- 24 Mayıs 2008
- 3.721
- 5.932
Üzmek için yazmadım bunları ama normali bu dur demek istedim. Sen de aynı şekilde ve bu tertemiz kalbinle daha iyi bile muameleyi hak ediyorsun bence. Ne karar verirsen ver hakkinda hayırlısı olsun. Dediğim gibi evet belki eşim bu hususta bana zorluk çıkarmıyor ama çok baska bir huyu da sana çok değişik ve tahammül edilemez gelebilir.Kesinlikle çok haklısınız doğru olanları yazmissiniz eşinizin kıymetini bilin bunlar çok kiymetli özellikler herkes mükemmel değil elbet ben de başkasına karşı para harcamayi hiç sevmem ama sevdiklerim için gözüme gelmez hal böyle olunca bi dolap için bile bu hâle gelip buraya yazacak kadar kötü duruma dusuyorsam durumu iyi dusunmem gerekiyor önceden amaan diyip barisiyordum hep ama artık zarar vermeye başladı. Değerli görüşleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim..
Burada mesele eşi olacak kişinin bakis acisi. Ben katlanirim normal gorurum diyorsan evlen demek istiyorum. Degisir umuduna kapilma. Evleneceksen de kabul et. Yoksa cok üzülebilirsin.
Bana kalırsa ben mühendis olsam paramı rahatca harcamak isterdim üçün besin hesabını yapacağım bir evlilik tercih etmezdim.