Nişan atma derecesine geldim lütfen bana fikir verin

Sevgisinden degildi vaz gecmesi, anasi Madem evlenmeyecektin ne diye bizi masrafa soktun diye kiyamet koparmistir da ondan Geri adim atmistie

Derhal uzaklas canım daha bu sana yeni evini kuracağın yuvanizda kullanacagin eşyaları çok goruyor.evlenince neler yapar neler? ailende haklı açıkçası.

Sizin böyle bir kişiden vazgeçememe nedeniniz kendinizi asagilatmaniz bu yüzden mi peki? Resmen çocuk evlenmek istemiyor yaptıgi cimrilik değil sizi degersizlestirmek farkında değil msnz?

bizim kızların başına ne geldiyse zaten şu sanrı yüzünden geldi.
sevgisinden kuşkum yok!
aldatan herif için "sevgisinden kuşkum yok" diyeni bile gördü bu gözler.
Aynen sevgiyi ne sanıyor bu insanlar hep merak ediyorum. Diyorum hayatlarında hiç gerçekten sevilmedikleri için yada kendilerini kandirdklarini icin sanırım bu şekilde diyorlar.

O kadar net gormussunuz ki evlenmeden önce aklımda kalmasın diye hızlandırılmış tur yapacak sanırım

Affedicek gibi yazmışsınız elbette hayat sizin kimse ayrıl diye baskı yapamaz size ama sadece tecrubelerimizi önünüze sunarız. Ister istifade edersiniz ister kendiniz yaşamayı tercih edersiniz. Her ne olursa olsun mutlu olmanızı dilerim.
Öncelikle ayrilicam cümleniz blöf olmus çok net. Ayrılmak isteyen daha kararlı durmalıydı hemen ertesi gün gel görüşelim derseniz bir daha ayrılacağım cümlenizi ciddiye almaz. En azindan affedecekseniz de biraz sürdürseydiniz. Ailenizle de konuştuğunuzu çok ciddi olduğunuzu ifade edin mesela. Görüşünce hemen yumuşamayın bari..
Bana gore bir çözüm değil bu aslinda ama sizin affetmek istediğinizi gördüğüm için yazdım en azindan bir dahakine sizi basite almasın , gidemez zaten demesin.
Bana gore bir insan bu davranışlarla düzelmez. Neyse o gibi davrandı ve kendini size samimi şekilde sundu aslinda. Adam bu. Değişeceğini sanmam. Sizin sorgulamanız gereken ben bu adamı böyle kabul eder miyim olmali.
Maddi rahatlığım varken dar boğaz gibi yaşamaya razı olur muyum olmali.
Asıl o zaman emek dediginiz mücadele başlayacak. Belki hep kısmak zorunda kalacaksınız varlık icinde.
Boyle adamlar yok sanmayın. Restaurantı olup eşine kuruş hesabı yapanlar bile var. Ve aynı şekilde bu eşte ben emek verdim ayrılamam dediği için hayatını bu adamın yanında geçirdi. En azindan çocuğuma kalacak mali dedi.
Ömür geçti böyle..
Siz de raziysaniz bi umuda tutunmaya evet belki bu derece kötü değildir bilemeyiz ama daha nişanlıyken boyle olunca, evlenince daha fazlasını olacağını düşünüyoruz elbette evli insanlar olarak.
Evlilik çok farklı tartışırsın nereye gidiceksin? En fazla baska odaya. Oyle ayrılırım diyemiyceksin hemen. Adamın da sesi catallasmayacak artik. Ne de olsa yanımda düşüncesinin rahatlığı olacak. Henüz kaybetme ihtimali daha yüksekken bile " Sen tüket ben mi alayim" diyorsa sonrası için endişe ediyoruz.

At nişanı bu adam bencil ve çok sıkı. Bir ömür geçmez böylesiyle

Sevgisinden kuşkum yok demişsiniz ama bence kuşkunuz olmalı.
Bu adam sizi gerçekten sevse bu kadar rahat şekilde bu davranışları sergileyemez.
Siz onun için iyi bir eş adayısınız onun gözünde sizin yerinizde olsam bu kadar kendini belli efen adamla yollarımı ayırırdım.
Hem agresif hem sıkılgan zora gelemiyor bide üstüne cimri ötesi ıyyyy

cimri ve marka takıntısı olmayabilir. ama bu hem abartı hemde sana ters belliki. bunu ömür boyu idare ettiremezsin. 12kkatlı apartmana ne kadar kira veriyo tahmin edebiliriz normal bi rakam değildir ama iş seninle ortak karara gelince hep en dibi seçiyo. ayrıca bekoo buzdolabı markası aşiri ortalama bi marka bilerek abartmış. bence o nişanı bozmak için sınırları zorluyo seni kışkırtıyo sonra ben bişey yapmadım o attı nişanı diyecek belkide. ne yaptıgını bilmeyen bi işe kalkışmış kafasız erkek halleri. bence bu işten pişman gibi ama bi yandanda devam ettiriyo. sağlıklı bi ilişkiniz olmayacak görünen o ki

Kizlar sakin olun henüz barışma olayı yok dün akşam adam akıllı konuştuk çok pişman olduğunu özürler dileyerek söyledi istediğin eşyayı alırım ama ben düz bakarım her şeye buzdolabı sogutsun yeter mantığıyla bakiyorum o yüzden de o kadar para vermek zoruma gidiyor filan dedi içinizden he he dediğinizi biliyorum şuan için söylüyor da olabilir evlendikten sonra daha farkli garantici de davranabilir dediğiniz gibi bilemeyiz. şuan için süründurme modundayim şu zamana kadar yapmadigim için pişmanım sadece. Genç kızlarımız da ders alsin bu olaydan. Kimse için ne kadar severseniz sevin kendinizden fazla ödün vermeyin sonu gördüğünüz üzere pişmanlık. Merak eden olursa ilerki günlerde yine gelip yazarım durumu sonucu. Dediğiniz her şey aklımda düşünüp duruyorum hep. Bakalım hayırlısı.

@Hasf in konularını okuyun.

Boyle bi tipin yurtdisina gitti diye mutlu olacagini hic sanmiorum ben. Buzdolabi önemli tabi de bi tik uygunu alinabilir. Arcelik mesela daha guzel iclerinin yerlesimi falan daha uzun koruyor ben boschun vitafreshlerinden cok cektim fazla nem yapip çürütüyor sebzeleri iyisi olsun diye en pahalisini alan bi kocam var benim de cok gicigima gider :) ama awox neymis dogru mu yazdim bilmiorum bilinmedik bi marka da alinmaz simdi don mu bu uzun yillar kullanacaksınız sonuçta.

Paranomacim kimseye bi şey ispat etmek zorunda değilsin elbette. Hayatta senin hayatın ama sadece korumacı bir üslupla buradaki arkadaşlar hata yapmanı istemiyorlar sanirim.
Kendini dinle ne yapmak istediğine iyi karar ver. Sonuçta senin kararın olsun ama her karar bedel ödetir ya da ödül getirir. Koskocaman kadınım ben kararlarımın arkadasindayim diyorsan gerisi de sana kalıyor.
Hehe diyeceğimiz bir durum yok nişanlın hala açıkça , ben düz bakarım bu kadar para vermem diyor zaten. Ayrılık lafı geçtiği için geri adım attı yoksa sana hak verdiği için değil ne yazikki.
Sana kendimizden örnek verdim eşimin maaşı ben evlenirken asgari ücretin bin lira üstündeydi yine de her şeyiyle önüme sermişti tüm birikimini. Bu para harcatma meselesi değil ama bana paradan daha çok değer veriyor hissi gerçekten sevildigini hissettiriyor insana.
Durumunuz iyiyken benden daha asgari şartlarda yaşamak zorunda kalma diye yazıyorum.
En azindan çizgilerini net çek. Ben kaliteli alırım giyerim yerim vs de. Ödün verme kendinden. Bilmiyorum hic konuştunuz mu evlenince senin maaşın üzerinden hesapları var mi? Bunları iyi gözlemle ama çok iyi gözlemle. Duygularını bir kenara bırakacak tamamen dışarıdan bakmalısın nişanlına. Sana baska biri bu olayi anlatsaydı ona ne derdin ? Kaybetme korkusunu bir kenara bırakıp sakince düşünmen gerekiyor.
Öte yandan burada sadece anlattığın kadarını biliyoruz. Normalde nasıldır ? Bir yere gittiğiniz de hesabı öder mi? Senden bekler mi? Kısmaya çalışır mi vs çok yönlü düşün.
Bunlar varsa inan evlilik sihirli değnek değildir.
Kimseninde eşi mükemmel değil evet ama mesele su ben cimrilige katlanırım diyebilir misin? Belki sen katlanabileceksindir ben tahammül edemedigim için böyle yorumluyorumdur vs.
Çok iyi değerlendirme yapmalısın unutma nişanlılık cidden bir fragman.
Benim maaşım eşimden yüksek yine de nişanlıyken bana hep sorardi paran var mi diye hala da aynıdır. Ben üşenirim çünkü bilir atmden para çekmeye. Maaşımı biriktirmeye calisiyorum ondan harcıyoruz genellikle. Mesela değişmedi hala sorar eder harçlık vermek ister.
Nişanlıyken nasılsa öyle olma ihtimali cidden fazla ki benim esim para konusunda rahat biri olmasına rağmen artan fiyatlarla o bile bi nebze gerildi bazen yetebilir miyim diye sorguluyorum diyor.
Sizin nişanlınız henüz dolap alırken geriliyor bir de evliliğin sorumluluğu inanın çok fazla. Dolap belki 15 bin lira ama evlendiğinizde her ay gezerseniz arabanız olursa ve kira da olursanız zaten 15 bine yakin ev masrafınız olacak. Her ay bu miktarların gitmesi gerecek mi yoksa kisma yoluna mi gidicek? konuşmalısınız her şeyi.
Üzgünüm karalamak ya da kötülemek gibi bir amacım yok sadece gerçekten varlık içindeyken bu şekilde muamele görmenize razı değiliz.

Son düzenleme:
Panoracim kimseye bi şey ispat etmek zorunda değilsin elbette. Hayatta senin hayatın ama sadece korumacı bir üslupla buradaki arkadaşlar hata yapmanı istemiyorlar sanirim.
Kendini dinle ne yapmak istediğine iyi karar ver. Sonuçta senin kararın olsun ama her karar bedel ödetir ya da ödül getirir. Koskocaman kadınım ben kararlarımın arkadasindayim diyorsan gerisi de sana kalıyor.
Hehe diyeceğimiz bir durum yok nişanlın hala açıkça , ben düz bakarım bu kadar para vermem diyor zaten. Ayrılık lafı geçtiği için geri adım attı yoksa sana hak verdiği için değil ne yazikki.
Sana kendimizden örnek verdim eşimin maaşı ben evlenirken asgari ücretin bin lira üstündeydi yine de her şeyiyle önüme sermişti tüm birikimini. Bu para harcatma meselesi değil ama bana paradan daha çok değer veriyor hissi gerçekten sevildigini hissettiriyor insana.
Durumunuz iyiyken benden daha asgari şartlarda yaşamak zorunda kalma diye yazıyorum.
En azindan çizgilerini net çek. Ben kaliteli alırım giyerim yerim vs de. Ödün verme kendinden. Bilmiyorum hic konuştunuz mu evlenince senin maaşın üzerinden hesapları var mi? Bunları iyi gözlemle ama çok iyi gözlemle. Duygularını bir kenara bırakacak tamamen dışarıdan bakmalısın nişanlına. Sana baska biri bu olayi anlatsaydı ona ne derdin ? Kaybetme korkusunu bir kenara bırakıp sakince düşünmen gerekiyor.
Öte yandan burada sadece anlattığın kadarını biliyoruz. Normalde nasıldır ? Bir yere gittiğiniz de hesabı öder mi? Senden bekler mi? Kısmaya çalışır mi vs çok yönlü düşün.
Bunlar varsa inan evlilik sihirli değnek değildir.
Kimseninde eşi mükemmel değil evet ama mesele su ben cimrilige katlanırım diyebilir misin? Belki sen katlanabileceksindir ben tahammül edemedigim için böyle yorumluyorumdur vs.
Çok iyi değerlendirme yapmalısın unutma nişanlılık cidden bir fragman.
Benim maaşım eşimden yüksek yine de nişanlıyken bana hep sorardi paran var mi diye hala da aynıdır. Ben üşenirim çünkü bilir atmden para çekmeye. Maaşımı biriktirmeye calisiyorum ondan harcıyoruz genellikle. Mesela değişmedi hala sorar eder harçlık vermek ister.
Nişanlıyken nasılsa öyle olma ihtimali cidden fazla ki benim esim para konusunda rahat biri olmasına rağmen artan fiyatlarla o bile bi nebze gerildi bazen yetebilir miyim diye sorguluyorum diyor.
Sizin nişanlınız henüz dolap alırken geriliyor bir de evliliğin sorumluluğu inanın çok fazla. Dolap belki 15 bin lira ama evlendiğinizde her ay gezerseniz arabanız olursa ve kira da olursanız zaten 15 bine yakin ev masrafınız olacak. Her ay bu miktarların gitmesi gerecek mi yoksa kisma yoluna mi gidicek? konuşmalısınız her şeyi.
Üzgünüm karalamak ya da kötülemek gibi bir amacım yok sadece gerçekten varlık içindeyken bu şekilde muamele görmenizi istemiyoruz.

Kesinlikle çok haklısınız doğru olanları yazmissiniz eşinizin kıymetini bilin bunlar çok kiymetli özellikler herkes mükemmel değil elbet ben de başkasına karşı para harcamayi hiç sevmem ama sevdiklerim için gözüme gelmez hal böyle olunca bi dolap için bile bu hâle gelip buraya yazacak kadar kötü duruma dusuyorsam durumu iyi dusunmem gerekiyor önceden amaan diyip barisiyordum hep ama artık zarar vermeye başladı. Değerli görüşleriniz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…