- 13 Mayıs 2010
- 745
- 306
Ben 4 kere cekildim rahim filmini hepsindee farkli antibiyotik kullandim evet monodoksta kullandim cefaks ta bir suru kullandimHangi ilacı kullandınız? MONODOKS mu? Sizde de gebelik oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 4 kere cekildim rahim filmini hepsindee farkli antibiyotik kullandim evet monodoksta kullandim cefaks ta bir suru kullandimHangi ilacı kullandınız? MONODOKS mu? Sizde de gebelik oldu mu?
Canim rahmin aciliyor ve antibiyotigi bu yuzden veriyolar vucuda enfeksiyon girme ihtimali yuksekHangi ilacı kullandınız? MONODOKS mu? Sizde de gebelik oldu mu?
Gunasirimi hergun diye biliyordumEvet gunnasirinbirlikte ol esinle insallah bu ay sevineceksin
En iyisi gün asiri erkekte sperm 24 satte olusur canimGunasirimi hergun diye biliyordum
Anladım ama kacirirsak diye tedirgin oluyorumEn iyisi gün asiri erkekte sperm 24 satte olusur canim
Canım sperm kadın vücudunda 48-72 saat arası yaşıyor hergün ilişkide kalitesiz sperm olur daha sağlıklı gebelik için gün aşırı ilişki öneriyor drlar bilgin olsun hem hergün insanda takat kalmaz görev gibi oluyor bir zamandan sonrası önemli olan yumurtlama gününe denk getirmen ilişki sonrası hareketsiz en az yarım saat yatman bacakları dikip popo kaldırıp mümkünse ve tabi birde allahın takdiri sonrası zaten oluyor Allah en doğru zamanda sana da bebiş müjdesi vermeyi nasip etsin inşallah hayırlısıylaAnladım ama kacirirsak diye tedirgin oluyorum
Ben yumurtlama icin hergun dedim yunurtlama gunu catlama gunu ve 1 sonraki gun hergun olarak soyledi ebru hanim normalde zaten hergun olmuyo xhdhfjfjjfjf canimiz ne zaman isterseCanım sperm kadın vücudunda 48-72 saat arası yaşıyor hergün ilişkide kalitesiz sperm olur daha sağlıklı gebelik için gün aşırı ilişki öneriyor drlar bilgin olsun hem hergün insanda takat kalmaz görev gibi oluyor bir zamandan sonrası önemli olan yumurtlama gününe denk getirmen ilişki sonrası hareketsiz en az yarım saat yatman bacakları dikip popo kaldırıp mümkünse ve tabi birde allahın takdiri sonrası zaten oluyor Allah en doğru zamanda sana da bebiş müjdesi vermeyi nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Her gün sağlıklı sprem birikmez uzmanlar bir gün boş bir gün dolu öneriyor erkeğin vücudu dinlenmeliymisGunasirimi hergun diye biliyordum
Ya çenin 1 gr bebeginmi var o sana yemek yedirmiyomuHerkese günaydın kizceler dün akşam karnım doyunca resmen uyumamış bayılmışım gene ama aynı moddayim hiç bişi istemio canım offf deliricem yrn kontrolüm var vitamin mitamin versin isticem hiç bişi vermedi haftaya kan ve idrar bakicam öyle vericem dediydi
Hahahahaha 1 Gr bile değil teyzesi kız ilk hamileligim hamilelik bile değilmiş bu ne böyle yurumicem yerde surunucem resmen işin şakası hamdolsun veren Rabbime elbette darısı tez zamanda sanaaaa inşallah gelip burda aglicam sende insallahhhYa çenin 1 gr bebeginmi var o sana yemek yedirmiyomu
Ahahahha rabbim kucagina 5 kilo olarak almayi nasip etsin insallah valla bende aglicam sumugumu ceke çekeHahahahaha 1 Gr bile değil teyzesi kız ilk hamileligim hamilelik bile değilmiş bu ne böyle yurumicem yerde surunucem resmen işin şakası hamdolsun veren Rabbime elbette darısı tez zamanda sanaaaa inşallah gelip burda aglicam sende insallahhh
Evet şu an hamile degilim benim endişem ilacı kullanırken hamile kalmak çünkü 1 hafta kullanılıyormuşBen 4 kere cekildim rahim filmini hepsindee farkli antibiyotik kullandim evet monodoksta kullandim cefaks ta bir suru kullandim
Endişe etme bebek yaklaşık 4 5 hafta içinde oluşuyor bebeğin dollenip rahme ulaşması epey zaman alıyor bu süreçte kullanılan ilaçların ona bir zararı olmuyor he tabiki planlı gebeliklerde doktor her türlü zararlı maddeyi biraktiriyor ancak sağlık için sonuçta içilebiliyor... Yani 1 hafta ilaçtan döllenme sırasında zarar gelmezEvet şu an hamile degilim benim endişem ilacı kullanırken hamile kalmak çünkü 1 hafta kullanılıyormuş
Ağzından bal damlio 5 kilo olsun da normal doguramiyim inşallah zorunlu sezeryan olayımAhahahha rabbim kucagina 5 kilo olarak almayi nasip etsin insallah valla bende aglicam sumugumu ceke çeke
Ahahahaha ben 4.790 gr dogmusum normal doguma 18 saat zorlamislar prof deglmis bu cocugun kolu ciaz neye zorluyonuz demis sezeryana almislsrAğzından bal damlio 5 kilo olsun da normal doguramiyim inşallah zorunlu sezeryan olayım
Bugün yine gittim doktora başka doktora görüneyim dedim devletten randevu alıp oda baktı kalp atışını duydum tekrar kese etrafında ufak kanamalar var ama çok zararlı durmuyor dedi iki hafta sonra kontrole gideceğim yine içim biraz daha rahatladı ama işte hala endiseliyim sen nasılsın ağrın sızın var mı canımAman gelmeden düzelir inş kanama rabbim esirgesin kuzum
Yok şuan 4 kg ve üzeri devlette de sezeryan oluyor canım zorunluAhahahaha ben 4.790 gr dogmusum normal doguma 18 saat zorlamislar prof deglmis bu cocugun kolu ciaz neye zorluyonuz demis sezeryana almislsr
Bilmem artk ama ben normal dogum isterim herldeYok şuan 4 kg ve üzeri devlette de sezeryan oluyor canım zorunlu
Normal doğum yaptım elbette çok değişik mükemmel güzel bir duygu doğurur doğurmaz hep dedimki bidaha olsa normal dogururumn ama şimdi gerçek oldu ya pacam tutuştu ikisininde kendine has zorlukları ve güzellikleri var başka çocuk istemiyorum bide sezeryanin tadına bakayımBilmem artk ama ben normal dogum isterim herlde