Kizlar sakin olun henüz barışma olayı yok dün akşam adam akıllı konuştuk çok pişman olduğunu özürler dileyerek söyledi istediğin eşyayı alırım ama ben düz bakarım her şeye buzdolabı sogutsun yeter mantığıyla bakiyorum o yüzden de o kadar para vermek zoruma gidiyor filan dedi içinizden he he dediğinizi biliyorum şuan için söylüyor da olabilir evlendikten sonra daha farkli garantici de davranabilir dediğiniz gibi bilemeyiz. şuan için süründurme modundayim şu zamana kadar yapmadigim için pişmanım sadece. Genç kızlarımız da ders alsin bu olaydan. Kimse için ne kadar severseniz sevin kendinizden fazla ödün vermeyin sonu gördüğünüz üzere pişmanlık. Merak eden olursa ilerki günlerde yine gelip yazarım durumu sonucu. Dediğiniz her şey aklımda düşünüp duruyorum hep. Bakalım hayırlısı.
Paranomacim kimseye bi şey ispat etmek zorunda değilsin elbette. Hayatta senin hayatın ama sadece korumacı bir üslupla buradaki arkadaşlar hata yapmanı istemiyorlar sanirim.
Kendini dinle ne yapmak istediğine iyi karar ver. Sonuçta senin kararın olsun ama her karar bedel ödetir ya da ödül getirir. Koskocaman kadınım ben kararlarımın arkadasindayim diyorsan gerisi de sana kalıyor.
Hehe diyeceğimiz bir durum yok nişanlın hala açıkça , ben düz bakarım bu kadar para vermem diyor zaten. Ayrılık lafı geçtiği için geri adım attı yoksa sana hak verdiği için değil ne yazikki.
Sana kendimizden örnek verdim eşimin maaşı ben evlenirken asgari ücretin bin lira üstündeydi yine de her şeyiyle önüme sermişti tüm birikimini. Bu para harcatma meselesi değil ama bana paradan daha çok değer veriyor hissi gerçekten sevildigini hissettiriyor insana.
Durumunuz iyiyken benden daha asgari şartlarda yaşamak zorunda kalma diye yazıyorum.
En azindan çizgilerini net çek. Ben kaliteli alırım giyerim yerim vs de. Ödün verme kendinden. Bilmiyorum hic konuştunuz mu evlenince senin maaşın üzerinden hesapları var mi? Bunları iyi gözlemle ama çok iyi gözlemle. Duygularını bir kenara bırakacak tamamen dışarıdan bakmalısın nişanlına. Sana baska biri bu olayi anlatsaydı ona ne derdin ? Kaybetme korkusunu bir kenara bırakıp sakince düşünmen gerekiyor.
Öte yandan burada sadece anlattığın kadarını biliyoruz. Normalde nasıldır ? Bir yere gittiğiniz de hesabı öder mi? Senden bekler mi? Kısmaya çalışır mi vs çok yönlü düşün.
Bunlar varsa inan evlilik sihirli değnek değildir.
Kimseninde eşi mükemmel değil evet ama mesele su ben cimrilige katlanırım diyebilir misin? Belki sen katlanabileceksindir ben tahammül edemedigim için böyle yorumluyorumdur vs.
Çok iyi değerlendirme yapmalısın unutma nişanlılık cidden bir fragman.
Benim maaşım eşimden yüksek yine de nişanlıyken bana hep sorardi paran var mi diye hala da aynıdır. Ben üşenirim çünkü bilir atmden para çekmeye. Maaşımı biriktirmeye calisiyorum ondan harcıyoruz genellikle. Mesela değişmedi hala sorar eder harçlık vermek ister.
Nişanlıyken nasılsa öyle olma ihtimali cidden fazla ki benim esim para konusunda rahat biri olmasına rağmen artan fiyatlarla o bile bi nebze gerildi bazen yetebilir miyim diye sorguluyorum diyor.
Sizin nişanlınız henüz dolap alırken geriliyor bir de evliliğin sorumluluğu inanın çok fazla. Dolap belki 15 bin lira ama evlendiğinizde her ay gezerseniz arabanız olursa ve kira da olursanız zaten 15 bine yakin ev masrafınız olacak. Her ay bu miktarların gitmesi gerecek mi yoksa kisma yoluna mi gidicek? konuşmalısınız her şeyi.
Üzgünüm karalamak ya da kötülemek gibi bir amacım yok sadece gerçekten varlık içindeyken bu şekilde muamele görmenize razı değiliz.