- 2 Ocak 2021
- 4.625
- 5.049
Evlelnince daha kotu olmayacsginin bir garantisi yok . Bence cok ama cok iyi dusun. Benim cok yakin bir tandigim vardi , kocasi artik biyerden sonra elektrik sayacina, dolapdaki pirince , vs bskip neden bu kadar cavuk bitiyor, neden bu kadar elektirik geliyor demeye baslamisti ama kadin biyerden sonra dayanamadi. Agresiflik , hemen bunalma falan bi sekilde tolore edilebilir eger o agresiflikler size karsi yapilmiyorsa tabi ki , ama guzel para kazanip cimrilik yapiyorsa kosarak uzaklasin derim, evlenecekseniz de uzun uzun dusunun , hayatima bu sekilde devam edebilir miyim diye?Merhabalar,
Biraz uzun olacak ama fikirlerinize ihtiyacim var vaktiniz varsa okuyup degerlendirirseniz gerçekten çok mutlu edersiniz beni...
Nişanlımla 3.5 yıllık bir birlikteligimiz var. 2 ay sonra da düğün var. Sorunuma gelecek olursam nişanlım her zaman kendi istedigini yaptirmaya dayatmaya çalışıyor. O istanbulda çalışıyor ben izmirde yaşıyorum. Calisiyordum ama bıraktım yeni bir iş kabulum olmuştu ama istanbulda yasayacagiz diye işi reddettim( her ne kadar istanbulu sevmesem de geçici bir sureligine İstanbul'da yasamaya ikna edildim ekonomik şartlardan ötürü). Şu zamana kadar her şeye bir şekilde tamam dedim kendisi agresif ve çabuk daralan bir insan olduğu için fedakarlik yapmak bana düştü. Neyse ev tutuldu kendi istediği sitede tuttuk deprem korkum olmasina rağmen 12 katlı binada 3. Katta anlaştık. Sıra beyaz esya almaya geldi. Kendisi biraz değil baya bir tutumlu birisi ona ne gerek var uygun olsun ucuz olsun markaya para vermeyelim kafasinda hep. Evimizde yatak odasiyla buzdolabı hariç beyaz esyalarin hepsini ailem alacak mutfak eşyaları her şey tamam zaten annem aldi hepsini. Nisanlimla ben sadece oturma grubu, buzdolabı tv ve halı grubuyla perdeleri alacağız. Tv olarak kendisi seçti awox diye bir marka ucuz diye. ben istemedim ama tamam dedim yine. Tv yi sen sectin buzdolabıni da ben seceyim o zaman dedim tamam dedi. Bosch seçtim 12 bin lira olandan ( suanki ekonomide bence orta halli olarak secebilecegim ideal aile dolabi) ama nisanlim ben ona o kadar para vermem bıktım marka takintindan diye kavga cikardi. Sen isteyici ben alıcı mi olucam diye gurur kırıcı bir laf etti ve bu agrima gitti artık. Perdeleri mobilyalari bile siradan uygun almaya razi geldim süpürge bile almayalim masraf olmasin benim süpürgemi getiririm dedim her şeye tamam dedim ama yetti artık ailemle sürekli tartisiyorum böyle gelin olmaz diyorlar bu kadar kendini ezdirme diyorlar ama ben sürekli orta yolu bulmaya çalışıyorum. Çok şükür kendi gelir kaynağım var calismasam bile su ana kadar nisanlimdan hiçbir şey istemedim onu al bunu al demedim aksine ogrenciyken ben yardimci olurdum hep her konuda ama buzdolabini bile çok görmesi sinirlerimi bozdu. Ailemle bu konuyu konuşamıyorum bak biz hakliyiz demelerini istemiyorum lütfen siz bana fikir verin ben abartiyor olamam değil mi surda düğüne iki ay kalmış heves kalmadi bende. Bundan bir hafta once de annesini arayıp yurtdisina gidicem evliligi erteleyelim diye bi laf etmiş annesinden ogrendim onu hallettiik aramizda şimdi de esyadan kavga etmeye başladık...
Fikirlerinizi dusuncelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler