Aayy olsun bi tablomuz ben de tabloya yazilmak istiyorum ama size mesaj mi atmam lazim?Arkadaşlar sanırım tablo işini çözdüm isim yaş son bat bekleme zamanı ve inşallah hamile kalırsak son durumu güncelleyebilirim artık olmadı yapa boza hallederim bilgilerinizi bekliyorum bizimde tablomuz olsun dimi ama
Bende takvime göre değerlendiriyodum 3 aydır ama olmuyor bu ay bende ovulosyon deneyecegim bu testi her gün aynı saatte mi yapmam lazımKızlar söylemiştim belki hatırlayan vardır. Ovulasyon kullanmaya başladim ilk kez. Teste göre yumurtanın pik yapmasına bi iki gün daha var. Ama telefonumda kullandiğim, takvimim uygulamasina göre yumurtlamam bugün. Buradan anladiğim şu, ben hep telefona göre yumurtlama oluyo diye, yumurtlamaya aslında daha 2-3 gün varken ilişkiye giriyordum eşimle
Yaş 31. BAT 5 Nisan. Hadi bakalım hayırlısı.....Arkadaşlar sanırım tablo işini çözdüm isim yaş son bat bekleme zamanı ve inşallah hamile kalırsak son durumu güncelleyebilirim artık olmadı yapa boza hallederim bilgilerinizi bekliyorum bizimde tablomuz olsun dimi ama
Evet her gün aynı saatte. Bir saat önce sıvı alımıni kesmeniz gerekiyor. Sabah ilk idrarla yapılmıyor. 12-16 ve 20-22 saatleri arasında yapılıyor. Ben bi gebenin gunlugu sayfasindan aldim.Bende takvime göre değerlendiriyodum 3 aydır ama olmuyor bu ay bende ovulosyon deneyecegim bu testi her gün aynı saatte mi yapmam lazım
Kızlar söylemiştim belki hatırlayan vardır. Ovulasyon kullanmaya başladim ilk kez. Teste göre yumurtanın pik yapmasına bi iki gün daha var. Ama telefonumda kullandiğim, takvimim uygulamasina göre yumurtlamam bugün. Buradan anladiğim şu, ben hep telefona göre yumurtlama oluyo diye, yumurtlamaya aslında daha 2-3 gün varken ilişkiye giriyordum eşimle
Bende takvime göre değerlendiriyodum 3 aydır ama olmuyor bu ay bende ovulosyon deneyecegim bu testi her gün aynı saatte mi yapmam lazım
Benimde umut bat 1 nisana kaldı umarım bu ay olurUmutlar nisana kaldı daha mart 1 dedik regl oldum olsun Nisan da inşallah olur bebiş varmı nisana umut bağlayan anne aday adayları
S.a bende adetliyim sonrasında nasip olursa aşılama yapılacakAha haa ben benbende aşılama yaptırcam bu ay hadi bakalım
Kız sen neden hemen ümitsizliğe kapıldın test yaptın mı daha Bat a var seninKırmızıları bekliyorum kızlar. Bende geliyorum bugün yarın buraya
Yaptım dün ya negatif çıktıKız sen neden hemen ümitsizliğe kapıldın test yaptın mı daha Bat a var senin
Hoş geldin canımSelamlar herkese
Yaş 29 bat 3 nisan. 5 aydır deniyoruz. İmom vitamin kullanıyorum. @Egeveefeninannesi eklerseniz beni de çok sevinirim.
Bir dış gebeliğim var malesef. Doktor bir adet atlat devam dedi bu ay çalışmalara tekrar başlıyoruz. Korkmuyor değilim ama korkunun ecele faydası yok napalım
Bu siteyide dış gebeliğimde keşfettim çok faydası oldu bana, şimdi bende burdayım. Herkese boş şansHep birlikte güzel haberler alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?