- 3 Aralık 2014
- 464
- 106
- 103
- 32
- Konu Sahibi forestnight
-
Çok üzüldüm.. Ama hatanın neresinden dönseniz kardır. O sizi kaybettiğine üzülsün. Allah hakkınızda hayırlısını versin.Benim nisanlilik donemim sizden kat kat kotu gecti, 1 hata yapip affedip evlendim. Simdi bosanma davasini bekliyorum. Nisanliyken boyle kufurler eden insan evlenince 5 kat daha kotu oluyor emin olun asla duzelmez, siddeti artar. Simdiki aklim olsa evliligi goze almazdim. Nasilsa bu insanin yaptiklari bir gun tak edecek ve bitireceksiniz, bosuna evlenmeyin. Sonu husran..
Bu durumu o kadar araştırdım ki.. aksine anneme bayılıyormuş. annem çok kaliteli bir insanmış. diğer gelininin annesinden çok çektiği için annem ona ilaç gibi gelmiş... Bunlar onun lafı. ama gelin görün ki ne ilgi ne alaka..Kv seni veya aileni sevmemiş olabilir, oğlumu bu durumda doldurur sürekli, birbirinize ola sevginiz saygınız da zamanla biter.
Kv seni yada aileni elbette sevmek zorunda değil ama insan gibi davranmak zorunda.
Bir söz vardır; dediğimi yap yaptığımı yapma.Bu durumu o kadar araştırdım ki.. aksine anneme bayılıyormuş. annem çok kaliteli bir insanmış. diğer gelininin annesinden çok çektiği için annem ona ilaç gibi gelmiş... Bunlar onun lafı. ama gelin görün ki ne ilgi ne alaka..
Ben nişanlımı çok sevdiğim için bu rezil evi kabul ettim. Ama şimdi bana yaptıklarına bakıyorum da ben kendime çok büyük haksızlık etmişim.Bir söz vardır; dediğimi yap yaptığımı yapma.
Kv ele güne karşı rol yapıyor. Ama size davranışları gayet açık.
Ayrıca depremi bırakın, sarsıntıda yıkılacak evde oturmayı kabul edecek kadar aklınızı yitirmediniz değil mi?
Sevgi fedakarlıktır. Buna katılıyorum. Ama sizin yaptığınız fedakarlık değil afedersiniz ama enayilik.Ben nişanlımı çok sevdiğim için bu rezil evi kabul ettim. Ama şimdi bana yaptıklarına bakıyorum da ben kendime çok büyük haksızlık etmişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?