Nişan atma derecesine geldim lütfen bana fikir verin

Üzmek için yazmadım bunları ama normali bu dur demek istedim. Sen de aynı şekilde ve bu tertemiz kalbinle daha iyi bile muameleyi hak ediyorsun bence. Ne karar verirsen ver hakkinda hayırlısı olsun. Dediğim gibi evet belki eşim bu hususta bana zorluk çıkarmıyor ama çok baska bir huyu da sana çok değişik ve tahammül edilemez gelebilir.
Burada mesele eşi olacak kişinin bakis acisi. Ben katlanirim normal gorurum diyorsan evlen demek istiyorum. Degisir umuduna kapilma. Evleneceksen de kabul et. Yoksa cok üzülebilirsin.
Bana kalırsa ben mühendis olsam paramı rahatca harcamak isterdim üçün besin hesabını yapacağım bir evlilik tercih etmezdim.

Inat olarak öyleler. En doğrusunu kendileri bilir zannederler ve kabul ettirene kadar dayatirlar. Neyse burc muhabbeti çok önemli değil zaten aklıma geldi yaziverdim
Anladım. Koç olmayıp böyle olanlarda çok zaten. Siz ve aileniz ona göre daha çok masrafa girmişsiniz. Kendini birşey zannetmiş beyefendi. Böyle huyları hep devam edecek. Ne güzel mesleğiniz de var. Evlenmek zorunda değilsiniz. Kendi kızım bu muameleye mazur kalsa istemezdim asla karşı çıkardım. Bence annenizle açık açık konuşun. Nişanlınızla da konuşun. Devam ederse bu dayatmalara hayatını karartma.

Evliligi ertelemeyi keske kabul etseydiniz.sizi gercekten sevse bu kadar armutun sapi uzumun copu demez sizi mutlu etmek ister.mutlu olun ister.evet kriz var marka olmasin varsin esyalar ama bu kadari fazla.

Canım ben de bi koç erkeğiyle evliyim üstelik yükselenide koç benim ki öyle adetmiş,düğünmüş biçok şeye saçma derdi tanıştığımızda..biz ne zaman ki evlilik yoluna girdik içinde hiç birşey kalmasın,herşey istediğin gibi olcak davul zurna ne istersen okey dedi ve yapmam dediği herşeyi ben istiyorum diye yaptı..seven insan ben diye dayatmaz,karşısındakini kırmaktan çekinir..iyi düşün taşın derim,bu adamla zor gibi

Ay bende koçum koç kadınlarına laf etmemiş diğmiii Biraz zor gözükürler ama koçlar iyidir ya haksızlık yapmazlar.

Herşeye evet diyip, kabul eden zorluk çıkarmayıp mütevazi olanın değer görmemesi bi yana dursun yükü senin omzuna sırtlama niyetindeler. Kendi yapması gerekeni senden bekliyorlar aptala yatıyorlar üstelik. Ahhh ah şimdiki aklım olsa bin dereden su getirttirirdim vallahi.

Bana da çok inat koç burçları denk geldi bugüne kadar ya tecrübe ettiğim için bu konuda hak verdim konu sahibine
Evet ama o yaşlandıkça geçiyor
Konu sahibinin anlattıkları asla koç burcuna ait değil. Bir kere herşeyin en iyisini severler ve cimri değillerdir. Özellikle ailesine karşı.
Herneyse şaka bir yana zor bir karakter ama böyle örnekleri çok gördüm. Her koç iyidir diyemem ama birebir aynı karakterde olan çok erkek var. Ekonomik krizi anlıyorum da sonuçta karı koca mühendissin hakkın yani bosh almak istiyorsan. Bu kadar ailesi destek çıkan kıza da bunu yapıyorsa.. Ayrıca saygısını da yitirmiş şimdiden.
Hayırlısı diyelim.

Benim eşim tam tersi para tutamaz mesela..eli açıktır,yesin,içsin,gezsin çok sever..ben bazen rahatsız ıluyorum bu durumdan çünkü çevresi kullanıyor bu durumu..onun dışında ben de rahat yaşayam bi aileden geldim,asla cimri biriyle yapamazdım..biz ne evlenirken ne de daha sonrasında asla para konusunda beni üzmedi..mesela düğün takılarımın ne olduğunu,ne kadar olduğunu bile bilmiyor,sormadı..onlar senin ben karışmam dedi,kendi hesabıma yatırdım..burda neler okuyoruz ,kendi maaşını kendine harcayamayanlar var.ben böyle biriyle sürdüremezdim..ben çalışmıyorum ,çalışırken ne aldığımı bilmezdi bile

Benimki de düğünde takilan altinlar gelinindir diyince kavga çıkarmıştı...

Daha en temel konularda uyuşamıyorsunuz gibi duruyor. Gerçekten stresten veya bilmediğinden, buzdolabından anlamadığından öyle davrandığına ve sonra pişman olduğuna inanırdım, eğer size "isteyici", "yiyici" gibi bir tabir kullanmamış olsaydı. Bu pişmanlıkla düzeltilecek bir durum değil, bu onun bakış açısı. Şu an en azından evlilik konusunu rafa kaldırın ve nişanlınızı daha iyi tanımaya çalışın derim. Eğer şu an evlenirseniz her şeyi size lütfediyor gibi davranmaya devam eder. Üzülen siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…