Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa ne güzel yapmissin. Bende oğlumun ilk ifrar test çubuğunu bile sarıp sarmalayip sakladım a dan Z ye tüm tahlliller vs klasorlu ama yaşadıklarımı yazmayı hiç akıl edemedimdi

Aaa ne güzel yapmissin. Bende oğlumun ilk ifrar test çubuğunu bile sarıp sarmalayip sakladım a dan Z ye tüm tahlliller vs klasorlu ama yaşadıklarımı yazmayı hiç akıl edemedimdi
Çişli testi de bir yıl kadar sakladım sonra saçma geldi saklamak zaten bütün ultrason görüntüleri var attım testi fotoğrafı duruyor ama
Kızım kaç günlükken yüzüme baktı, kaç aylıkken sesli güldü, kaç aylıkken ba-ba falan dedi hepsini yazmıştım ama bulamıyorum şu an hiçbirini hatırlamıyorum bariz şeyler dışında

Hiç ummadığın yerden cikar hemde hiç ihtiyacın olmadigi anda emin ol yok anam bende hiçbirini hatırlamıyorum başkası büyüttü sanki rüya gibi bı bebekmis birden büyümüş
Haydi. Ben gıdım de uyumaya çalışayim sabah istima erken başlıyor nazar ettim çocuğumu 7 7.5 ayaktayız

İyi uykular canım ılık ballı süt içmeni tavsiye ederim uyurken rahat ettiriyor biraz. ben bütün gün uyduğumdan sabahlar olmasın modundayım

Hislerime tercüman oldunuz, bende de aynı durum söz konusu, adetten 2 gün sonra kasıklarımda ağrı ve akıntı oldu ovulasyon testimle de kesinleştirdim, günleri değerlendiriyorum bugün pik yaptı mesela, adet günümü beklicem bi hevesle.. siz ovulasyon testi yaptınız mı ?

İnş kuzum inş olmaz Allah'ın izniyle rabbimme emanetiz napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…