- 11 Ocak 2017
- 4.505
- 7.022
- 158
- 27
Benimde 4 Nisan ya geçen ay olmadı bu ay daha heyecan yaptım inşallah olur. Regl bitti mi sizin@Egeveefeninannesi canım benide eklermisin tabloya 4 nisan, yaş 32
Yok canım bugün doktora gidicem 2. Günü, bu ay olur inşallah sizndeBenimde 4 Nisan ya geçen ay olmadı bu ay daha heyecan yaptım inşallah olur. Regl bitti mi sizin
Amin inşallahYok canım bugün doktora gidicem 2. Günü, bu ay olur inşallah siznde
Ha yır topiği açan gitmiyor sanırımBen de 9 aydır deniyorum bat 3 nisan tablo oluşturuldu mu?
Ben ikidir gitti gidiyordan laboquick olandan alıyorum memnunumMerhaba kızlar inşallah hepimiz nisana hamile olarak gireriz, size bir şey sormak istiyorum ovilasyon testi için önerdiğiniz marka var mı netten alacağım t.. yol adlı sitede satılan ürünlerle alakalı biraz yorum okudum da bozuk çıkmış çoğu sizin önerebileceğiniz memnun kaldığınız marka var mı?
Bence sıkıntı olmaz canım ben adetim bitince ilk 3 gün yapmıcam testler hep boşa gidiyorKızlar iyi akşamlar bugün adetim bitti ovulosyon testi aldım bu ay ilk defa kullancam ama elime hala ulaşmadı ne zaman başlamam gerekiyor teste 1 gün sonra teste baslasam sknti olur mu
Tamam canım teşekkür ederimBen ikidir gitti gidiyordan laboquick olandan alıyorum memnunum
Bir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben. Çok ama çok memnunum. İlk kez yapıyorum testi ama kendisine ne zaman mesaj atsam dönüyor, ovulasyon testi mi yorumluyor.Merhaba kızlar inşallah hepimiz nisana hamile olarak gireriz, size bir şey sormak istiyorum ovilasyon testi için önerdiğiniz marka var mı netten alacağım t.. yol adlı sitede satılan ürünlerle alakalı biraz yorum okudum da bozuk çıkmış çoğu sizin önerebileceğiniz memnun kaldığınız marka var mı?
B3nde ordan ald 24 tane test 3 tane gebelik testi 49.90 fiyat baya uygun geldi bide testi anlarsam güzel olcakBen ikidir gitti gidiyordan laboquick olandan alıyorum memnunum
Kapıda ödeme var mı peki insagram sayfası sanırım bahsettiğiniz. Birde tanesi ne kadarBir gebenin günlüğü sayfasından aldım ben. Çok ama çok memnunum. İlk kez yapıyorum testi ama kendisine ne zaman mesaj atsam dönüyor, ovulasyon testi mi yorumluyor.
Yok canım gitti gidiyor da 25 adét ovulosyon 3 adet gebelik lukoil gerçekten güzel bi markaKapıda ödeme var mı peki insagram sayfası sanırım bahsettiğiniz. Birde tanesi ne kadar
Anlarsın canım buraya da at yardımcı olurummB3nde ordan ald 24 tane test 3 tane gebelik testi 49.90 fiyat baya uygun geldi bide testi anlarsam güzel olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?