Sana maşallah çekiyormZuhahah ya ben pik oldu catladi sandim pazar yaptim pazartesi yaptım sonra abow salı bir pik oldu o günde yaptım mecbur ama sabaha karşıydı çarşamba daha da pik oldu ama 2 günde c den kopkoyu bir t oldu e önceki gün sabaha karşı olunca çarşamba yapmayim dedim perşembe catladi silindi perşembe de yaptım bu gunde yapcam
Adet bitti başladı yumurtlama hiç 2.gune 1 yapamadım ben de riske atmayim dedim yardirdim.
İnşallah benim de öyle olur beraberce hamile kalırızBen de geçen ay eskisi gbi regl gördüm aylar sonra.korunmayi bırakınca hep az az olduydu.ve bu çok adetten sonra piki çok güzel gördüm insallah ise yarar.
SüpersinZuhahah ya ben pik oldu catladi sandim pazar yaptim pazartesi yaptım sonra abow salı bir pik oldu o günde yaptım mecbur ama sabaha karşıydı çarşamba daha da pik oldu ama 2 günde c den kopkoyu bir t oldu e önceki gün sabaha karşı olunca çarşamba yapmayim dedim perşembe catladi silindi perşembe de yaptım bu gunde yapcam
Adet bitti başladı yumurtlama hiç 2.gune 1 yapamadım ben de riske atmayim dedim yardirdim.
Maşallah canım..Zuhahah ya ben pik oldu catladi sandim pazar yaptim pazartesi yaptım sonra abow salı bir pik oldu o günde yaptım mecbur ama sabaha karşıydı çarşamba daha da pik oldu ama 2 günde c den kopkoyu bir t oldu e önceki gün sabaha karşı olunca çarşamba yapmayim dedim perşembe catladi silindi perşembe de yaptım bu gunde yapcam
Normal canım içerde beklediğinden koyulaşıyormuş.Kızlar ben regl oldum da siyah kanama ve siyah pıhtı gelmesi normal dimi geciktiği için
Normal canım o ağrılar, dayanamayacak kadar çok değilse endişe etme.Adet olcak gibi karnim agriyor cikamadim aksama.kadar krokudan wcden
Normal adet agrisi gibiNormal canım o ağrılar, dayanamayacak kadar çok değilse endişe etme.
Tekrar ne zaman kan vereceksin?Normal adet agrisi gibi
Valla ctesi pazar girdi pazartesi vwrsem.olmazmikiTekrar ne zaman kan vereceksin?
Olur daha iyi olur. Düşük değerde bir hafta bekleyip vermek daha iyi aslında ama kim beklicek bi haftaValla ctesi pazar girdi pazartesi vwrsem.olmazmiki
Ptesi asmde veririm baklm nolcak artk ona gore hafta içi randevu alip hastaneye giderimOlur daha iyi olur. Düşük değerde bir hafta bekleyip vermek daha iyi aslında ama kim beklicek bi hafta
En azından pztesiyi beklersen daha iyi olur canım.
Bilmiyorum kuzum ya emin değilim ama diğer testler negatifti ertesi günNormal canım içerde beklediğinden koyulaşıyormuş.
Kimyasal falan yaşamış olmayasın hani bi kere pozitif test görmüştün var mı öyle bi ihtimal sence?
Hadi ondan sonra da kese göründü goruncek sonra kalbiiii hopppp mide bulantıları ile halsizlik vs vsPtesi asmde veririm baklm nolcak artk ona gore hafta içi randevu alip hastaneye giderim
Normal onlar normalNormal adet agrisi gibi
Bende ilk kez duydum canım böyle yumurtlama zamanında kanama olduğunu baya geç gördüm mesajını ama merak ettim hala var mı belki bu başka bir şeydir yerleşme kanamasi bile olabilirDün çok isyan etmiş olacağım herhalde ki bu sabah yumurtlama kanaması, vücut sıcaklığı yükselmesi, şişkinlik, sancı hepsini yaşadım
Eskiden de yumurtlama zamanı kanamam olurdu sabah namazında bir kalktim kan ve hala devam ediyor. Hatta ilaçtan dolayı tekrar regl mi oldum diye düşündüm ama sonra hatırladım.
Gariptir geçen ay da soldan yumurtlama olmuştu bu ay da öyle.
Ovulasyon testi ne gösterecek meraklardayim kızlarYusra-61 T tulperde @Arsoney Blntkbra M Maviiiiiiii Hali
Yaaa evet yaaaBak ya bak severim seni ben bu akıllıarı ben veriridim sana şimdi çen büyüdünde başKasına veriyon oyyyy bebişide büyürmüş başkalarına destek de olurmuş maşallah sanaa severim seni mavişimmmm
Ay heheheh hadi inşallah kiz hayirlisiylaMaşallah canım..
Buna da tutmayan bebek ne bileyim