• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan atmak istiyorum

ama sen başında demedin mi: "Düğün olacak mesela yaptıkları hiç bir yardım yok..Ailem mesela düğün masraflarını karşılayacak bu gidişle ve bu durum benim içime hiç sinmiyor. Karşı tarafından içine sinip ses etmemeleri de beni ayrı rahatsız ediyor."
Bunlar senin cümlelerin. Aynen kopyaladım. İlk mesajda böyle yazınca bu şekilde düşünmemiz mi yanlış şimdi?
Evet aynı içime sinmiyor neyi farklı anladınız.

Gecekondu gibi birşey yani nasıl adlandırılıyor bilmiyorum 90.000 civarı tuttu. Kendisinin de birikimi vardı onu ekleyip üstüne kredi çekildi.
Ay evi vermeyip 90 bine her şey alırdı adamlar.
Gerçekten haketmemişsin sen evin satılmasını.

hımm iyimiss 90 bin peki bunun dısında bisey vermeyiz dediler mi size kaynana falan yoksa sen mi evi verdiler bisey yapmazlar diye düsünüyosun
Limoncu bile iyiymiş dedi bu rakama der, köşeme çekilirim
Sonra Cekirgee Cekirgee çok konuşuyo oluyo :KK69:

Evet beni sevdiğine inanıyorum, ailesi ile ilgili sorunum zaten onunla değil.
benimkinin de ailesi tam böyle cok patavatsız ve sorunlulular aile yapılarımız hiç uyuşmuyor hatta bazen benim sevgilm nasıl bunlardan çıkmış diye düşünyorum.
bende aileyi düşnce olsun sitemiyorum ama sevgilime güvencim var o yüzden sürdürüyorum ilişkiyi ve ciddi düşünüyorum 4 yıl falan oldu bakalım zaman neler göstercek.

Düğün yapılır geçer ben parasında değilim. Problemi tekrar ediyorum benim fikrime göre ben bunun burukluğunu yaşarken karşı tarafın olması gereken bu tavırları. Evi nişanlım aldı kredisini beraber ödüyoruz evet, düğünden sonra o krediyi kapatacağım onu da ödemeyeceğiz. Yani ben bininci kez tekrar ediyorum PARA değil sorun. Sorun gördüğüm tutum,davranışlar.
Sonuçta sen ailesiyle yadamıycaksın eşini seviosan elini tasın altına koycaksın kaynana kayın baba sobuçta çogunun tutumu bu bnde nişanlıyım eşim maaşının tamamını babsna verdi oda gitmiş oturdugu evi kndine almış ee baba bn yarın evlenicem neolcak kredyle sanada slırız felan napim şimdi bırakımmi ben seviyorum oda bni sevio hayt bu erkeginde işi zor anasının babsının sucnu onamı kesim. Seviosan istiosan ondan baskasina takılma bnce .

30 sayfa çerçöp yazılıp çizilmiş , şu sorunun cevabını göremedim: sen bu adamı seviyor musun?

Bir kere olsun seviyorum yazmamışsın be kızım.
Ben sevmiyorsun dedim
Cevap yazmadı o kısma
Diğerlerine yazdı
Bi daha söyledim, azalmış olabilir dedi

Bilmiyorum buz gibi geldi bana konu sahibi
Sanki muhasebeci tutmuşuz onun geliri bu diğerinin geliri şu deyip duruyor
Duygu nanay

Ya arkadaşlar gerçekten anlamıyor musunuz ?
Ya da ben mi anlatamıyorum ?
İlk mesajımı okuyun. Ev verdiler başka birşey veremezler, ben bunun farkındayım. İsterdim ki ailem değil de kendileri düğünü yapsın o da olmadı ona da ok. İçimde burukluğu var FAKAT BUNLARA RAĞMEN TAKINILAN TUTUM. ARADAKİ GÖRGÜ FARKLARI SORUN.

Gecekondu gibi birşey yani nasıl adlandırılıyor bilmiyorum 90.000 civarı tuttu. Kendisinin de birikimi vardı onu ekleyip üstüne kredi çekildi.
suan aldıgınız ev kac para bide krediyi kim cekti ne kadar kim cektiyse onu üstüne oluyo ev biliyosun dimi mal ortak ta olsa sen hak iddaa edemiyosun nisanlısın evli degilsin

90 bin lik ev vermişler. Hala babama kalacak düğün diyorsun.
Havai Adalar'ında falan mı yapacaksınız da 90 binden çok tutacak bunun derdindesin?
Evin rakamını duymadan demiştim o evin yanında düğünün lafı mı olur diye
Ama 3 odanın eşyasını da babam alacak dedi
Bu eşyalar altından mı ben mi hesap bilmiyorum anlamadım
Ev parasına eski ev bile olsa düğünde olur 3 oda da
Ama yok para değil diye diye para hesaplayıp duruyor

Ya arkadaşlar gerçekten anlamıyor musunuz ?
Ya da ben mi anlatamıyorum ?
İlk mesajımı okuyun. Ev verdiler başka birşey veremezler, ben bunun farkındayım. İsterdim ki ailem değil de kendileri düğünü yapsın o da olmadı ona da ok. İçimde burukluğu var FAKAT BUNLARA RAĞMEN TAKINILAN TUTUM. ARADAKİ GÖRGÜ FARKLARI SORUN.
biraz daha ac mesela görgü kurallarını birlkte yemeye gittinizde catal bıcak mı kullanmadılar yada bi dügüne gittiniz de degisik mi oynadılar yani ailende yapmayıp onların yaptıkları seyler ne meseka senin rahatsız oldugun seyler

Back