NİŞAN ATMAK İSTİYORUM..

mühendisim. :) 4 yıldır çalışıyorum . desteğiniz için çok teşekkür ederim..

24 yasinda üni bitirip ismi buldun? Kusura bakma ama sok oldum. Nasil bir çalisan mühendis, "kezban" dedigimiz kiz tipi ile ayni sekilde düsünebiliyor? Mühendissin ve çatlakli evi nasil kabul ediyorsun? Deprem ülkesinde bide?

Sonra yok annemi aramadi, yok bohça felan dertleniyorsun üstelik. Mühendis ve yikik, dökük aile apartmanina razi? Mecburmu ev alinmasi, iki kisi çalisiyorsunuz en güzel kiralik dairede olabilirdi.

O kadar sok oldum ki, bana bu taraf gerçekçi bile gelmiyor ama biliyorum ki var. Egitimli fakat cahil kesim. Cünkü bu yaptiklarin kusura bakma, cehalettir.

Küfür hakaret şimdi varsa sonrası daha da kötü olacak
Herkesin degerleri var imkanlar içinde yapılır olur saygı diyalog yoksa evlilik saglam oluşmaz
Söz nişan tanımak içindir olmuyorsa olmuyordur üzülen incinen olacaktır zaman telafi eder

ben kiraya çıkmak için yalvardım resmen. bilginiz yalvardım. ama kv diğer oğluma ev aldım bu oğluma da almam lazım. eşit olması lazım deyip saçma sapan konuştu. nişanlıma kredi çıkmadı. kiraya çıkarsanız hakkımı helal etmem diye diye beynimizi yedi. ben kiralık ev bile bulmuştum....

Neeeee

Mühendis ve çalışan bir kadınsınız ama zihniyetiniz ilkokulu bile zor bitirmiş köy kızı zihniyeti.

Yazık...
Köy kızı diye söyleme eskide kaldı o bilmeyen köy kızları onlar seni beni cebinden çıkarır.

bile bile ateşe yürümek diye sizin yaptığınıza deniyo

Olabilir.
Bu adamla zaten ayrıl barış bir ilişkiniz varmış.
Tamamen bitirmek yerine neden evlilik dışı gebe kalmış ve evlenmeye mecbur kadın gibi davranıyorsunuz?

Denk değilsiniz işte.

mühendisim. :) 4 yıldır çalışıyorum . desteğiniz için çok teşekkür ederim..

canım bunu havalı havalı yazmışsın ama içten içe bir üyenin de dediği gibi, kör bir zihniyetle yaşıyorsun ve kendini değersiz görüyorsun, şimdi git bir aynaya bunu 3 kere tekrarla ve ben neden kendime böyle bir insanı ve aileyi layık görüyorum de.

Bos yere kv'deni suçlama. Bu nisanlinin suçu. Hepsi. O seni dinlemedi, O aile apartmani diye diretti. Yalvarmayacaktin iste. Rest çekecektin. Ki o bile yetmez, adam küfürlü bir insan, seni ciddiye almayan bir insan. Bu konuda rest çeksen, baska konularda üste çikardi. Annesi ile ille ayni apartmanda kalmak isteyen zihniyetten ne beklenilir ki?

Ki sorun sadece bu degil. Isini eline almissin, egitim almissin ve bir erkegin seni "kabul etmemesi" aklinda. Sen böyle isen, yurdumun egitim almamis, köy yada kirsal kesimde yasayan kizlarimiz, kadinlarimiz nasil olsun? Yazik, cidden yazik.

İçinde şüphe varsa hiç evlilik adımı atma. Ailem üzülmesin diye ani karar vermek istemiyorsun ama evlilik olurda bu durumlar yaşanırsa sen de ailen de daha çok üzüleceksiniz. Nişanlınla aranızda sevgi saygı varsa katlan derdim. Ama yoksa hiç boşa umutlanma.
Ben de nişan attım, saygı içerisinde ayrıldık o ayrı, ama yine de üzülüyor insan bu durum yasanmayabilirdi diyorsun. Şimdi evliyim ve mutluyum ve bazı şeyler bana tecrübe oldu.

Allah herseyin hayırlısını nasib etsin.

Aynı yaşlardayız, ben de mühendisim. Bizden genelde daha analitik düşünmemiz beklenir, ki gördüğümüz dersler ve çalışma hayatı da bizi buna zorluyor. Sizin bu tavrınıza ekstra şaşırdım şimdi. Çevremde asgari ücretle çalışan mühendisler de var, çok iyi yerlerde çok iyi paralar kazananlar da var. Ama hiçbiri, ne erkek ne kadın, yıkık dökük bir evde kaynana ısrarı için oturmuyordur. Kendine bu saygısızlığı yaptırmıyordur. En azından dışarıdan ben öyle görüyorum duyuyorum. Bunları söylememin sebebi yanlış anlaşılmasın, kendinizi geliştirip çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Ucu açık bir alan mühendislik. Çevreniz de olur, geliriniz de olur. Daha huzurlu mutlu bir yaşantı kendi elinizde. Gencecik yaşınızda kendinize bunları yaşatmayın.

Nişan atmak olayını bence gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Eğer bir şeyler ters gidiyorsa nişan atmak en doğal hakkınız.
Emin olun ilk başta bir acabalar dolanacak kafanızda ama sonra düşünceleriniz netleşince "iyi ki yapmışım" diyeceksiniz.
Birçok insan sevgili , nişanlı ya da evli olarak bu süreçlerden geçiyor. Öncelik sizsiniz neyi hakkediğinizi düşünüyorsanız o konuda adım atmaktan çekinmeyin. Emin olun ailenizde en büyük destekçiniz olacaktır.

çok üzüldüm. ama şimdi mutluysanız sizin adınıza sevnirim..
Ben cok mutmuyum ikinci bahar derlerya onu yasiyorum ikinci evliligimi yapdim rabbim boyle bir es herkeze nasip eylesin iyice dusunun oyle karar verin ama hayat sizin hayatiniz biraz olsun el ve hareketlerinden anlarsiniz hayat devam edip etmicegini o kisiyle ben hep dedim bu evliligin sonu yok ben goremiyorum

nişanı atmak istediğinizi söylediğinizde annenize, sizden daha çok sevineceğini düşünüyorum. Kadın da rahat bir nefes alır emin olun. Sırf siz mutlu olun diye her şeye katlanmış kadıncağız.

Her şeyi geçtim 2 parmak çatlak olan evde çocuğunuzla nasıl yaşayacaksınız?? Çocuk olduktan sonra ilk düşüneceğiniz şey güvenli, deprem riski olmayan bir ev olacak. Kendi canınızı önemsemiyorsunuz gelecekteki evladınızın canını düşünün.
zaten şimdiden küfür, hakaret başlamış. En nazlanıp el üstünde tutulacağınız zamanda itilip kakılıyorsunuz. Emin olun anneniz nişanı atmanıza sevinir o insanlarla akraba olmak istemediğine eminim, siz seviyorsunuz diye sesini çıkarmıyor. Yaşınızda da hiç bir şey yok, yol yakınken dönün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…