Nişan atma derecesine geldim lütfen bana fikir verin

Düğününüz ne zaman?

Ailenizden zerre kadar dahi maddi destek almadan devam edin evlilik sürecinize ; herşeyi mevcut kişisel birikimlerinizle yapın.

Siz üzülmeyin diye , ailenizi maddi /manevi üzmüyorsunuzdur umarım.

Son düzenleme:
Evlenmeyin bu adamla çok samimi söylüyorum hata edersiniz.

Burcuyla hiçbir alakası yok, nişanlınız tam bir hödük. Erkek arkadaşım da koç burcu, her zaman fikirlerime değer verir ve saygı duyar.

Sizin anlamadığınız nokta olay sadece para değil. Size saygı duymuyor, sizi sevmiyor. Her şey kendi istediği gibi olsun istiyor. Böyle biriyle ömür mü geçer yahu?

Ilk once ailenize anlatin. Gurur yapayim derken yakmayin kendinizi. Tavsiye verirler. Bununla devam edersen evlendikten sonra ikinci bir elbiseyi de almana izin vermez. Tüm bunlari goze aliyorsan evlen. Eşine nişanlisina herseyin en guzelini almak istemek, en guzelini layik gormek gerçekten insani çok çok mutlu ediyor. Paraya ihtiyacin olup olmamasi degil mesele. Mesele sevdigi insan için herseyin guzelini istemek. Bu da içten gelmeli. Ben mesela kendim için çok şey almak hevesinde degilim. Trendyola kendim içim birsey almaya giriyorum bi bakmişim erkek kiyafrtlerinden eşime sifariş vermişim. Eşim de oyle. Bu bir sevgi belirtisi. Bunlar yoksa, senin mutlulugundan, seni mutlu etmekden once para geliyorsa aşk bunun neresinde? Erkegin cimrisi hiç çekilmiyorr

Bazı insanların sevgi anlayışı bana çok değişik geliyor. Seviyor da nasıl seviyor? "Sen isteyici ben alıcı mı olacağım" diyerek mi? Valla her şeye tamam diyeni herkes sever istemediği bir şey olunca hemen sinir bağırma çağırma. Yol yakınken dön derim. Bir şeyi söylemenin bir çok yolu varken sizinle böyle konuşuyorsa tek sorun para olamaz değil mi?

Şimdi kıymazsa ne zaman kıyacakmış paraya beyefendi... Cimrilikte bi şiddettir ama lütfen nişanlıyken iyi düşünün evlenince daha zor olacak çünkü... Yıllarını veren bu sebeple evliliğini bitiren insanlar var... Ayrıca koç erkekleri cömert oluyo şaşırdım ben

Bana geçmedi beybi

Gerçekten merak ediyorum süründürmenin sonunda ne olmasını bekliyorsunuz??? "Süründürdüm şimdi evlenebilirim artık bir daha yapmaz diye düşünürseniz üzgünüm değişmez

Yemek konusunda eli açık mesela doymazsak ikincileri söyler gozune gelmez ne bileyim hayallerinde de genelde onu alalim bunu alalim derdi hep ama bazen böyle saçma inatlari ve cimrilikleri oluyor inanin ben de anlam veremiyorum dengesizlesiyor ne yapacagimi şaşırdım

Gerçekten merak ediyorum süründürmenin sonunda ne olmasını bekliyorsunuz??? "Süründürdüm şimdi evlenebilirim artık bir daha yapmaz diye düşünürseniz üzgünüm değişmez
Burnunu daha önce hiç surtmedim bu hale geldim bi de surturup öyle bakicam ne hale gelirim diye. Olmadi erteliycem evliliği ya da iptal olacak.

Burnunu daha önce hiç surtmedim bu hale geldim bi de surturup öyle bakicam ne hale gelirim diye. Olmadi erteliycem evliliği ya da iptal olacak.
şöyle oluyor , nikaha kadar rol yapıyor. nikahtan sonra eskiye dönüyor.
bu davranışlar içinden geliyor, dışarıdan korkutmayla olmaz. eline koz geçtimi eskiye döner. hamile olduğunda anlarsın dediğimi

Burçla bunun ilgisi yok. Tüm koçlar böyle mi?

Sevginin azıyla yetinmeyin bence... Önemli olan sevmesi değil güzel sevmesi... Hani durumu olmayan biri olsa anlayış gösterilirde varken kıymayanda şiddet gösteriyor demektir. Çünkü sizin kalbinizi kırıyor sonuçta evlenirken hevesle yapılan bişey sıradan bir alışveriş değilki bu. Karar sizin tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…