğünü karşılaştırmadım ki kendi kafanızdan yorum uyduruyorsun gülünç olmaya başladınız.

ya var ya çek evlenen insanlar 90 bin peşinatı kaç yılda biriktiriyor bir bilse konu sahibi.
Ama kendisi sırçalı köşkün kızı nereden bilecek ki?
anlamadığım madem eşit alınsaydı kredi çekmeseydi nişanlısı babası tamamlasaydı.
Neden ona yanaşmadılar ki? Gurur mu yaptılar acaba? Bugüne bugün kız veriyoruz biz diye

Böyle sinir konular olduğunda konu sahibinin nişanlısını sevgilisini bulup okutasım geliyor al sen bununla nişanlısın gör bak diye. Bazı insanların gözü gerçekten doymuyor yahu.

Seviyorum, iyi bir insan benim iyiliğim için beni mutlu etmek için uğraşır. Derdim nişanlım değil ailesi zaten.
Senin aklın karışık
Haklısın, sevgim azalmış dedin
Şimdi sorunum nişanlımla ilgili değil diyosun
Ailesini defalarca sordu millet tek dediğin elle yemek yedi he bi de bi kuru ev verdi diyosun
Bu sebepten nişan atmayı kim düşünür , net ol biraz

Babamdan öyle bir talepte bulunmadılar, ben daha önceden mesajda yazdım. Şuan krediyi beraber ödüyoruz ama evlenince krediyi kapatacam.

suan aldıgınız ev kac para bide krediyi kim cekti ne kadar kim cektiyse onu üstüne oluyo ev biliyosun dimi mal ortak ta olsa sen hak iddaa edemiyosun nisanlısın evli degilsin
Şu an aldıkları eski evin 3 katı daha borca bedelmiş diyeyim sen anla
Hesap konusunda konu sahibiyle yarışırsın zaten limoncu

Konuyu baştan sona okumadım ama
Fikrimi belirtmek istedim
Eger bu adamı seviyorsan her türlü zorluga göğüs germelisin
Sen şunu aldın ben bunu aldım ailen söyle dedi vay efendim benimki aslında böyleydi
Gibi şeyler dile gelirse o evlilik bi noktadan sonra biter.
Ikiniz bir olunca ev de alınır arabada düğün de yapılır
Benim eşimin ailesi çok zengin ama inan bize 1 kuruş faydaları olmadı
Bunu çokta sorun etmedim ikimizinde iyi bi işi vardı çünkü
Zamanla herseyimiz oldu tabi ailesini de evliligime karistirmadim
Yani demem o ki nisanlini seviyorsan bunlara takılma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…