Tüm aylara ismimizi yazdırdık heralde bu son ay olsun inşallah bebişimizi kucağımıza alırızUmutlar nisana kaldı daha mart 1 dedik regl oldum olsun Nisan da inşallah olur bebiş varmı nisana umut bağlayan anne aday adayları
Pazar gününe kadar beklemedeyim eğer olmazsa gelirim canım ama inşallah hayırlısıyla olmam da gönlümüzce olsun inşAllahUmutlar nisana kaldı daha mart 1 dedik regl oldum olsun Nisan da inşallah olur bebiş varmı nisana umut bağlayan anne aday adayları
İnşallah olur canım sağlıcaklaaAha haa ben benbende aşılama yaptırcam bu ay hadi bakalım
Çok teşekkür ederim canımİnşallah olur canım sağlıcaklaagüzel haberler gelsin bahara
Canım ben daha yeni başladım 2ay filan öncesi vajınusmus hastasıydım 3yılım öyle geçti ne yazık ki şimdi sanıyoruz ki hemen hamile kalacaz filan Rabbim sizlerin işini daha kolaylaştırsın hayırlara çıkarsın gönülden dilerim ki hemen olsunÇok teşekkür ederim canımsizler ne kadar süredir istiyorsunuz peki bizim 3 yıl oldu 2 de kimyasal gebelik geçirdim öyle işte
Bende vajinismusu yendim ama 1.5 ay sürmüştü sizin uzun sürmüş ama şükür yenmişsinCanım ben daha yeni başladım 2ay filan öncesi vajınusmus hastasıydım 3yılım öyle geçti ne yazık ki şimdi sanıyoruz ki hemen hamile kalacaz filan Rabbim sizlerin işini daha kolaylaştırsın hayırlara çıkarsın gönülden dilerim ki hemen olsun
Ay ne güzel ben erteledimm çok korktum ne varsaBende vajinismusu yendim ama 1.5 ay sürmüştü sizin uzun sürmüş ama şükür yenmişsinRabbim isteyen herkese ve bize de nasip etsin
Olsun canım geçmiş gitmiş sonundaAy ne güzel ben erteledimm çok korktum ne varsaçok şükür geldi geçtii canım inşallah güzel haberler vermek dileğiyle Amin canım amin rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah gelmezsin buraya bebişin göbüşündedir dualarım seninlePazar gününe kadar beklemedeyim eğer olmazsa gelirim canım ama inşallah hayırlısıyla olmam da gönlümüzce olsun inşAllah
İnşallah bu son olur sende hamiş olursunTüm aylara ismimizi yazdırdık heralde bu son ay olsun inşallah bebişimizi kucağımıza alırız
Ah kalbim ne güzel dua Allah razı olsunnİnşallah gelmezsin buraya bebişin göbüşündedir dualarım seninle
Hadi hayırlısı güzel haberlerle inşallah umarım uğurlu post olurburası hepimizeAha haa ben benbende aşılama yaptırcam bu ay hadi bakalım
Benim bebeğim doğumda vefat etti şimdi yeni bebek istiyorum Allah izin verirseÇok teşekkür ederim canımsizler ne kadar süredir istiyorsunuz peki bizim 3 yıl oldu 2 de kimyasal gebelik geçirdim öyle işte
İnşallah bu son adetin olur bu ay bebişin gelir hoşgeldin cnmMerhabalar Ben bugün adet oldum simdi burdan mı devam etmem gerekiyor kızlar?
Ben ilk defa bu ay kullandım. Yumurtlama dönemim düzenli ama yine de emin olmak istedim. Bence faydalı bir ürün. Kullanımı da kolay. Ben trendyoldan toplu bir şekilde aldım.Hanımlar ben bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyorum sizler kullandınız mı ilk defa alıcam biraz bilgi amaçlı araştırdım ama bakalım nasıl olacak
İnsallah diyelim. Tesekkürlerİnşallah bu son adetin olur bu ay bebişin gelir hoşgeldin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?