NİŞAN ATMAK İSTİYORUM..

En başta herşey toz pembeydi.. Annem annesinin cimriliğine tahammül edemediği halde sırf ben istiyorum diye gözyumdular.

En başta herşey toz pembeydi.. Annem annesinin cimriliğine tahammül edemediği halde sırf ben istiyorum diye gözyumdular.
Artık isteme lütfen. Sevgi dışında hiçbirşey yok ortada. Sevgi herşeyi kurtarmayacak bi müddet sonra perde kalkacak ve herşeyi görmeye başlıycaksın ki şimdiden başlamışsın. Henüz geç değil..

160 bine aldı evi. ben hiç istemedim. ama dediki otrduğumuz ev çatlak olabilir ama sağlam. ben de hiç bir şey demedim. ailesi geçen ay memlekete gitii. onlar gider gitmez banyoyu tuvaleti yaptırdı. kredi çekip . bunu ben mutlu olayı diye yaptı. ama eliyle yaptığını diliyle yıkıyor..

Bu insanlar için ömür harcamaya değmez nisanliyken böyleyse evlenince daha beter olur,at nişanı kurtul hepsinden

Annem sırf ben istiyorum diye gözyumdular.
Şu cümleler artık sinirimi bozmaya başladı. Üç kızım var. Allah nasip eder de evlenmeye karar verirlerse hiç alttan almayacağım. Çocuğum göz göre göre mutsuz olacağına ya elin oğlu ya ben diye rest çekeceğim.
Bu ne böyle ya?

Çok gençsin hayatını böyle geçirmek istediğinden emin misin?

Çok üzüldüm.. Ama hatanın neresinden dönseniz kardır. O sizi kaybettiğine üzülsün. Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Bu tip erkekler kiymet bilmez, uzulmez, hatalarini bilmez, birini atar baskasina kosar, kendini gelistiremez. Iyi dileginiz icin Amin Ecmain tesekkur ediyorum..⚘⚘

Lütfen koşarak kaçın. Yazık annenize. Daha fazla üzülecek siz evlenince. Ölsem o yıkık evde oturmam. Hem aile apartmanı hem de iki parmak çatlak demek zaten bir depremde ölmek demek.canınızı seviyorsanız kaçın

Canim ben iki defa nisan attim, gerekirse 20 defa daha atarim hic umrumda degil. Nisan dedigin nedir ki. Özellikle zaten isin icine para girdi mi insanlari asil o zaman tanimaya basliyorsun. Hele ilk nisanliligimda - aman Allahim - resmen korkunctu! 4 sene gecti aradan, simdi geri dönüp bakinca Allahim iyi ki de salaklik yapip tüm olumsuz sinyallere ragmen evlenmemisim diyorum. Senin anlattiklarinda kendi yasadiklarimi gördüm cnm. Özellikle nisanlinin sana olan tavirlari emin ol hic ama hic normal degil.

Sizi kırmayan biri olsaydı o evi almazdı.
İkinizin kararıyla alırdı.
E herhalde evi tamir edecek. Sonuçta insan yaşayacak orada.
Zaten olması gerekenleri yapıyor. Farklı manalar yüklemeyin.

Son düzenleme:

Lafa degil icraate bak!!!!! Bunlar bos sözler hepsi bossss

Ben nişanlımı çok sevdiğim için bu rezil evi kabul ettim. Ama şimdi bana yaptıklarına bakıyorum da ben kendime çok büyük haksızlık etmişim.
Nısanlın senı sevse illa bu ev diye diretmezdı dı mı?
Su cok sevdim katlandım goz yumdumlar, marifet degıl onu soyleyım de. Kufur eden adamın nesini seviyorsunuz ayrıca.
Lutfen once kendını sonra anneni sev.

ben seni hala ne tutuyor onu merak ettim
hatta böyle insanları ne engelliyor??
kendinizi ve ailenizi hiç mi sevmiyorsunuz??
anneniz sizin için bu kadar mı değersiz onu bu durumda bırakıyorsunuz??
Yani hala neyi bekliyorsunuz?

gerçekten genç miyim? tekrar birini bulup güzel bir evlilik yapabilr miyim? nişanımı sorun eder mi yeni hayatıma girecek kişi?

nişan nedir yaa neden sorun etsin hayatınıza girecek yeni kişi, böyle saçma düşünmeyin allah aşkına.
tekrar birini bulup güzel bir evlilik yapma ihtimaliniz yüksek oranda var ama bu evliliğin "güzel" olma ihtimali yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…